100 אנשים ??!?!? אין לך שמץ של מושג אההה ? אתה יודע כמה היה שם בכלל ?אתה פה מדבר לא בצורה הגיונית
לדכא עם שלם בגלל 100 אנשים? לתת ל10 חיילים לשמור על מתנחל אחד?
אני לא חושב ... 100 אנשים זה מה שביילין אמר אתה מושפע ברמות קשום אתה לא יודע על המ אתה מדבר בכלל !
ואני שוב יחזור ויגיד אתה יודע כמה יש ?
אני יחד שלך ... 16000 !!!! אתה יודע כמה זה !?!?! זה 100 ?!?!?! אתה באמת חשבת ככה ? אני יודע אתה לא חשבת אתה "שמעת" זה מה שאני בטוח =\
10 חיילים על אחד ?! אתה שוב מושפע מהעיתונות =\ אתה יודע שהיה שם פי שלוש יותר אזרחים אז דיי לחפור עם אמירות עיתוניות מספיק זה לא מראה שאתה חכם :|
"דין תל אביב כדין נצרים" !
שוב אתה אומר שטויות .. ושוב אתה חוזר על עיתונות =\ שוב אתה אומר כמו שאמרו לי אנשים שאומרים "שמעתי" זה מלא נכון !!! תבינו כבר !!!מה הלוגיקה פה? ועוד שהמתנחלים פוגעים בחיילים ששומרים עליהם? חוצפה. אני יורק על אנשים כאלה.
פשוט מגעיל מה שהם עושים לאנשים שבאו לשמור עליהם. אני שונא מתנחלים בדיוק כמו המחבלים.
יורק על אנשים כאלה ?! אתה לא מתבייש ?! אתה קורא להם מחבלים !? הם שומרים עלייך בן אדם במרכז הארץ שלא איכפת לו מכל השכבות מבחוץ =\
אתה מהאלה שאומרים למה חרדים לא מתגייסים למה חרדיים לא מתגייסים !? אבל בעצם אתם מתגייסים ויוצאים על קב"ן =\ או שלא מתגייסים "צבא מלחמה"
תאמין לי צריך להוריד לאנשים כמוך את האזרחות ממש לא איכפת לכם מהמדינה =\
אתה הזווווויייייייייייייוגם שתדע לך שלא כל הערבים רוצים להרוג אותנו, זה הארגוני טרור מסיתים ומדרדרים אומה שלמה לשנאה חסרת בסיס.
הם בסוף יבינו שהחמאס לא עוזר להם ותהיה מהפכה.
מאיפה אתה שומע את כל השטויות האלה ?! מאיפה ?!?!
הם יבינו שהחמאס לא עוזר ? סתם הוא זכה בבכירות ? בפוקס ?
שאלה ...
אתה יודע מה זה שהיד ? (מתאבד שהורג כמה שיותר )
מה זה שהיד ?!
זה המצווה הכי גדולה של המוסלמי .. למה שהוא לא יעשה אותה אם תהיה לו מדינה ? למה שהוא לא יהפוך למלך עם 69 בתולות ?
בגלל שיש לו חלקה ? לא עדיף להיות מלך ? אז החמאס יפסיק את זה =\ הזוי למדייייי
ושיצאנו ? יש שקט ? אין קסאמים ? אים פיגועים ? האינטיפאדה פסקה ?גם זה שאנחנו יושבים בגדה לא עוזר לנו משום בחינה ואל תבלבל לי בשכל על רצועת ביטחון כי מאז שנכנסנו לגדה זה עשה רק רע!
אינתיפאדות, פיגועים, קסאמים מה עוד?
תבדוק מה ההבדלים משנה קודמת תראה שאתה טועה (בגדול !)
אז כל פעם שיהיה פיגוע תפנה משהו ? תראה להם שאתה נכנס ?
אתה עובד בלי ראש =\ אתה נותן הכל ... אז למה שלא תצא מהמדינה ? לא יהיו יותר פיגועים .. לא ?
גם אז יהיה יש להם את המצווה הזאת שכל מקום שתהיה הם ירדפו אותך אז אין לך מה לעשות .. =\ תחשבו על זה :| (לשם שינוי)
מיסים ? החרדים לא משלמים מיסים ?! אתה שוב אומר רק שטויות אתה לא שם לב ?!גם עצם זה שאנחנו יושבים בגדה סוחט למשלם המיסים הישראלי כל כך הרבה כסף, אנחנו סוללים שם כבישים, בונים תשתיות,
משקיעים והערבים הורסים ומקלקלים ובנוסף מבזבזים שם מיליארדי שקלים בשנה על הקמת התנחלויות שרק פוגעות בנו עוד ונהרגים עוד חיילים סתם.
