למה מי זה פרננזדד?
מה זה התגובות האלו חוץ מלמצוץ כמו ילדים קטנים
יום ראשון חיפה נגד בית"ר אני רוצה לראות מי יקח
בית"ר בכלל לא ברמה של חיפה
למה מי זה פרננזדד?
מה זה התגובות האלו חוץ מלמצוץ כמו ילדים קטנים
יום ראשון חיפה נגד בית"ר אני רוצה לראות מי יקח
בית"ר בכלל לא ברמה של חיפה
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
היא מתחת
11 נקודות מתחת
לא?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחח יואבי אתה ואוהדי הניצחונות שלך, שיהנו כל אוהדי הניצחונות העיקר הקבוצה שלהם זוכה.
כל אוהדי הניצחונות הם פשוט אנשים שרוצים להינות קצת עם כל החרא בחיים האלה אז הם אוהבים את הקבוצות הטובות כמו מכבי ת"א בכדורסל.
לא אמרתי בשום מקום שאנחנו יותר טובים מחיפה ועם תסתכל באיזה דיון רשמתי שחיפה והפועל יותר חזקות מאיתנונכתב במקור על ידי O-MaN1
אבל אף אחד לא יכול להגיד לי שרוני לוי יותר טוב מפרננדז .
בחיים לא נחת פה מאמן בסדר גודל כזה !
ושנה הבאה אני מבטיח לך שהאליפות לא תהיה אצל חיפה לא רק בגלל שאנחנו נתחזק אלה בגלל שהם יחלשו
עם השחקני חיזוק שהם הולכים להביא לי במקום קטן ועידן טל
זה עבאס סואן ימח שימו קאקו ודוד רביבו זה אומר הכל
ולך תדע מי עוד יעזוב אף אחד לא מבטיח שארבטימן {שאגב נגמר לו החוזה השנה והוא שייך לטובורק שבקשרים מצוינים עם ביתר(לדעתי הוא כבר צהוב שחור)},זנברג,דבידוביץ' מי הבטיח שהם ישארו?
מכבי הולכת להיחלש ובגדול ואנחנו להתחזק
אבל בוא אני יגיד לך ככה אולי אנחנו לא ניקח תאליפות וגם אולי לא חיפה אולי בכלל הפועל לא משנה מי יקח
האליפות תקבע במחזור האחרון!!!
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
כגודל הציפיות גודל האכזבה.נכתב במקור על ידי mor sms
זה מה שיקרה עם ביתר שנה הבאה
אתם סתם מדברים יותר מהגובה שלכם.
מ הבטיח לכם שחצי מכבי חיפה תחתום בביתר?אף אחד
בנתיים אתם מוזמנים לשבת בשקט וזהו.
לא ואני לא אוהד מכבי חיפה למי ששאל וגם לא אוהד של שום קבוצה ישראלי.,אני פשוט אומר אתה מה שמציאותי.
אני לא אמרתי שכל חיפה תחתום בביתר
אני אמרתי שלדעתי ארביטמן יהיה בביתר כל השאר מספיק שיעזבו את חיפה העיקר שתיחלש שנה הבא יהיה מעניין
ולמה בדיוק מדברים מעל הגובהה שלנו?
עם שחקנים ברמה גבוהה כמו אלברמן לרואה אגנסו פבריס אנסומבו ולך תדה מה יהיו הרכישות הבאות
עם צוות מקצועי כמו שצריך ולא שכונה עם בעלים תומך כמו גידמאק ומאמן תותח כמו לואיס
הגבול הוא השמים!!
ואתה אוהד יובה נכון?
גם לדלה אלפי עוד נגיע :eye:
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
רק שלא יחזור הסיפור של בית"ר עם גד זאבי והציפיות, כי הנפילה אח"כ הייתה מאוד כואבת.נכתב במקור על ידי mor sms
מה שאני באמת אוהב בחיפה זה ההמשכיות ואת זה שלא מפרקים קבוצה אחרי שנה אלא דואגים להחתמות חשובות
חיפה נראית כמו מכונה משומנת ונראית טובס
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קודם כול יש הגבלה של זרים למקרה שאדון גיידמק איננו יודע.נכתב במקור על ידי mor sms
שנית כמו שאור אמר הכול יכול להיות כמו במקרה של גד זאבי שהאכילו אותכם ביותר מדי הבטחות ובסוף כמעט וביתר ירדה ליגה.
