קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  2. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  3. [שאלה]בקשר לRED HOT CHILI PEPPERS
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:23
  4. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:54
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 56

שאלה בקשר לישמעל - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אתה פה מדבר לא בצורה הגיונית
    לדכא עם שלם בגלל 100 אנשים? לתת ל10 חיילים לשמור על מתנחל אחד?
    100 אנשים ??!?!? אין לך שמץ של מושג אההה ? אתה יודע כמה היה שם בכלל ?
    אני לא חושב ... 100 אנשים זה מה שביילין אמר אתה מושפע ברמות קשום אתה לא יודע על המ אתה מדבר בכלל !
    ואני שוב יחזור ויגיד אתה יודע כמה יש ?
    אני יחד שלך ... 16000 !!!! אתה יודע כמה זה !?!?! זה 100 ?!?!?! אתה באמת חשבת ככה ? אני יודע אתה לא חשבת אתה "שמעת" זה מה שאני בטוח =\
    10 חיילים על אחד ?! אתה שוב מושפע מהעיתונות =\ אתה יודע שהיה שם פי שלוש יותר אזרחים אז דיי לחפור עם אמירות עיתוניות מספיק זה לא מראה שאתה חכם :|
    "דין תל אביב כדין נצרים" !
    מה הלוגיקה פה? ועוד שהמתנחלים פוגעים בחיילים ששומרים עליהם? חוצפה. אני יורק על אנשים כאלה.
    פשוט מגעיל מה שהם עושים לאנשים שבאו לשמור עליהם. אני שונא מתנחלים בדיוק כמו המחבלים.
    שוב אתה אומר שטויות .. ושוב אתה חוזר על עיתונות =\ שוב אתה אומר כמו שאמרו לי אנשים שאומרים "שמעתי" זה מלא נכון !!! תבינו כבר !!!
    יורק על אנשים כאלה ?! אתה לא מתבייש ?! אתה קורא להם מחבלים !? הם שומרים עלייך בן אדם במרכז הארץ שלא איכפת לו מכל השכבות מבחוץ =\
    אתה מהאלה שאומרים למה חרדים לא מתגייסים למה חרדיים לא מתגייסים !? אבל בעצם אתם מתגייסים ויוצאים על קב"ן =\ או שלא מתגייסים "צבא מלחמה"
    תאמין לי צריך להוריד לאנשים כמוך את האזרחות ממש לא איכפת לכם מהמדינה =\