למה? עדיף לבזבז את הכסף לשכבות החלשות בחברה, לשקם את המובטלים והעניים, לפתח את המדינה,
לקדם את המוסדות הרפואיים והחינוכיים במקום לבזבז הכל על מלחמה ועל לתחזק את מערכת הביטחון.
החרדים משלמים מיסים נכון זה חובה .. תרבות הספורט לוקחת לאבא שלך פייי 5 לפחות יותר ממה שהדתיים מקבלים (גם את זה הם לא מקבלים)
אז מה אתה מבלבל את השכל ?!!?! מי אמר לך תבוא מקורות אני רוצה לראות אל תזרוק באוויר !!!
יעשה טוב ... אבל אל הגיוני אתה עדיין לא מבין אתה יותר מדי תמים אתה לא רואה מה שהם עושיםולא לדבר על זה ששלום יעשה רק טוב לשני הצדדים, גם אנחנו וגם הערבים מבינים את זה. רוצה לטייל בגדה? קח דרכון, קח תיק, שלום. רוצה לגור שם? סבבה.
לך תוציא אזרחות פלסטינית ותגור שם בשושו. מה רע? יהודים וערבים ביחד? זה פוגע במישהו? אלוהים יכעס? למה לא ללכת לאכול חומוס בעזה?
אתה יודע ש78% מהפצמרים שהגיעו למדינת ישראל בחצי שנה הזאת מהשטח של הגוש !!! אתה יודע ?!
מה רע ? קם ילד ... יש לו מצווה (בלי הסתה) החיים שלו קשים .. הוא יודע שהוא הופך למלך למה שלא יעשה את זה ? תביא לי סיבה ... =\
מישהו הזכיר פה את ה' ? אני לא רואה ...
למה לא לאכול חומוס ברמת הגולן ? יותר טעים (מניסיון) למה אתה תמיד רוצה לעשות את זה ?
תגיד לי אתה היית בעזה שאתה מדבר ככה ? אתה ידוע שזה הגוש ? אתה יודע שזה אחד המקומות הכי יפים בארץ ?!?!?!? אתה לא יודע כלום על הנושא !!!!
אתה הורג אותי עם התגובות הלא הגיוניות שלך
67 (ששת הימים אם אתה לא יודע)מה? תגידי לי, חוץ מסיבות דתיות, יש איזשהן סיבות נוספות להישאר שם?
את מבינה שאנחנו מדכאים עם אחר? אנחנו שולטים בו, אנחנו פשוט דיקטטורים שלהם'
לא יכול להיות מצב שעם אחד ישלוט בעם אחר. זה נוגד את עקרונות הדמוקרטיה ונוגד בכלל את עקרונות מדינת ישראל,
לא יכול להיות מצב שבגלל כמה ק"מ אנחנו נאכל פיגועים וקסאמים! אם נחזיר שטחים לערבים לא יהיה סיבה לירות עלינו,
"כל המדינה או כלום !"
יודע מה זה ?
כמה קילומטרים ? כמה ? אז למה אתה במדינה ?!?!?! למה ?!?! תצא מפה ! שלא "תאכל" קסאמים ... לא יהיה להם סיבה לירות עלייך לא ?
בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחדבר ראשון יש להם כל כך הרבה להפסיד, כל כך הרבה. לנו אין כלום להפסיד.
א. אם הם יורים עלינו טיל אחד הם יודעים טוב מאוד שאנחנו ניכנס בהם בכל הכוח
וניקח בחזרה את השטחים שהם עבדו 30 שנה לקחת בחזרה.
ב. העם הפלסיטני יבין שהטרור זה לא הדרך ותהיה שם הפיכה. הם גם בני אדם.
ג. כל העולם יהיה נגדם
אתה לא ידוע כמה טילים הם יורים אתה לא שומע את זה ...
"להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה,
ו – 99% בתקשורת."
זה אתה יודע ?
אתה ככזה הזוייייי ואתה כזה מושפע שזה הורג אותי כל פעם מחדש !
אין לך מושגגגגגגג דיייייי
כל העולם יכנס ? מי אמר ? לא היה פיגועים אחרי הגירוש ?!!? לא היה ?
ואני יכול להבטיח לך (לדאבוני) שעוד יהיה .. אתה בעצם אומר בוא נצא ל"ניסיון" שאולי לא יהיה פיגועים ?
לא חבל על הבתים בתי כנסת ? קברים ! לא חבל ? בעצם אתה מביא לנסיון בלבד ?
חד צדדי הכל אתה שם לב ?
אתה יודע שאתה נורא נורא לא מודע עד כמה זה קשה להוציא אזרחות ?רגע את אוהבת את המקום הזה? כיף לך לטייל שם? את יודעת איך את יכולה ללכת לגור שם ולטייל בלי לפחד משום ערבי מחבל?
בלי לסכן חיילים? תוציאי דרכון, תארזי מזדווה, תלכי להירשם במשרד הפנים הפלסטיני, הופ! את אזרחית פלסטינית!
