אה אלי ניצחון מילאנזי יצמצמם ל7 הפרש ? חשבתי שעכשיו יש 7 הפרש.
אז עזוב יובה זוכה באליפות.
אה אלי ניצחון מילאנזי יצמצמם ל7 הפרש ? חשבתי שעכשיו יש 7 הפרש.
אז עזוב יובה זוכה באליפות.
|
|
סרבעק הזמן לא עובר יאללה עוד 50 דק' זה מתחיל אני מקווה שאיציק זוהר ישדר חחח יתן נאחס לדידה
המשחק התחיל
הדלה אלפי לא מלא חחחח
עידכונים בהמשך
נגמר 0-0
גאטוסו הורחק
לא היה משו יותר מעניין מזה
אבל עדיין 10 נק'
9 מחזורים לסוף העונה
נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
כל כך צפוי
הרי היה כתוב על המשחק הזה 0-0 לאורך כל הדרך
לא במקרה לא ראיתי דקה מהמשחק הזה ( גם אחרי שנגמר מכבי )
בדיוק כמו בשנה שעברה... יובה לא התכוונו להתאמץ יותר מדי בהתקפה
כי תיקו טוב להם .. תיקו שומר על ההפרש כמו שהוא
אבל נו ... אם אתם אוהבים משחק על תוצאה
אז תהנו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חחח איזה סבבה...
מי ששמע שהזוכה בחידון המחזור הוא דור ויזר מראשון אז זה אני (=
לפחות משהו מעניין מהמשחק הזה יצא לי
גם מילאן לא הציגה כדורגל יותר מדי יפה.
בתכלס יובה סגרה את מילאן ומילאן את יובה,אחרי שגטוסו הוחרק שתי הקבוצות קיבלו ביצים ותקפו אבל זה היה כבר מאוחר מדי.
בכול מקרה Hate it or love it יובה היא קבוצה יעילה שאולי לא משחקת את הכדורגל הכי אטרקטיבי ביבשת אבל בנתיים היא עושה אתה מה שצריך וזה לשמור על המקום הראשון ולזכות באליפות בסופו של דבר זה הרצון של האוהדים והמועדון עצמו.
היה משחק חלש ציפיתי ליותר יובה באו לשחק על תוצאה ..
ועצרו את מילאן וחבל כי אפשר היה לנסות יותר אבל יובה כנראה שומרים כוחות או לא יודע מה ...
כי ניצחון היום על מילאן היה נותן המון ביטחון למשחק מול ארסנל ובמקום זה עוד תוצאה לא הכי גדולה ..
אבל בסדר האליפות בידים זה גם טוב למרות שהרבה יותר כיף שאתה מנצח את מילאן ..
ושגיא כהן הזה די גועל נפש איך נותנים לאיזה אידיוט שהוא אוהד מילאן מושבע עוד לשדר כדי לשמוע כמה דופקים את מילאן השופטים תמיד העבירה השנייה של גטוסו הייתה שווה אדום בלי צהוב שני ..
ונדבד צריך לקבל אוסקר על זה שהוא מבלה כל כך הרבה על הדשא של הדלה אלפי
Indianapolis colts Champions!!!
אמרתי לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך...נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
מכבי-ירושלים היה יותר מעניין.
משחק של יובה בשבילי הוא תמיד מעניין גם אם הוא נגמר בתיקו ויש בערוץ אחר ברצלונה-ריאל עם 5 שערים בסה"כ
אוהד אמיתי חחח לא מפספס משחקים
0-0 תוצאה טובה בשביל יובה לא צריך יותר מזה
FORZA JUVE
והאינסטינקט קילר איפה?
אז נכון שמספיק 0-0 אבל זה לא מספק אפאחד
יובנטוס כבר לא היובה המפחידה של תחילת העונה
העומס משפיע ורואים את זה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יובה פחדנים נזה לשחק בבית על תיקו?
קודם כול לפני שאתם יורדים על יבוה כמה שהיא לא ולא
בעונה שעברה ליובה היה פחות 10 נק' ממה שיש לה היום ועדיין היא לקחה אליפות
היום יש לה 10 נק' יותר בשלב הזה מהעונה שעברה ואני לא חושב שצריך להרחיב יותר מדי מה זה אומר
בואו נגיד שחמש שנים האחרונות יובה לא מציגה את הכדורגל האטרקטיבי של תקופת זידאן דל פיירו דשאן וכו' אבל היא הרבה יותר יעילה מאז
ואתה יכול להציג כדורגל אטרקטיבי כמה שאתה רוצה הדוגמה הכי טובה היא ברמן יש לה כדורגל ממש מעולה התקפי אבל בתכלס היא לא קבוצה יעילה בגרוש
יובה זה ההפך המאמן חושב על היעילות על איך לזכות בתואר בצורה הכי בטוחה AKA יוון אליפות אירופה AKA ליברפול גביע האלופות
תוציאו לכם מהראש שאליפויות וגביעי אירופה לוקחים ע"י אטרקטיביות גם ברצלונה למרות כל המשחק ההתקפי שלה היא אחת הקבוצות היעילות ביותר שיש היום כנ"ל לגבי צ'לסי
היום אם אתה לא יעיל אתה לא תזכה בתארים וזה מוכח בשנתיים שלוש האחרונות אז חלאס לבלבל בביצים
אם יבוה תזכה באליפות שכל העונה היא תעשה 1-0 אני ישמח ואם היא תזכה בצמפיונס בעזרת ה' בהארכה אחרי 0-0 כל המשחק ושער בדקה ה119 אני יהיה מרוצה..למה?כי אני יודע שהקבוצה שאני אוהד היא אחושרמוטה יעילה וקבלנית תארים.
אף אחד לא אמר את זה
ולאף אחד זה לא מפריע
אבל זה משחקת של יוקרה
וכן לפעמים צריך להקריב בשביל לנצח אותו
יובה תיקח אליפפות גם אם מלר יעמוד על הראש ימחא כפיים ויאונן לשגיא כהן עם המשקפיים
אבל בחייאת
משחק עונה בבית
תוציאו קצת ריותר מזה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]