נכתב במקור על ידי GuYB
לול תיקנת את מי שתיקן אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
|
|
נכתב במקור על ידי GuYB
יהי זכרון ברוך = יהי זכרו ברוך
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אחי אם זה מנחם אותך אמא שלי מורה לאנגלית ויש לי 50 - 55
כל מילה שניה באנסין אני לא מבין בכיתה...עד שאני מוצא תה במילון נגמר הזמן במבחן ועד שאני מתווכח על זה עם המורה נגמר לי גם התוספת זמן...
אנלא הבנאדם הנכון להגיד לך את זה אבל באמת תקרא ספרים... ואם תא לא מבין מילה תחפש במילון אחרי הרבה זמן אתה תתחיל להבין ויהיה לך אוצר מילים ולא יהיה לך בעיה בזה ואם אתה לא טוב בדקדוק זה רק תרגול...אפילו אני יכול לקבל עובר בזה
תקשיב
הציונים שלי הם דומים לשלך כל המקצעות זה מ 80 ומעלה חוץ מערבית שזהה תמידד ניכשלל ואנגלית שעד שליש שעבר זה תמיד ניכשל
בקשר לערבית => אני שונאת תשפה הזאת ואני לא יודעת כלוםם אז המורה הביאה לי ספר ברמה יותר קלה ואני עובדת איתו לבד בשיעור עד שאני יגיע לחומר של הכיתה וככה אני יתקדם ( לאט אבל בטוח חח) ובקשר לאנגלתי המורה דיברה איתנו ואמרה לנו שבדוגרי אי אפשר ללמוד לאנסין באנגלית יומים לפני המבחן כי כאילו באנסין אתה צריך להעזר במילים שלמדתה כל החיים אז כדי לעלות תיכך ספר באנגלית שאתה חושב שמתאים לרמה שלך ותיקרא ממנו כל יום 2 דפים או 3 וכל מילה שאתה לא מבין תתרגם בלי להיתעצל ככה לאט לאט האוצר מילים שלך יגדל , ולמה זה טוב ללמוד אוצר מילים מספרים ? בגלל שאתה לא צריך לשבת ולשנן כל מילה בגלל שבדרך כלל המילים בספרים חוזרים על עצמם וככה אחרי שאתה מפרש במילון את אותה מילה 3 פעמים ( ובדרך כלל זה יותר ) אתה כבר זוכר אותה בעל פה .....
בקיצורר תיקרא ספרים באנגליית זה הדבר היחיד שיכול לעזור לעלות תציון באנגלית
אחי מורה פרטי הכי טוב ואתה עובד על כולם שחסר לך יש לך מלא זה פשוט שאין לך זין ללכת למורה
שמעו , לא רוצה להישמע קטנוני , אבל לקחת מורה פרטי לאנגלית זה פשוט בושה לילד ולהורה של הילד.
כאילו באמת , אנגלית זאת שפה נרכשת, כל החיים שלנו אנחנו נתקלים בשפה ,אנחנו לומדים אותה מחי היום היום.
אני לא למדתי אנגלית דרך המורים שלי בבתי הספר ולא דרך המחברות ולא דרך מורה פרטי , למדתי דרך הסביבה, דרך המחשב, דרך חוברות באנגלית (בעיקר של כדורגל =])
בנוגע לכותב ההודעה, אני מציע לך לקחת את עצמך בידיים באנגלית , אם תתכונן כמו שצריך למבחנים , תעשה לך על דף מסודר את כל המילים עם הפירושים שלהם וגם את כל חוקי האנגלית ותשנן עד שיצא לך מהתחת ,אתה בסוף תצליח.
אנגילת - - זה או שיש לך את זה או שאין לך את זה
נפלת על מצב שאין לך את זה. . לא נורא.. אתה טוב בדברים אחרים..
תראה הרבה סרטים >< באנגלית
הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית זה לראות סדרות טלויזיה באנגלית..
וזה מניסיון