אתם לא שווים זין, זה ידוע שחיפה משחקת גרוע מול קבוצות קטנות...נכתב במקור על ידי PsyTribe
אבל מה, ניצחנו אותכםם כןןןןןןןןןן 2 -1 ענק של בוקולי, GO CRY ME A RIVER
הפסדנו להפועל פ"ת זה אומר שהם קבוצת צמרת? תעשה לי טובה...
אתם לא שווים זין, זה ידוע שחיפה משחקת גרוע מול קבוצות קטנות...נכתב במקור על ידי PsyTribe
אבל מה, ניצחנו אותכםם כןןןןןןןןןן 2 -1 ענק של בוקולי, GO CRY ME A RIVER
הפסדנו להפועל פ"ת זה אומר שהם קבוצת צמרת? תעשה לי טובה...
|
|
למה מי זו חיפה???נכתב במקור על ידי Ran
קבוצה מסריחה!
חיפה במזל ניצחה אותנו!
בשנה הבאה חיפה מתפרקת!
אז ניצחנו 2-1 ושיחקנו לא טוב אפשר לחשוב מה קרה גם אתמול מכבי ת"א וביתר לא שיחקו משו וזה גם היה נגד קבוצות מהלאומית זה אומר ששנה הבאה הם יתפרקו ? תפסיקו לזבל במוח
אל תשכחו מי לוקחת אליפות שלישית רצוף ולמי יש תהתקפה הכי טובה ותהגנה הכי טובה בליגה...אז אולי עכשיו אין ממש נחישות אבל זה לא אומר כלום אנחנו משיגים את מה שאנחנו רוצים...אל תשכחו שאנחנו פער 14 ממקום שני ואל תשכחו גם את כמות המשחקים יש לנו גמר גביע הטוטו רבע גמר גביע המדינה ועוד את המשחקים בליגה ...
גם אם שנה הבאה לא נקח אליפות אחרי שלוש שנים אני חושב שמותר לא?
בע"ה נביא אותה בטריפל ואז כולכם תשתקו
קשה להציג רק משחקים מושלמים גם לברסה ולצלסי יש נפילות אז מי זאת מכבי חיפה שאסור לה להציג משחקים לא טובים יחסית וכולם יפלו עליה
נערך לאחרונה על ידי N4pS7eR; 06-03-2006 בשעה 17:01.
חיפה היא כרגע האלופה.נכתב במקור על ידי liranhhh
השאלה היא: מי זו בכלל ב"ש שחושבת שהיא יכולה לנצח את מכבי חיפה, היה לכם משחק בפוקס ופתאום אתם תופסים גובה, סה"כ ליגה שנייה.
מה אתם משחקים לי אותה אוהדים
אני זבל אם יש פה אוהד אחד של מכבי חיפה
ואני כשאני מדבר על אוהד אז אני מתעוון לאוהד לא אוהד שאוהד אותם רק בגלל שהם האלופה
ABC אני יודע ואם תצטרך עזרה תגיד
גם במספרים אני יעזור לך צריך
ובאר שבע שיחקה הרבה אבל הרבה יותר טוב מחיפה
נלחמה הרבה אבל הרבה יותר מחיפה ובגלל זה מגיע לה להיות בליגת העל
למכבי חיפה יש אוהדים צבועים ואתם מאותם אוהדים
באר שבע סה"כ ליגה שנייה?
אתה רוצה שאני יתחיל לפרט לך על המסורת של אותה קבוצה שהיא בליגה השנייה
קיצר אתם אוהדי הצלחת אני רוצה לראות כשחיפה יהיו ליגה שנייה יביאו 7 אלף לשמינית גמר גביע המדינה
בקיצור אתם חושבים שהקבוצה שלכם זה ברצלונה
אוהדי הצלחות אלה אוהדים שהגיעו משנת 2001-2002 שחיפה הצליחה באירופה ובליגה, אם אתה רוצה להגיד עליי שאני אוהד הצלחות משנת 1994 אין לי בעיה, אתה יודע איזה חרא חיפה אכלה בשנים האלה אחרי האליפות המפורסמת שלה.נכתב במקור על ידי PsyTribe
ב"ש שיחקה יותר טוב מחיפה שעדיין מתקשה לתפקד ללא השחקנים הבולטים שלה.