ואחרון חביב שתגיעו לרמה של פ.צ קלן אז אולי תוכלו לדבר על אירופה ובמיוחד על יובנטוס
בנתיים ביתר זה עוד קבוצת שוק מחנה יהודה ולא יותר מזה.
אויי די כבר כמה שנים אומרים חיפה נחלשו חיפה נחלשו וכל שנה חיפה מביאה שחקני חיזוק מצויינים ולוקחת אליפות..
לא אמרתי שחיפה תיקח אליפות שנה הבאה אבל לביתר או הפועל יהיה מאוד קשה לקחת את האליפות מחיפה!
יעקב שחר לא פראייר מה אתם חושבים שהוא ייתן לשחקנים ללכת כל כך מהר? אז זהו שלא ...
זה שאיזה מאפיונר רוסי קנה את בייתר (לא שיש לי משהו נגדו) זה לא אומר שהם כל כך מהר הולכים להיות הקבוצה הכי גדולה בארץ ,ביינתים מכבי חיפה הקבוצה הכי טובה בארץ ובשנה הבאה יהיה מלחמה על האליפות אבל עדיין מכבי קבוצה מס' 1!
אללה מכבייי..
היחידים שיכולים לעבור לביתר מחיפה הם: זנברג,ארבייטמן,דוידוביץ'.נכתב במקור על ידי mor sms
ארבייטמן יעשה לנו טובה שיעבור כי תאכלס הוא לא התאקלם והוא סתם תופס מקום בהרכב הראשון. בביתר הוא ישחק יותר טוב זה בטוח.בחיפה הוא פשוט אפס.
סביר להניח שזנברג יעזוב כי כסף זה מה שמניע אותו...לפחות זה הרושם שקיבלתי ממנו.....אבל שים לב....לחיפה יהיה מקום ל1-3 זרים חוץ מהזרים שיש עכשיו- לורפיסה יעזוב,ובוקולי וקולאוטי יתאזרחו- השאלה מתי.קולאוטי יותר קרוב לזה עכשיו. אז רוני לוי יביא זר במקום זנברג או ישלב את ליאור רפאלוב בהרכב הראשון.....
לגבי דוידוביץ' אני לא יומר שאלמדון יכול להחליף אותו לא נראה לי שהוא יכול למרות שהוא שוער טוב, אבל ביתר מרוצה מקורנפיין ולא בטוח שביתר תרצה אותו בכלל. אם ביתר לא תציע לו סכום גדול מאוד, האופציות היחידות שיהיו לו זה או חיפה או אירופה.באירופה לא נראה לי רוצים אותו, ושחר נוטה להציע כסף יותר גדול ממה שהוא מביא לו עכשיו.
זהו.
לגבי רוני לוי.לא יעזור לפרננדז עם ביתר כי לרוני לוי יש כבר קבוצה שמשחקת ביחד שלוש שנים ויותר- את זה פרננדז לא יכול לעשות ביתר כי פשוט הקבוצה חדשה.פרננדז לא יביא עוד זרים חדשים כי אין לו מקום.אולי הוא יעיף את אנסומבו שהוא קשר אחורי מצוין ואולי הוא אפילו יבוא לחיפה.הדברים האחרים שפרננדז יכול להביא זה ישראלים. חוץ מהשחקנים של חיפה שמסיימים חוזה אין לו הרבה שחקנים להביא שהיכולת שלהם יותר גבוהה משל השחקנים של חיפה.
יכול להיות שהוא מאמן יותר טוב, אבל קבוצה זה מה שמשחק על המגרש ולא מאמנים.חוצמזה, לפרננדז יש קשיים עם השפה וזה גם מוריד מיכולת האימון שלו.
חוץ מזה שאל תישכחו שגם השנה ציפינו לקרבות קשים על האליפות בין 3 קבוצות ו2 מהם פיקששו פתיחת עונה ואחת ממשיכה לפקשש והשלישית בדרך לאליפות.
אני אומר לכם ליאור רפאלוב זה הדור הבא רציני אני כ"כ אוהב את השחקן הזה
גשם של עופרת יצוקה.
אוווווווווווווווו יענק'לה שחר בוא תמצוץ לי ארקדי לא רואה אותךךךךךךךךךךךךךך
הקופים הירוקים מעתיקני שירים יציע ג' עגלה ירושלים מלחמההההההההההההה אוא ואואואוא