לכי תעשי חיים בגוש קטיף או בגדה.
"הופ!" חחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק אותי =\ אני לא מאמין שמישהו חושב שזה ככה .. שתוק תעשה לי טובה
מי הכניס לך את זה לראש ? איזה שטויוווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתת אנחנו בין המפותחות ביותר בעולם על מה אתה מדבר ?!?!!את מבינה שהמקומות האלו עושים לנו רק צרות? אין מצב שבעולם שנצליח לשלוט בעם הפלסטיני למשך זמן,
אי אפשר לדכא אותם. אי אפשר! העולם כולו כבר צועק עלינו,
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה סקנציות כי אז כל מה שאת אוהבת לעשות ילך לעזאזל, נידרדר למדינת עולם שלישי,
תצטרכי לצאת החוצה ולקבץ נדבות אם תצליחי בכלל. את רוצה?
איזה חארטה אני לא יענה לך על זה בכלל כי זה שטות אחת גמורה ! אין לי אפילו מה לרשום על זה תבדוק לפני שאתה רושם משהו =\
מישהו אמר שהיינו במצוקה ?מדינת ישראל התקיימה טוב מאוד לפני מלחמת ששת הימים, לא חיינו במצוקה ולא קרה כלום.
איך התחילה המלחמה אתה יודע ? תבדוק ...
4.5 מליון מאיפה הפלצת את זה ?!?!?!?! איזה חארטות אתה מדבר !!! אתה ממציאאאאאאאאאאאאאאאאאאזאתי המדינה הדומיננטית במזרח התיכון, המדינה היחידה בעולם שהלאום שלה הוא יהודי. בקצב ההתרבות של הערבים,
יש לנו רק 2 אפשרויות:
1. נצטרך לתת לכ-ל הערבים בגדה, שזה בערך 4.5 מיליון ערבים אזרחות ישראלית, ויווצר מצב שיהיה פה רוב ערבי על יהודי,
הם יקבלו יותר מושבים בכנסת, לאט לאט המדינה תהפוך למדינה ערבית, בלי שתשימי לב הם יהיו ראשי ממשלה, שרי ביטחון ועוד.
ואז הם יזרקו אותך לים. זה ההשתלטות שתקרה אם הימין ישלוט. אי אפשר להתעלם מהם, הם במעמד פליטים 30 שנה,
חייבים לתת להם אזרחות.
ואם השמאל של ביילין ישלוט ? תחזירו להם את המדינה זה כיבוש של 48 לא ? אנחנו בום לא פה =\
אתה מדבר כל כך חד צדדדי
כל הערבים עפים מפה ?! למה ?! מי אמר לך ? למה שערבי שגר בחולון .. עוד ב48 ירצה לעבור לגדה ?2. אפשרות שניה, לתת את הגדה, כל הערבים עפים מפה, הרוב היהודי יזנק למעל ל90%, מדינת ישראל תתייצב,
איכות החיים של כולם תעלה, נחייה בשלום עם כל עמי ערב, משקיעים זרים יכנסו למדינה, יותר מקומות עבודה, יותר פרנסה,
יותר INCOME, יותר יחס חם מאומות העולם, הערבים יבואו על הברכיים בהתחננות שניתן להם להיכנס לפה.
למה שכל הערבים ירצו לעבור למרום שיש בו 4.5 מיליון (מאיפה זה ?!?!?! מי הפליץ לך את המספר הזה ?!?!?)
אחחחחחחחחחחחחח כמה שאתה סגור ולא מודע על מה שהולך שם אחחחח כמה שאתה הולך עם העיתונות השיקרית אתה לא יודע ..מה אני חושב? אני חושב שאפשרות 2 הכי טובה. לבחור בין שטחים שבין כה וכה אני בחיים לא יבקר שם,
וגם לא מעל ל70% מהאנשים בארץ, לא לוותר על קברי אבות טיפשיים, לא לוותר על קראוונים מסכנים שפלוגה שלמה שומרת עליהם,
אין לך מושג מה האמת ...
"להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה,
ו – 99% בתקשורת."
קודם אתה מבטיח שלום ? אתה בטוח ? מי אמר לך שהם יסכימו להיות רק בגדה ? (הם רק בגדה אם אתה לא שם לב ..או! לבחור באיכות חיים, בשלום, במעמד בינלאומי גבוה יותר, בשקט שלם, PEACE, ללכת לנגב ביחד חומוס אצל חליל בעזה,
לחיות ולפגוש עם ערבים בלי פחד, לטייל בעולם המוסלמי, לחיות במדינה יהודית שלמה, להיות גאה לגמרי במדינת ישראל.
והם לא מפסיקים אולי אתה לא שומע אבל הם לא מפסיקים ... שקט שלם ?! לא יכול להיות יש שנאה אלינו אין מה לעשות !!!