"נלחמה הרבה אבל הרבה יותר מחיפה" - זה רק מראה כמה חיפה היא קבוצה טובה ומאומנת, גם שהיא לא נלחמת כמו שאמרת היא עדיין מצליחה לצאת מפיגור ולנצח ולהגיע להזדמנויות במשחק של כמעט גול.
המסורת של ב"ש את האמת לא מעניינת אותי, עוד קבוצה שכל שנה עולה ויורדת.
"הקבוצה שלכם זה ברצלונה" - בזירה המקומית היא ברצלונה, למה לא? היא מקום ראשון, שולטת בליגה ללא תשובה אז למה לא לקרוא לחיפה הברצלונה של ישראל. אומנם אנחנו עדיין רחוקים מאוד מהיום שבו חיפה תושווה לברצלונה בזירה האירופאית אבל בזירה המקומית אני חוזר ואומר למה לא?
כן אחי אני איתך!!!נכתב במקור על ידי PsyTribe
ו"האוהדים של" חיפה היו מביאים 21 אלף איש לרמת גן לגמר גביע המדינה??
לא זהו, אם מכבי חיפה כבר לא תהיה אלופה, חצי מכם הולכים לקבוצה אחרת....
כן בדבר אחד אני מסכים אם אוהדי באר שבע אוהדי חיפה רק הופכים ליותר ויותר יש פה כמה שהיו בעד ביתר בעד מכבי תל אביב עכשיו הם בעד חיפה מי שמנצח הם חוגגים איתם ..
ואור הובסטנק אתה יודע שאני לא מתכוון אלייך ..
אבל זה מדהים שפתאום כולם אוהדים של חיפה וזה עצוב ..
Indianapolis colts Champions!!!
כי מכבי ת"א מתפוררת חחח אז עוברים לחיפה.נכתב במקור על ידי RaUl
אל תתפוס תחת כי אתה אוהד קבוצה בליגה שנייה.נכתב במקור על ידי PsyTribe
מי אמר לך שאם חיפה תרד ליגה אני לא יאהד אותה?אתה מתלהב עלינו שהקבוצה שלך ליגה שנייה? :\
לפחות אני אוהב קבוצה אהבה אמיתיתנכתב במקור על ידי O-MaN1
בקיצור עזוב אחי ניצחתם לבריאות שיהיה לכם
הייתי במשחק והיה משחק ענק, הפועל ב"ש שלטה לגמרי במחצית הראשונה והמחצית ה2 היתה שווה בין הקבוצות
כבר היינו מוכנים להארכה ובוקולי המניאק ביאס...לא נורא שנה הבאה ליגת העל בעזרת השם
אני רוצה לראות מתי שמכבי חיפה ירדו ליגה אם ישארו לה כל כך הרבה אוהדים
סתם אחי יש להם אוהדים צבועיםםםנכתב במקור על ידי juve
נכתב במקור על ידי PsyTribe
בלללהבלהבלהבלה בלבההלבלהלבלבלבהללבלבבלהלהלהללבבלהלבהל, בלה.
תמשיך לחזור על אותה מנגינה מפגרת, לך תביא הוכחות לשטויות שאתה מדבר.
שורה תחתונה: חיפה ניצחה אותכם, חיפה קרוב לוודאי תחגוג אליפות השנה, חיפה הולכת לאירופה.
ב"ש מסתפקת בליגה שנייה ספק עלייה לליגת העל.
פאק כמה חפרתם על אוהדי נצחונות ה' ישמור ..רואים שאין לכם משו אחר להגיד חוץ מהזיבול מוח הזה...
ואני כמו Hoobastank
אוהד את מכבי חיפה מאז שאני זוכר ת'צמי ואני משתדל ללכת לכמה שיותר משחקים גם אם הקבוצה לא בכושר שאני רוצה לראות אותה...אני הולך בשביל לעודד אותה!
זה שלקהל שלנו יש ציפיות יותר גבוהות מהקבוצה שלנו ואנחנו לא מסתפקים בליגה שנייה לא אומר כלום...ויודע מה תראה לי אוהד אחד שנהיה אוהד של חיפה מאז שהיא לקחה תאליפות לפני שנתיים...תראה יל רק אוהד אחד!!!