וגם שתדע לך שלא כל הערבים רוצים להרוג אותנו, זה הארגוני טרור מסיתים ומדרדרים אומה שלמה לשנאה חסרת בסיס.
    הם בסוף יבינו שהחמאס לא עוזר להם ותהיה מהפכה.
    אתה הזוווווייייייייייייי
    מאיפה אתה שומע את כל השטויות האלה ?! מאיפה ?!?!
    הם יבינו שהחמאס לא עוזר ? סתם הוא זכה בבכירות ? בפוקס ?
    שאלה ...
    אתה יודע מה זה שהיד ? (מתאבד שהורג כמה שיותר )
    מה זה שהיד ?!
    זה המצווה הכי גדולה של המוסלמי .. למה שהוא לא יעשה אותה אם תהיה לו מדינה ? למה שהוא לא יהפוך למלך עם 69 בתולות ?
    בגלל שיש לו חלקה ? לא עדיף להיות מלך ? אז החמאס יפסיק את זה =\ הזוי למדייייי
    גם זה שאנחנו יושבים בגדה לא עוזר לנו משום בחינה ואל תבלבל לי בשכל על רצועת ביטחון כי מאז שנכנסנו לגדה זה עשה רק רע!
    אינתיפאדות, פיגועים, קסאמים מה עוד?
    ושיצאנו ? יש שקט ? אין קסאמים ? אים פיגועים ? האינטיפאדה פסקה ?
    תבדוק מה ההבדלים משנה קודמת תראה שאתה טועה (בגדול !)
    אז כל פעם שיהיה פיגוע תפנה משהו ? תראה להם שאתה נכנס ?
    אתה עובד בלי ראש =\ אתה נותן הכל ... אז למה שלא תצא מהמדינה ? לא יהיו יותר פיגועים .. לא ?
    גם אז יהיה יש להם את המצווה הזאת שכל מקום שתהיה הם ירדפו אותך אז אין לך מה לעשות .. =\ תחשבו על זה :| (לשם שינוי)
    גם עצם זה שאנחנו יושבים בגדה סוחט למשלם המיסים הישראלי כל כך הרבה כסף, אנחנו סוללים שם כבישים, בונים תשתיות,
    משקיעים והערבים הורסים ומקלקלים ובנוסף מבזבזים שם מיליארדי שקלים בשנה על הקמת התנחלויות שרק פוגעות בנו עוד ונהרגים עוד חיילים סתם.
    למה? עדיף לבזבז את הכסף לשכבות החלשות בחברה, לשקם את המובטלים והעניים, לפתח את המדינה,
    לקדם את המוסדות הרפואיים והחינוכיים במקום לבזבז הכל על מלחמה ועל לתחזק את מערכת הביטחון.
    מיסים ? החרדים לא משלמים מיסים ?! אתה שוב אומר רק שטויות אתה לא שם לב ?!
    החרדים משלמים מיסים נכון זה חובה .. תרבות הספורט לוקחת לאבא שלך פייי 5 לפחות יותר ממה שהדתיים מקבלים (גם את זה הם לא מקבלים)
    אז מה אתה מבלבל את השכל ?!!?! מי אמר לך תבוא מקורות אני רוצה לראות אל תזרוק באוויר !!!
    ולא לדבר על זה ששלום יעשה רק טוב לשני הצדדים, גם אנחנו וגם הערבים מבינים את זה. רוצה לטייל בגדה? קח דרכון, קח תיק, שלום. רוצה לגור שם? סבבה.
    לך תוציא אזרחות פלסטינית ותגור שם בשושו. מה רע? יהודים וערבים ביחד? זה פוגע במישהו? אלוהים יכעס? למה לא ללכת לאכול חומוס בעזה?
    יעשה טוב ... אבל אל הגיוני אתה עדיין לא מבין אתה יותר מדי תמים אתה לא רואה מה שהם עושים
    אתה יודע ש78% מהפצמרים שהגיעו למדינת ישראל בחצי שנה הזאת מהשטח של הגוש !!! אתה יודע ?!
    מה רע ? קם ילד ... יש לו מצווה (בלי הסתה) החיים שלו קשים .. הוא יודע שהוא הופך למלך למה שלא יעשה את זה ? תביא לי סיבה ... =\
    מישהו הזכיר פה את ה' ? אני לא רואה ...
    למה לא לאכול חומוס ברמת הגולן ? יותר טעים (מניסיון) למה אתה תמיד רוצה לעשות את זה ?
    תגיד לי אתה היית בעזה שאתה מדבר ככה ? אתה ידוע שזה הגוש ? אתה יודע שזה אחד המקומות הכי יפים בארץ ?!?!?!? אתה לא יודע כלום על הנושא !!!!
    אתה הורג אותי עם התגובות הלא הגיוניות שלך
    מה? תגידי לי, חוץ מסיבות דתיות, יש איזשהן סיבות נוספות להישאר שם?
    את מבינה שאנחנו מדכאים עם אחר? אנחנו שולטים בו, אנחנו פשוט דיקטטורים שלהם'
    לא יכול להיות מצב שעם אחד ישלוט בעם אחר. זה נוגד את עקרונות הדמוקרטיה ונוגד בכלל את עקרונות מדינת ישראל,
    לא יכול להיות מצב שבגלל כמה ק"מ אנחנו נאכל פיגועים וקסאמים! אם נחזיר שטחים לערבים לא יהיה סיבה לירות עלינו,
    67 (ששת הימים אם אתה לא יודע)
    "כל המדינה או כלום !"
    יודע מה זה ?
    כמה קילומטרים ? כמה ? אז למה אתה במדינה ?!?!?! למה ?!?! תצא מפה ! שלא "תאכל" קסאמים ... לא יהיה להם סיבה לירות עלייך לא ?
    דבר ראשון יש להם כל כך הרבה להפסיד, כל כך הרבה. לנו אין כלום להפסיד.
    א. אם הם יורים עלינו טיל אחד הם יודעים טוב מאוד שאנחנו ניכנס בהם בכל הכוח
    וניקח בחזרה את השטחים שהם עבדו 30 שנה לקחת בחזרה.
    ב. העם הפלסיטני יבין שהטרור זה לא הדרך ותהיה שם הפיכה. הם גם בני אדם.
    ג. כל העולם יהיה נגדם
    בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אתה לא ידוע כמה טילים הם יורים אתה לא שומע את זה ...
    "להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה,
    ו – 99% בתקשורת."
    זה אתה יודע ?
    אתה ככזה הזוייייי ואתה כזה מושפע שזה הורג אותי כל פעם מחדש !
    אין לך מושגגגגגגג דיייייי
    כל העולם יכנס ? מי אמר ? לא היה פיגועים אחרי הגירוש ?!!? לא היה ?
    ואני יכול להבטיח לך (לדאבוני) שעוד יהיה .. אתה בעצם אומר בוא נצא ל"ניסיון" שאולי לא יהיה פיגועים ?
    לא חבל על הבתים בתי כנסת ? קברים ! לא חבל ? בעצם אתה מביא לנסיון בלבד ?
    חד צדדי הכל אתה שם לב ?
    רגע את אוהבת את המקום הזה? כיף לך לטייל שם? את יודעת איך את יכולה ללכת לגור שם ולטייל בלי לפחד משום ערבי מחבל?
    בלי לסכן חיילים? תוציאי דרכון, תארזי מזדווה, תלכי להירשם במשרד הפנים הפלסטיני, הופ! את אזרחית פלסטינית!
    לכי תעשי חיים בגוש קטיף או בגדה.
    אתה יודע שאתה נורא נורא לא מודע עד כמה זה קשה להוציא אזרחות ?
