אווייי חח
אווייי חח
|
|
וואוו זה ה-אלבום שאני מצפה לו
מקווה לא להתאכזבב
האלבום הראשון ענה על כל הציפיות וכן גם הסינגלים ששוחררו
מקווה לטוב! ומאמין האלבום הזה גם יענה על הציפיות
יאללה מחכה לסוף אפריל!!
סטס ואלמר הפולאוניסטים הכי טובים שיש בקרית גת :]
לפי מה שהם אומרים... האלבום תופס סגנון טיפה שונה ממלודרמה כי הם רצו לשנות.... אבל, הסאונד עלה באולי 3 רמות... והמאסטרינג יצא רוצח....
הולך להיות רצח המוני...
איפה המסיבה??...נכתב במקור על ידי Marik_Rabayev
Mirko Crocop K-1
הם אמרו את זה גם ביום אחרי שהוציאו את המלודרמה...נכתב במקור על ידי ScorB
הם עבדו הרבה בשביל האלבום הזה - ולדעתי יש למה לצפות...
הסגנון לא יהיה נצחונות כמו שהיה בקודם, אבל אני מקווה לאותו סוג המלודיות המטורפות...
-
-
-
עבו... האלבום הקודם לא היה נצחונות![]()
לא היה קרוב... נצחונות זאת מוסיקה שונה .... היה פול און מלודי טהור....
מועדון הMUST ב"ש..נכתב במקור על ידי eminem
הם הולכים לנגן חומר חדש
אני גם מקווה שיפציצו עם מלודיות חדשות כמו באלבום הקודם..
בעקרון באמת שקצת חוץ מסאונד טיפה ילדותי והרבה דיסטורשן שהיה להם בטראקים
לא היה הרבה מה לשנות... אם את זה הם שפרו אז הם הולכים להיות ממש ממש תותחים להתקדם בהרבה
מה לא נצחונות ... ? ...
עזוב שחוץ מטראק אחד אני לא זוכר כלום..
אבל היו שמה כמה נצחונות - הדיסק היה מלודי לכל אורכו, אבל היה שמה את הביטים והקצב המטורף שיש בטראקי נצחונות המוכרים ביותר.. שמע בכל מה שקשור יותר לכל האזור הזה אני פחות נוגע, כי אני פחות מבין - אבל יש בדיסק טאצ' של נצחונות, זה למה כולם גם התחברו אליו כי הוא מלודי נצחוני כזה - סטייל שאפחד לא יכול לא לאוהב
-
-
-
רגע זה שחורר אני מקקווה?
בתהליכי פרישה מאטרף.
תגיד אתה לא קורא מה כתוב ?..נכתב במקור על ידי anad
משתחרר ב27.4 זה עוד חודש וחצי
אזרחות ממממ דבר טוב
סאמק הריליס עוד הרבה זמן.. אני מקווה שהוא יהיה בסגנון של באז רט זימבה ואלה ולא בסגנון של אלברט באלברט שאת זה אני פחות אוהב :] סוסים הויב טרייב האלה יאולוהי :]
לא מדוייק להגיד נצחוני עבו.... לא כל מה שמלודי נצחוני.... המוסיקה שלהם הייתה פולאוניסטית... המוסיקה הנצחונית היא מצחיקה חחח
אני חושב שמה שמאפיין את וייב טרייב שהוא פול און ולא ניצחון זה הבאס העמום וההמנגינות המורכבות והפחות מהירות מאלו של הניצחונות..