רואים למי אפשר להגיד למי לא ברור שלא לכל אחד ורוב הבנות צריך להתחיל בצורה יפה ולקחתי אתנכתב במקור על ידי Shery :)
זה קצת רחוק חחחחחח אבל זה יכול להגיע לזה
ולא אמרתי שישר אתה בא ועושה מה שבא לך כמו שהצגת את זה..
|
|
קח את הפרטים שלה בדרך:
מאיפה את בת כמה מה את אוהבת וכ....
לך אליה..
תגיד היי
איך קוראים לך?
אם היא תזרום כמעט בטוח היא שלך
אם לא...
אזז לא![]()
קרא חוקי חתימות
אחי.. תקרב.. דבר קצת.. כשאתה רואה שהיא זורמת.. דפוק לה צרפתית.. בהבטחה שזה תמיד עובד.. אבל תהיה בטוח שהיא מעוניינת בכלל..
עזוב אותך שטויות אם באמת אתה רוצה אותה תגיד לה
"קשה לי להגיד מילים יפות וכל זה אז פשוט אנשק אותך סבבה?!
ואני חותך תזין אם היא לא מנשקת אותך גם!!
זאת אומרת אם אתה לא נראה כמו מגש פיצה
חחחח יש פה משפטים חמודים
תאמת כמו שאמרו לך דפוק איזה וודקה רדבול לפני המסיבה או כל משקה אחר חזק שאתה אוהב, תתפוס ראש ככה ואתה תזרום אחושרמוטה מנסיון אחי
ואם כבר משפטים אז תבוא תגיד לה:
"כואבות לי העיניים או שאת באמת כל כך יפה?"
או משפט ערסים חח:
"שמעתי אמא שלך גננת ואבא שלך גנן, את יצאת ממש גינה ציבורית" (לא זוכר בדיוק משהו בסגנון חח)
בקיצר תהיה עצמך, תבוא עם ביטחון ועם גב זקוף ותנסה כמה שיותר לחייך ובלי להתבייש. וגם להצחיק זה טוב אבל לא בכוח
גם אותי!!!!נכתב במקור על ידי KaMaSuTranCe
אחייי!!! כל כך חיכיתי לשאלה הזאתתתת! שומע אחי דבר ראשון כמו שכולם אמרו פה קצת וודקה עם רדבול לא הרבה בסוף תצא שיכור ותתחיל עם בנים! אחרי ששתית קצת כנס למסיבה תתחיל לרקוד עם מישהי לא משנה אם עשתה או לא עשתה לך עיניים, אם אתה ביישן תבוא אליה מאחורה ותצמיד את הידיים למותניים שלה, אם אתה רוצה "לגשת לעניין" תבוא אליה מקדימה תעשה לה קצת פוזות, זה הכי טוב. אם השאלה שלך הייתה לא על מועדונים אלא סתם ככה בקניון או משהו, תעשה מה שכולם פה אמרו לך, שאל אותה שאלות מפגרות כאלה, יהיה טוב!
מה השעה?!
ככה זה מתחיל!
אחרי זה כבר תלוי באם אתה ביישן או היא ביישנית!
תהיה עצמך
וזהו
טיפה אומץ, והשכל לאמר את הדבר הנכון בזמן הנכון,
לא צריך אף משפט ואף כלום
GL
קיצר אל תביא שעון למועדון שלא תיהיה לך פדיחה אם אתה שואל אותה מה השעה ורואים שיש לך שעון
מנינים עובד הכי טוב .. כאילו דוגרי תתחיל שיחהב אם היא בקטע היא תמשיך ותזרום
מאמינה באהבה ממבט ראשון?.........הפסקה של 2 שניות לתת לה להבין מה אתה רוצה...............
כי אם לא אני יעבור פה עוד פעם!!
אבל בתאכלס הדרך הכי טובה להתחיל עם בנות זה במסיבות פשוט אתה רוקד עם מי שאתה רוצה בלי הרבה דיבורים ומשם זה כבר מתפתח....
פשוט נגשים שואלים אותה גם "את באה לפה הרבה?" או.. פשוט סתם "מה המצב?" "איך קוראים לך?"