    "הופ!" חחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק אותי =\ אני לא מאמין שמישהו חושב שזה ככה .. שתוק תעשה לי טובה
    את מבינה שהמקומות האלו עושים לנו רק צרות? אין מצב שבעולם שנצליח לשלוט בעם הפלסטיני למשך זמן,
    אי אפשר לדכא אותם. אי אפשר! העולם כולו כבר צועק עלינו,
    הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה סקנציות כי אז כל מה שאת אוהבת לעשות ילך לעזאזל, נידרדר למדינת עולם שלישי,
    תצטרכי לצאת החוצה ולקבץ נדבות אם תצליחי בכלל. את רוצה?
    מי הכניס לך את זה לראש ? איזה שטויוווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתת אנחנו בין המפותחות ביותר בעולם על מה אתה מדבר ?!?!!
    איזה חארטה אני לא יענה לך על זה בכלל כי זה שטות אחת גמורה ! אין לי אפילו מה לרשום על זה תבדוק לפני שאתה רושם משהו =\
    מדינת ישראל התקיימה טוב מאוד לפני מלחמת ששת הימים, לא חיינו במצוקה ולא קרה כלום.
    מישהו אמר שהיינו במצוקה ?
    איך התחילה המלחמה אתה יודע ? תבדוק ...
    זאתי המדינה הדומיננטית במזרח התיכון, המדינה היחידה בעולם שהלאום שלה הוא יהודי. בקצב ההתרבות של הערבים,
    יש לנו רק 2 אפשרויות:
    1. נצטרך לתת לכ-ל הערבים בגדה, שזה בערך 4.5 מיליון ערבים אזרחות ישראלית, ויווצר מצב שיהיה פה רוב ערבי על יהודי,
    הם יקבלו יותר מושבים בכנסת, לאט לאט המדינה תהפוך למדינה ערבית, בלי שתשימי לב הם יהיו ראשי ממשלה, שרי ביטחון ועוד.
    ואז הם יזרקו אותך לים. זה ההשתלטות שתקרה אם הימין ישלוט. אי אפשר להתעלם מהם, הם במעמד פליטים 30 שנה,
    חייבים לתת להם אזרחות.
    4.5 מליון מאיפה הפלצת את זה ?!?!?!?! איזה חארטות אתה מדבר !!! אתה ממציאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    ואם השמאל של ביילין ישלוט ? תחזירו להם את המדינה זה כיבוש של 48 לא ? אנחנו בום לא פה =\
    אתה מדבר כל כך חד צדדדי
    2. אפשרות שניה, לתת את הגדה, כל הערבים עפים מפה, הרוב היהודי יזנק למעל ל90%, מדינת ישראל תתייצב,
    איכות החיים של כולם תעלה, נחייה בשלום עם כל עמי ערב, משקיעים זרים יכנסו למדינה, יותר מקומות עבודה, יותר פרנסה,
    יותר INCOME, יותר יחס חם מאומות העולם, הערבים יבואו על הברכיים בהתחננות שניתן להם להיכנס לפה.
    כל הערבים עפים מפה ?! למה ?! מי אמר לך ? למה שערבי שגר בחולון .. עוד ב48 ירצה לעבור לגדה ?
    למה שכל הערבים ירצו לעבור למרום שיש בו 4.5 מיליון (מאיפה זה ?!?!?! מי הפליץ לך את המספר הזה ?!?!?)
    מה אני חושב? אני חושב שאפשרות 2 הכי טובה. לבחור בין שטחים שבין כה וכה אני בחיים לא יבקר שם,
    וגם לא מעל ל70% מהאנשים בארץ, לא לוותר על קברי אבות טיפשיים, לא לוותר על קראוונים מסכנים שפלוגה שלמה שומרת עליהם,
    אחחחחחחחחחחחחח כמה שאתה סגור ולא מודע על מה שהולך שם אחחחח כמה שאתה הולך עם העיתונות השיקרית אתה לא יודע ..
    אין לך מושג מה האמת ...
    "להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה,
    ו – 99% בתקשורת."
    או! לבחור באיכות חיים, בשלום, במעמד בינלאומי גבוה יותר, בשקט שלם, PEACE, ללכת לנגב ביחד חומוס אצל חליל בעזה,
    לחיות ולפגוש עם ערבים בלי פחד, לטייל בעולם המוסלמי, לחיות במדינה יהודית שלמה, להיות גאה לגמרי במדינת ישראל.
    קודם אתה מבטיח שלום ? אתה בטוח ? מי אמר לך שהם יסכימו להיות רק בגדה ? (הם רק בגדה אם אתה לא שם לב ..
    והם לא מפסיקים אולי אתה לא שומע אבל הם לא מפסיקים ... שקט שלם ?! לא יכול להיות יש שנאה אלינו אין מה לעשות !!!
    לעבוד עם ערבי 40 שנה !! להכיר את המשפחה !! הכל !! אח ממש ! והוא דוקר אותך זה פחד או לא ? 40 שנה !!! זה לא חודש ! זה לא שנה ! 40 !!!!
    (סיפור אמיתי ! אני יביא לך אותו בהזדמנות ..)
    מה יש לך מהחומוס בעזה ?! טעמת ?! תטעם את החומוס ברמת הגולן אתה לא יודע איזה טעים הוא שם הרבה יותר ..
    אני גאה במדינת ישראל .. גם שאני ככה .. ובטח שאני לא יהיה גאה אם אנחנו נוותר על חלקים כל שני וחמישי ..
    אתה לא גאה אני שם לב =\ חבל עלייך ..
    אני לא הולך לוותר על החלום הזה בשביל חבורת קיצונים חובשי כיפה שחוסמים כבישים וצועקים רק סיסמאות לכל מקום.
    וכאלה שתולים שלט "המדינה לא שלנו !!! להחזיר אותה לבעליה !! גבולות 48 !" זה לא קיצוני למה אתה לא רואה את זה ?!?!?
    למה אתה חד צדדי ? אתה כמו פלשטנאי אתה יודע ? הכל אצלך חד צדדי ! אתה לא רואה את האחר =\
    אני מקווה שאני מצליח לחלחל לכמה אנשים פה, שיבינו שאנחנו לא חיים בעבר, ולהבין ששלום זה אפשרי.
    הבא שמביא לי פסוקים וטענות שלפי התנך זה ככה וככה אני מבקש שיקח את כל זה וידחוף לתחת
    (מצטער על השפה הקשה, אבל זה הדעה שלי), ולא יקלקל את מדינת ישראל.
    ואני מקווה שאתה מבין משהו עכשיו ואתה לא אותו דפוק (סליחה על זה ) שהייתה לפני כמה דקות ..
    ממש ממש שטויות רשמת ..
    ומי שקורה את שלו שיקרא את התגובה שלי בבקשה
    אני אוהב ורוצה להיות פה ממניעים לאומיים, ממניעים שאבותי היו פה
    ואבותיהם ?
    ..
    להיות שמאלני זה - להיחרד כששומעים על פיגוע ירי,
    ולהירגע כשהנפגעים הם מתנחלים.
    להיות שמאלני זה - ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים,
    ואז לצאת לסיבוב בכיכר-המדינה עם 5 פקינזים.
    להיות שמאלני זה - לרתוח על החרדים שלא מתגייסים,
    ולהשתחרר על קב"ן.

