לאידע זה פשוט חלום.... לך תדע, אולי אני אגיע עוד למטכ"ל ((((: שגם לשם אני מאוד רוצה להגיע אבל זה כבר מעבר לידים שלינכתב במקור על ידי Alonh
לאידע זה פשוט חלום.... לך תדע, אולי אני אגיע עוד למטכ"ל ((((: שגם לשם אני מאוד רוצה להגיע אבל זה כבר מעבר לידים שלינכתב במקור על ידי Alonh
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
|
|
כי גולני זה כבודנכתב במקור על ידי Alonh
כי גולני זה הרבה מורשת קרב
כי לגולני נתנו עץ שלם בשביל להסתיר את הבושה
כי גולני נמצאים במקום עם הנוף הכי יפה בארץ[חרמון]
הרבה רוצים גולני מסיבות מסוימות כל אחד ומה שהוא רוצה
אני בתור אחד שחצי מהמשפחה שלו הייתה בגולני לא ממש מחבב את החייל הזה אולי כי אני נגעל מהצבע כומתה שלו וזה גם רחוק מהבית
אבל יש כאלה שאוהבים אותו ואין מה לעשות
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 11-03-2006 בשעה 23:58.
כמה אופציות
טייס קרב/טייס מסוקי קרב/צנחן/מטכ"ליסט/שייטת/פלס"ר צנחנים/עוקץ
אם כל זה לא
אז ג'ובניק פור אבר
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
נכתב במקור על ידי A-41
אני הבנתי שאי אפשר להגיע בבקשה ישירה לסיירת מטכ"ל... יעני שזה חלק מהצנחנים ורק הטובים ביותר נשלחים לסירות למינהם.. או משו' כזה.. בטח מישהו יודע יותר טוב אז הוא יסביר...
גם מודיעין נשמע מענין עשו לי על זה גדנ"ע שלמה וזה סבבה לדעתי עוד שפה והכל אבל.... לאידע אני לא יכול לשבת יותר מדי זמן במקום אחד
אני חיב כושר
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
למטכ"ל אתה מגיע דרך יום סיירות --> גיבוש מטכ"ל/שלדג --> מתמיין למטכ"ל --> פסיכולוג --> יחידה ומסלול..נכתב במקור על ידי techno barzel
בן דוד שלי בגולני והוא מקבל הרבה דברים כמו השלמת בגרות הקלות בשכרי לימוד לאוניבסריטה ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר עכשיו
יש לי עוד שנתיים וחצי פלוס מינוס אבל אני חולם חיל אוויר, אבל בגלל שאני ריאלי, מוזיאון חיל האוויר P:
בכור האמת לך גבר יותר מתאים חיל שריוןנכתב במקור על ידי SoldierOFortune
חיל הים או חייל אוויר אבל בראסמי אני לא יכול בגלל אסטמה אז כניראה ממר"מ....
כמו שאמרו פה זה לא קשור לצנחנים מלבד הכומתה וההגדרה של מטכ"ל
בתכלס זה יום סיירות ואז הדרך עוד ארוכה.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אם אני לא טועה אז גם הטובים ביותר ביום גיבוש של סיירת מטכ"ל הולכים לדובדבן (או שמשון אני מתבלבל ביניהם, אבל נראה לי דובדבן)
דובדבן מגבלים גיבוש בנפרד דרך המנילה לא ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
http://www.isayeret.com/content/unit...an/article.htmנכתב במקור על ידי Alonh
תקרא בסוף בסוף איפה שכתוב reorginazation, הנקודה הרביעית שם קשורה לגיבושים שצריך לעבור...