לעבוד עם ערבי 40 שנה !! להכיר את המשפחה !! הכל !! אח ממש ! והוא דוקר אותך זה פחד או לא ? 40 שנה !!! זה לא חודש ! זה לא שנה ! 40 !!!!
(סיפור אמיתי ! אני יביא לך אותו בהזדמנות ..)
מה יש לך מהחומוס בעזה ?! טעמת ?! תטעם את החומוס ברמת הגולן אתה לא יודע איזה טעים הוא שם הרבה יותר ..
אני גאה במדינת ישראל .. גם שאני ככה .. ובטח שאני לא יהיה גאה אם אנחנו נוותר על חלקים כל שני וחמישי ..
אתה לא גאה אני שם לב =\ חבל עלייך ..
וכאלה שתולים שלט "המדינה לא שלנו !!! להחזיר אותה לבעליה !! גבולות 48 !" זה לא קיצוני למה אתה לא רואה את זה ?!?!?אני לא הולך לוותר על החלום הזה בשביל חבורת קיצונים חובשי כיפה שחוסמים כבישים וצועקים רק סיסמאות לכל מקום.
למה אתה חד צדדי ? אתה כמו פלשטנאי אתה יודע ? הכל אצלך חד צדדי ! אתה לא רואה את האחר =\
ואני מקווה שאתה מבין משהו עכשיו ואתה לא אותו דפוק (סליחה על זה ) שהייתה לפני כמה דקות ..אני מקווה שאני מצליח לחלחל לכמה אנשים פה, שיבינו שאנחנו לא חיים בעבר, ולהבין ששלום זה אפשרי.
הבא שמביא לי פסוקים וטענות שלפי התנך זה ככה וככה אני מבקש שיקח את כל זה וידחוף לתחת
(מצטער על השפה הקשה, אבל זה הדעה שלי), ולא יקלקל את מדינת ישראל.
ממש ממש שטויות רשמת ..
ומי שקורה את שלו שיקרא את התגובה שלי בבקשה
ואבותיהם ?אני אוהב ורוצה להיות פה ממניעים לאומיים, ממניעים שאבותי היו פה
..
ד"א הודעה 4500להיות שמאלני זה - להיחרד כששומעים על פיגוע ירי,
ולהירגע כשהנפגעים הם מתנחלים.
להיות שמאלני זה - ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים,
ואז לצאת לסיבוב בכיכר-המדינה עם 5 פקינזים.
להיות שמאלני זה - לרתוח על החרדים שלא מתגייסים,
ולהשתחרר על קב"ן.
להיות שמאלני זה - להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ,
ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון.
להיות שמאלני זה - לקרא למתנחלים "גוזלי אדמות"
מהווילה בעין-הוד שלפני 48 הייתה בית המוכתר.
להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה,
ו – 99% בתקשורת.
להיות שמאלני זה - להאמין בצה"ל,
אבל לקרא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל.
להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים,
ולסגור את החלון של הפג'ארו לקבצן ברמזור.
להיות שמאלני זה - לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב,
ולזלזל בצ'חצ'חים של מרכז הליכוד.
להיות שמאלני זה - להעדיף את החומוס בדמשק
על פני רמת-הגולן.
להיות שמאלני זה - לרתוח כשהימין מחלל את זכר השואה,
ולהעריץ את מי שכינה את חיילינו "יודונאצים".
להיות שמאלני זה - לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים",
ולצאת למלחמה על סגירת מקדונלד'ס בשבת.
להיות שמאלני זה - למלא את המוסף של "ידיעות" בשנאה למתנחלים,
ולהתגאות בפלורליזם.
להיות שמאלני זה - להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע,
מאינטרנט קפה באירופה.
להיות שמאלני זה - להיות מוכן לויתורים כואבים,
ולתבוע את השכן בגלל ענף עץ פיקוס שפלש מחצרו.
להיות שמאלני זה - ללעוג לשמות כמו גבעת הדגן ומעלה לבונה,
אבל לקרא לכל מטר מרובע ע"ש רבין.
להיות שמאלני זה - ללעוג לדתיים משיחיים,
אך לצפות בכל יום לעליית מדד הדאו ג'ונס אף אם יתמהמה.
להיות שמאלני זה - שאבא שלך המציא את המושג "נפולת של נמושות",
ואתה בכלל גר באמריקה.
להיות שמאלני זה - להגיד שיש עוד אפשרויות לשרת את המדינה מבלי להתגייס, ולהנחות את "אקזיט".
אבל יותר מכל, להיות שמאלני, זה להוכיח יום יום
את תיאורית ההרס העצמי שגילה פרויד.
ישראלי גאה !!

בובית יש רק אחת
ציטוט ההודעה