להיות שמאלני זה - להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ,
    ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון.

להיות שמאלני זה - לקרא למתנחלים "גוזלי אדמות"
    מהווילה בעין-הוד שלפני 48 הייתה בית המוכתר.

להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה,
    ו – 99% בתקשורת.

להיות שמאלני זה - להאמין בצה"ל,
    אבל לקרא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל.

להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים,
    ולסגור את החלון של הפג'ארו לקבצן ברמזור.

להיות שמאלני זה - לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב,
    ולזלזל בצ'חצ'חים של מרכז הליכוד.

להיות שמאלני זה - להעדיף את החומוס בדמשק
    על פני רמת-הגולן.

להיות שמאלני זה - לרתוח כשהימין מחלל את זכר השואה,
    ולהעריץ את מי שכינה את חיילינו "יודונאצים".

להיות שמאלני זה - לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים",
    ולצאת למלחמה על סגירת מקדונלד'ס בשבת.

להיות שמאלני זה - למלא את המוסף של "ידיעות" בשנאה למתנחלים,
    ולהתגאות בפלורליזם.

להיות שמאלני זה - להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע,
    מאינטרנט קפה באירופה.

להיות שמאלני זה - להיות מוכן לויתורים כואבים,
    ולתבוע את השכן בגלל ענף עץ פיקוס שפלש מחצרו.

להיות שמאלני זה - ללעוג לשמות כמו גבעת הדגן ומעלה לבונה,
    אבל לקרא לכל מטר מרובע ע"ש רבין.

להיות שמאלני זה - ללעוג לדתיים משיחיים,
    אך לצפות בכל יום לעליית מדד הדאו ג'ונס אף אם יתמהמה.

להיות שמאלני זה - שאבא שלך המציא את המושג "נפולת של נמושות",
    ואתה בכלל גר באמריקה.

להיות שמאלני זה - להגיד שיש עוד אפשרויות לשרת את המדינה מבלי להתגייס, ולהנחות את "אקזיט".

אבל יותר מכל, להיות שמאלני, זה להוכיח יום יום
    את תיאורית ההרס העצמי שגילה פרויד.
    ד"א הודעה 4500
    ישראלי גאה !!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

אחי צר לי להגיד לך אבל אתה פשוט מלא בשנאה עצמית,כבר הבנתי את זה אתה לא שונא יהדות או דת ואתה לא מתכחש ליהודים אתה פשוט לא אוהב את עצמך,אין לך חשבון סגור עם עצמך,אתה ידוע מה אפילו עזוב,תניח את עינייני הדת בצד וכל הפוליטיקה שאתה מתיימר להבין,תשב עם עצמך ותראה איפה אתה עומד ותשים לב שאתה זה שלא שלם עם עצמך ולא עם יהודים או מתנחלים או חיילים או היסטוריה של עם ישראל.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

אני שמח שקראת את התגובה שלי ;]

Ran
    אורח

מאיפה השטויות האלה 16 אלף בגוף קטיף יא אפס לך תספור שוב

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אתה מדבר סיסמאות. זה הכל.
    אין לך מושג כמה בולשיט אתה מחרבן מהפה שלך.
    אין, זה ההודעה הכי סתמית שקראתי היום. כל הכבוד.
    הסיבה היחידה שאתם מחזיקים בשטחים האלה הם לפי פסוקים מהתנך. A41, אתה יודע מי צריך להסתכל מסביב? אתה. צא כבר מלימודי התורה ותראה איפה אתה עומד בעולם, במצב שהעולם המוסלמי מאיים לכלות אותנו ואתה מחזיק בזה המשיח יבוא?
    אתה מחזיק מהסיבות הכי מטומטמות לעמוד שם. אנחנו לא נחזור לגבולות 48 ואתה פשוט עושה לי פה תחזיות קסטרופליות של סוף העולם אם נוותר על הגדה. אתה שוב שוכח שישראל היא המדינה החזקה באזור.
    חוץ מזה שאתה פשוט גזען. למה אתה חושב שהמוסלמים רוצים רק לכלות אותנו? הם לא. זה פשוט מטומטם איך אתה חומד לעצמך שטח מסכן, אתה מוכן לבזבז חיים שלמים בשביל לעמוד על חתיכת אדמה, שבעצם האדם הוא החשוב.
    16000 מתנחלים? זה עדיין כל כך מעט בשביל לשבת שם.
    אתה לא מבין את זה בעצמך שאנחנו מוציאים שם כל כך הרבה כסף ואתה עדיין בא בטענות שזה בסדר.
    אני רואה שאתה מתעלם לגמרי ממה שאני אומר על הבעיה הדמוגרפית, זה מה שיקרה. אתה מדבר רק על אפשרויות בלתי אפשריות, טרנספר, גירוש, השמדה. מה קרה לך? אנחנו עם רוצח? גנב? משחית? כובש?
    אם אתה היית מדוכא על ידי הערבים 40 שנה אני בטוח שהיינו מוציאים פיגועי טרור ונאבקים באלימות עד שנקבל פשרה.

ימנים מדברים סיסמאות, לא עובדות. נקודה.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אבייייייייייייייי סחה על התשובה המושקעת והנכונה באמת כל הכבוד, מילה שלי אתה עוד תיהיה פוליטקאי.

bed demon אם אין תנ"ך ולא נלך לפי התנ"ך הארץ הזאת היא בכלל לא שלנוווווו!!! ארץ ישראל קשורה בתנ"ך!!!!!!! אם אתה אומר שאנחנו מביאים כל הזמן פסוקים מהתנ"ך זה באמת נכוןןן כי אחרת באיזה זכות אתה יושב פה?! אם ככה למה אתה חושב שבכלל הארץ הזאת היא של היהודים? בוא ניסגר מזוודות נעוף לאוגנדה והארץ הזאת תיהיה של ערבים...(הרי הם כל כך מיסכנים ואין להם עוד 26 מדינות ערב ענקיות ללכת אליהם, אוייי אוייייייי)
    אם זה לא ככה (לפי הת"ך) אני לא רואה שום סיבה שהעם היהודי ישב פה...
    אני לא מבינה אותך, אתה אומר שהעולם המוסלמי רוצה לכלות אותנו נכון? (להזכירך שהפלסטינאים פה הם מוסלמים...) אז אתה בתמורה נותן להם חלקים מהארץ שלך? יופי איזה כיף ניתן למחבלים שרוצחים אותנו מידיי יום מתנות איזה יופי באמת פיתרון חכם.
    אתה חושב שאם ניתן להם שטחים אז בעוד כמה שנים (לא שזה לא קורה עכשיו...)שהם יתרבו פי כמה ממה שהם עכשיו ולא ירצחו אותנו?אז יאללה בוא נעוף כבר עכשיו כמה שיותר מהר יותר טוב לא?
    אם ישראל היא המדינה הכי חזקה פה באיזור אז למה לברוח ולהשתפן???? זה הדבר שיותר יגביר את הטרוווור! הם רואים שהם עושים פיגועים ואנחנו בורחים ונותנים להם שטחים בגלל זה אז למה שהם לא ימשיכו עם הפיגועים ויקבלו לבסוף את כל הארץ?!
    אהההה בוא נראה מי שמדבר על גירוש, לגרש ערבים שרוצחים אותנו ופוצעים אותנו מידי יום ושולחים כל כך הרבה מחבלים זה אסור כדי שלא יגידו שאנחנו עם כובש ורוצח ובלה בלה אבל יהודים שהם אחים שלךךךך שהם הלכו ליישב במקומך את ארץ ישראל ומסכנים את עצמם ליד הערבים האלה אותם מותר לגרש?! זה הורג אותיייי.
    אתה מדבר כאילו זאת לא הארץ שלך כאילו אנחנו באנו ולקחנו מהם את הארץ הזאת שהייתה שלהם והם כל כך מיסכנים, תיקרא תקלוט ותייישם הארץ הזאת היא שלךךךך!!!!!!!!!!!!!! היא של העם שלך! ולא של הערביםםםםם. ארץ ישראל לעם ישראל! כל כך קשה לקלוט את זה?!
    חחחחחחחח הבאנו לך כבר מיליון עובדות בשטח ואתה פשוט בוחר להתעלם מהם......מה אני אגיד לך? תיהיה בריא...
    שבת שלום

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ran
    מאיפה השטויות האלה 16 אלף בגוף קטיף יא אפס לך תספור שוב
    אפס למה ?
    ואתה חכם ?
    http://www.katif.net/tro_he.php
    זה היה אחרי חודש שאמרו שמפנים ..
    בזמן ההתישבות היה 16 אלף אל תתוכח אני הייתי במקום ואני מכיר הרבה ויש לי שם משפחה ..=\
    אפס אני לא מבין למה קראת לי =\
    אתה מתלהב שאתה מנהל אתה מקלל ?
    :wtf:

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
    אתה מדבר סיסמאות. זה הכל.
    אין לך מושג כמה בולשיט אתה מחרבן מהפה שלך.
    אין, זה ההודעה הכי סתמית שקראתי היום. כל הכבוד.
    הסיבה היחידה שאתם מחזיקים בשטחים האלה הם לפי פסוקים מהתנך. A41, אתה יודע מי צריך להסתכל מסביב? אתה. צא כבר מלימודי התורה ותראה איפה אתה עומד בעולם, במצב שהעולם המוסלמי מאיים לכלות אותנו ואתה מחזיק בזה המשיח יבוא?
    אתה מחזיק מהסיבות הכי מטומטמות לעמוד שם. אנחנו לא נחזור לגבולות 48 ואתה פשוט עושה לי פה תחזיות קסטרופליות של סוף העולם אם נוותר על הגדה. אתה שוב שוכח שישראל היא המדינה החזקה באזור.
    חוץ מזה שאתה פשוט גזען. למה אתה חושב שהמוסלמים רוצים רק לכלות אותנו? הם לא. זה פשוט מטומטם איך אתה חומד לעצמך שטח מסכן, אתה מוכן לבזבז חיים שלמים בשביל לעמוד על חתיכת אדמה, שבעצם האדם הוא החשוב.
    16000 מתנחלים? זה עדיין כל כך מעט בשביל לשבת שם.
    אתה לא מבין את זה בעצמך שאנחנו מוציאים שם כל כך הרבה כסף ואתה עדיין בא בטענות שזה בסדר.
    אני רואה שאתה מתעלם לגמרי ממה שאני אומר על הבעיה הדמוגרפית, זה מה שיקרה. אתה מדבר רק על אפשרויות בלתי אפשריות, טרנספר, גירוש, השמדה. מה קרה לך? אנחנו עם רוצח? גנב? משחית? כובש?
    אם אתה היית מדוכא על ידי הערבים 40 שנה אני בטוח שהיינו מוציאים פיגועי טרור ונאבקים באלימות עד שנקבל פשרה.

ימנים מדברים סיסמאות, לא עובדות. נקודה.
    סיסמאות אם לא שמת לב אני מגיב על כל מה שרשמת ..
    ואם לא שמת לב אתה זה שמדבר בסיסמאות ..
    "100 אנשים" 10 חיילים על כל מתנחל בלה בלה בלה ..
    זה סיסמאות של השמאל אז מה אתה אומר לי שאני מדבר בסיסמאות ?
    פסוקים מהתנ"ך ? ממש ממש לא .. אולי זה אחד המניעים אבל אני לא רק בגלל זה ..
    אתה יודע מה אני ציוני וכמו שהמורה שלי אמרה "אבי אתה יותר מדי ציוני" מה זה יותר מדי ? אני פשוט לא מוכן לוותר !!!
    אמרתי השמדה ? רוצח ? גנב ? משחית ?
    טרנספר היא לא מילה גסה זה סיסמא שאני חושב שכדאי שתבין אותה ! וכדאי שתבין שזה מה שעשו לנו !!!!!
    לא אמרתי שכולם רוצי ם אני לא יודע למה אתה מכניס לי מילים לפה ?
    אני חושב שכל ערבי מאמין שהיה חבר שלך או שלא היה חבר שלך ברגע שהיה יכול בלי לעשות חשבון היה הורג אותך .. למה לא ? זה הסיפור שסיפרתי ..
    עברי ויהודי חברים טובים מאודדדדדד
    מיפו עבדו שנייים ביחד (40) !! זה סיפור אמיתי !
    היו במסעדה .. הכל טוב ויפה .. שהלכו הוא חיבק אותו לשלום ..
    הלך כמה צעדים ודקר אותו ..
    הכותרת של העיתון "40 שנה ואל תאמין בערבי"
    אני יחפש את זה אצלי יש לי את זה איפה שהוא במחשב ..

"שטח מסכן, אתה מוכן לבזבז חיים שלמים בשביל לעמוד על חתיכת אדמה, שבעצם האדם הוא החשוב."
    לא חשוב ? תתביש =\
    אני מוכן למות בשביל מדינת ישראל !
    אין על זה שאלה בכלל =\
    גם 350 שנה לא היינו עושים פגועי התאבדות =\
    תראה כמה מדינות ערביות יש להם מסביב !
    לא מציק לך ?!?!?!
    זה כמו שיש מגרש כדורסל ואנחנו פינגפונג בצד ! למה למה לתת להם את החלק מהחלק שלנו ?
    אני לא מבין את זה =\
    יש לנו מדינה אחת כמו שאתה אמרת

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

באד דימון אתה יותר ממוזמן לעבור ארץ/מדינה אם אתה לא מוצא את עצמך בישראל,מדינת ישראל היא מדינה יהודית דמוקרטית שזה מושג שגוי כי מדינה יהודית לא יכולה להיות דמוקרטית וגם ההפך זה אי נוח בן ,בן-גוריון אמר שאנחנו קודם יהודים בארץ ישראל ואחר כך יהודים במדינת ישראל מה שאורמ שהארץ שלנו יותר חשובה מהמדינה ועל האדמה שלנו שווה למות,כן קשה לך לקבל את זה ושוב אתה מוזמן לעזוב,
    צר לי שאני מדבר אלייך ככה אבל אין מה לעשות אתה צריך להפנים שכן לפעמים ניצטרך להקריב את חיינו למען קיום יהדות ולמען קיום מדינה,כי אם 6 מיליון אנשים הקריבו את חייהם למען היותם יהודים אז מי אני שילך נגד זה?
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

למה לעזוב? לא בא לי
    אני רוצה לגור פה באזורים שלא כבשנו.
    מה אתה חושב שהערבים מסביב רוצים את הפלסטינים? פחח. הם יורקים עליהם הם לא רוצים אותם בכלל אצלם. הם סתם מזדהים איתם אבל ברגע שזה מגיע שהם יבואו אליהם הם לא רוצים. הם פלסטינים הם לא ערבים בני העם של המדינות הערביות.
    למה אתה חושב שעשינו הסכם שלום עם מצרים, לא החזרנו את עזה? אפילו שזה היה שלהם? כי הם לא רצו את זה. הצענו להם את עזה בחזרה והם לא רצו! הם לא רצו להתמודד עם האוכלוסיה הפלסטינית שתדרוש מהם עצמאות. אותו דבר לגבי ירדן שהחזיקה בגדה המערבית, לא רצו אותה בחזרה גם. תבין שהם ויתרו על מזרח ירושלים ועל האחזקה במסגד אלקצא רק כדי לא להסתבך עם הפלסטינים שידרשו עצמאות.
    זה לא קשור לזה שלמה לתת להם ולמה ככה ולמה למה. לכל עם יש זכות לממש את עצמו ואין לנו שום זכות שבעולם לבוא ולדרוך להם על הפרצוף עם מגף ברזל ולנפנף בתנ"ך כהצדקה למעשים שלנו.
    אתה חייב להבין שאני לא רוצה לתת להם את הגדה ממניעים של אהבה, אני רוצה לתת להם ממניעים לוגיים, ממניעים של שמירה על רוב יהודי בישראל. לליכוד ולמפלגות הימיניות הקיצוניות יש תפיסת עולם פרימיטיבית שיש לה מקום רק במאה ה18. כוח זה לא פיתרון, הוא אף פעם לא היה פיתרון, ובשום מצב הוא לא עזר.
    וזה פשוט לא צודק, לא הוגן, לא חכם, לא פייר, שנחדור להם לבתים עם רובי M16 תקועים בפרצוף ולהגיד להם לסתום תפה.
    קח את המצב בחברון, מה הסיבה לשתק עיר ערבית שלמה בגלל 2 שכונות יהודיות? למה לילדים יהודים מותר לרוץ בכבישי חברון ולזרוק אבנים על ערבים, להשחית רכוש ערבי, לקלל אותם, להשפיל אותם, ואילו אם ערבי עושה את זה יורים בו?
    מה קרה? מה קרה פתאום שאיבדנו כל רגש לכבוד האדם? מה קרה לאותם יהודים בחברון שמאמינים בדברות של אלוהים? זה התנהגות של יהודים? זה התנהגות של אנשים מערביים שגרים במדינה דמוקרטית? מה קרה לאהבת האלוהים בליבו של האדם? זה היצוג של מדינת ישראל? מקרים כאלה רואים רק באינתיפאדות. מה קרה שאנחנו חיות שפוגעות בחפים מפשע? לדפוק את כל הערבים בגלל ארגוני טרור?
    ואבי, בקשר לשיר הזה שהבאת למעלה, תאמין לי שאני לא חצי מזה. אפילו לא שלושת רבעים. אם יש לי כסף בכיס אני נותן לקבצן שאני רואה. אני מעדיף שהמדינה תעזור לאנשים כאלה במקום לסבסד בחצי מחיר למתנחלים וילות מפוארות.
    ~Che Guevara

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

למה לעזוב? לא בא לי
    אני רוצה לגור פה באזורים שלא כבשנו.
    מה אתה חושב שהערבים מסביב רוצים את הפלסטינים? פחח. הם יורקים עליהם הם לא רוצים אותם בכלל אצלם. הם סתם מזדהים איתם אבל ברגע שזה מגיע שהם יבואו אליהם הם לא רוצים. הם פלסטינים הם לא ערבים בני העם של המדינות הערביות.
    למה אתה חושב שעשינו הסכם שלום עם מצרים, לא החזרנו את עזה? אפילו שזה היה שלהם? כי הם לא רצו את זה. הצענו להם את עזה בחזרה והם לא רצו! הם לא רצו להתמודד עם האוכלוסיה הפלסטינית שתדרוש מהם עצמאות. אותו דבר לגבי ירדן שהחזיקה בגדה המערבית, לא רצו אותה בחזרה גם. תבין שהם ויתרו על מזרח ירושלים ועל האחזקה במסגד אלקצא רק כדי לא להסתבך עם הפלסטינים שידרשו עצמאות.
    זה לא קשור לזה שלמה לתת להם ולמה ככה ולמה למה. לכל עם יש זכות לממש את עצמו ואין לנו שום זכות שבעולם לבוא ולדרוך להם על הפרצוף עם מגף ברזל ולנפנף בתנ"ך כהצדקה למעשים שלנו.
    אתה חייב להבין שאני לא רוצה לתת להם את הגדה ממניעים של אהבה, אני רוצה לתת להם ממניעים לוגיים, ממניעים של שמירה על רוב יהודי בישראל. לליכוד ולמפלגות הימיניות הקיצוניות יש תפיסת עולם פרימיטיבית שיש לה מקום רק במאה ה18. כוח זה לא פיתרון, הוא אף פעם לא היה פיתרון, ובשום מצב הוא לא עזר.
    וזה פשוט לא צודק, לא הוגן, לא חכם, לא פייר, שנחדור להם לבתים עם רובי M16 תקועים בפרצוף ולהגיד להם לסתום תפה.
    קח את המצב בחברון, מה הסיבה לשתק עיר ערבית שלמה בגלל 2 שכונות יהודיות? למה לילדים יהודים מותר לרוץ בכבישי חברון ולזרוק אבנים על ערבים, להשחית רכוש ערבי, לקלל אותם, להשפיל אותם, ואילו אם ערבי עושה את זה יורים בו?
    מה קרה? מה קרה פתאום שאיבדנו כל רגש לכבוד האדם? מה קרה לאותם יהודים בחברון שמאמינים בדברות של אלוהים? זה התנהגות של יהודים? זה התנהגות של אנשים מערביים שגרים במדינה דמוקרטית? מה קרה לאהבת האלוהים בליבו של האדם? זה היצוג של מדינת ישראל? מקרים כאלה רואים רק באינתיפאדות. מה קרה שאנחנו חיות שפוגעות בחפים מפשע? לדפוק את כל הערבים בגלל ארגוני טרור?
    ואבי, בקשר לשיר הזה שהבאת למעלה, תאמין לי שאני לא חצי מזה. אפילו לא שלושת רבעים. אם יש לי כסף בכיס אני נותן לקבצן שאני רואה. אני מעדיף שהמדינה תעזור לאנשים כאלה במקום לסבסד בחצי מחיר למתנחלים וילות מפוארות.
    כן ,צר לי להגיד לך אבל כן,עם ישראל איבד כל צלם אנוש כלפיי השכנים שלו ,מי שיגיד לך אחרת שקרן!
    עם ישראל איבד את הסבלנות,סליחה על הביטוי אבל אנחנו לא זונות של אף אחד!
    אנחנו לא נילך 40 שנה במדבר ,נסבול 6 שנים של טבח ,נקים במדינה בזיעת אפינו נבנה מדינה במשך 57 שנה ואז יבואו כמה לוחמי גרילה שחושבים שמגיע להם משוה ויתחילו לטבוח אותנו,צר לי אבל אני וכל העם שלי כולל אותך! לא מוכן לעבור על כך בשתיקה וברגע שנפעיל כוח לא פיזי אלא נפשי על הפלשתינאים תאמין לי שהמצב יהיה בהרבה יורת טוב,אם למשל כל מחבל שיתפוצץ יקבר בחזיר תראה איך הם יפחדו,אם נתפוס מבוקש והוא יעבור עינויים ואז יעלה על הגרדום ,אני רוצה לראות שימשיכו הפיגועים והקאסמים האלו.
    אם ניכנס עם יחידה מובחרת לבניין שלטוני של החמאס ,נחטוף כמה "ראשים" של הג'יאהד/חמאס וכו' ויהיו אצלנו בשבי תחת פיקוח עולמי אני רוצה לראות כמה זמן יקח עד שהערבים ישברו.
    הכל עיניין של זמן,מי ישבר קודם אנחנו או הם.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

Ran
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz
    אפס למה ?
    ואתה חכם ?
    http://www.katif.net/tro_he.php
    זה היה אחרי חודש שאמרו שמפנים ..
    בזמן ההתישבות היה 16 אלף אל תתוכח אני הייתי במקום ואני מכיר הרבה ויש לי שם משפחה ..=\
    אפס אני לא מבין למה קראת לי =\
    אתה מתלהב שאתה מנהל אתה מקלל ?
    :wtf:
    א אני מפקח אם קשה לך לקרא אני מבקש שגם אל תכתוב שטויות...
    ואני שם זין על התפקיד ואני שם זין עוד יותר גדול עליך כי מה שכתוב באתר שטויות...

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי A-41
    כן ,צר לי להגיד לך אבל כן,עם ישראל איבד כל צלם אנוש כלפיי השכנים שלו ,מי שיגיד לך אחרת שקרן!
    עם ישראל איבד את הסבלנות,סליחה על הביטוי אבל אנחנו לא זונות של אף אחד!
    אנחנו לא נילך 40 שנה במדבר ,נסבול 6 שנים של טבח ,נקים במדינה בזיעת אפינו נבנה מדינה במשך 57 שנה ואז יבואו כמה לוחמי גרילה שחושבים שמגיע להם משוה ויתחילו לטבוח אותנו,צר לי אבל אני וכל העם שלי כולל אותך! לא מוכן לעבור על כך בשתיקה וברגע שנפעיל כוח לא פיזי אלא נפשי על הפלשתינאים תאמין לי שהמצב יהיה בהרבה יורת טוב,אם למשל כל מחבל שיתפוצץ יקבר בחזיר תראה איך הם יפחדו,אם נתפוס מבוקש והוא יעבור עינויים ואז יעלה על הגרדום ,אני רוצה לראות שימשיכו הפיגועים והקאסמים האלו.
    אם ניכנס עם יחידה מובחרת לבניין שלטוני של החמאס ,נחטוף כמה "ראשים" של הג'יאהד/חמאס וכו' ויהיו אצלנו בשבי תחת פיקוח עולמי אני רוצה לראות כמה זמן יקח עד שהערבים ישברו.
    הכל עיניין של זמן,מי ישבר קודם אנחנו או הם.
    בטח שאנחנו נישבר. מה אתה חושב שאין להם עוד? הם רק יקומו וינקמו את חטיפתם בעוד קסאמים.
    לא רק זה, שכל העולם יצעק עלינו ונסתכן בחרם. ואתה לא יכול להגיד "זין על העולם, זין על חרם ונעשה מה שנרצה"
    כי אי אפשר, אנחנו לא חזקים כלכלית כדי לעמוד לבד. לפי הערכות כלכליות, מדינת ישראל יכולה לעמוד במצב של מלחמה טוטאלית(סטייל יום כיפור) או בחרם עולמי לבד כחודש. חודש לבד. ואז המשק שלנו קורס, כולם מובטלים, נדרדר למדינת עולם שלישי, נהיה כמו הפלסטינים. רוצה? סבבה. לך תצביע למפד"ל.
    ~Che Guevara

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ran
    א אני מפקח אם קשה לך לקרא אני מבקש שגם אל תכתוב שטויות...
    ואני שם זין על התפקיד ואני שם זין עוד יותר גדול עליך כי מה שכתוב באתר שטויות...
    תשים זין על מה שבא לך ..
    אתה גם ככה לא מזיז לי ..
    אתה יודע רק לקלל אם זה מה ששמת לב .. אתה לא אומר כלום לעניין אתה רק מותח ביקורת ..
    אבל עדיין שיהיה לך שבת שלום =]

"אני לא שונא אף אחד ..
    אני פשוט לא אוהב כמה .."
    אני אמרתי את זה ..

יש בעצם כמה שאני שונא :\

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

בטח שאנחנו נישבר. מה אתה חושב שאין להם עוד? הם רק יקומו וינקמו את חטיפתם בעוד קסאמים.
    לא רק זה, שכל העולם יצעק עלינו ונסתכן בחרם. ואתה לא יכול להגיד "זין על העולם, זין על חרם ונעשה מה שנרצה"
    כי אי אפשר, אנחנו לא חזקים כלכלית כדי לעמוד לבד. לפי הערכות כלכליות, מדינת ישראל יכולה לעמוד במצב של מלחמה טוטאלית(סטייל יום כיפור) או בחרם עולמי לבד כחודש. חודש לבד. ואז המשק שלנו קורס, כולם מובטלים, נדרדר למדינת עולם שלישי, נהיה כמו הפלסטינים. רוצה? סבבה. לך תצביע למפד"ל.
    איזה שטות אתה מדבר איזה דברי טימטום אתה רושם מה הקשר מפד"ל לעולם שלישי ?!
    אתה יודע מה אתה צריך לעשות בשביל להגיע לעולם שלישי ?!
    מה אתה תמיד אומר את זה אתה יודע מה זה אומר בכלל ?!
    אתה יודע מה המצע של מפד"ל ?!
    תפסיק להגיד שטויות אתה אומר את זה סתם בלי שום קשר "עולם שלישי עולם שלישי"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,092 | הודעות: 8,198,685 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect