ניצחון ענק לבית"ר !!
שיחקו מצויין מההתחלה עד הסוף.
ניצחון ענק לבית"ר !!
שיחקו מצויין מההתחלה עד הסוף.
אין תקציב לחתימה
|
|
אללללללללללללללללללללללללללללללללללה
איזה אווירההההההההההה
הגיע לבית"ר את הניצחון היא הייתה יותר טובה אבל הכסף כן עזר פה אין כזה דבר שכסף לא עוזר בכדורגל תביא קבוצה מליגה לאומית תיתן לה מלא כסף שתהיה הקבוצה הכי עשירה בארץ וזה יעזור לה קונים שחקנים והכל אז תמיד הכסף עוזר
כוס אמק סתם שופט פחדן...היה פנדל היה עוד מלא עברות והוא לא שרק...מעניין שחיפה קיבלה יותר צהובים וביתר היא זו שעשתה את הפאולים החמורים
שלא נדבר על תומר בן יוסף הבנזונה זה! בלם טוב אבל הוא אין לו מושג איך מתנהגים במגרש! הוא אפילו לא היה קשור למה שקרה שם פתאום הוא דוחף כמו איזה לא יודע ועוד יורק :< שווה הרחקה ל4 משחקים לפחות
וקיצר ביתר קבוצה טובה ,הם רצו יותר והגיע להם לנצח...אבל מה שמעניין זה שהקבוצה שהם בנו, לא שווה כלום. 3-4 זרים שעושים את הכל ומכינים גולים על מגש של כסף וכל מה שהישראלים של ביתר צריכים לעשות זה להביא פס מסריח, הוא לדחוף תראש
לרואה שחקן ענק, הוא ענק ב-100 רמות על כל שחקן ישראלי והוא הזר הטוב בארץ, מעניין שעל כמה שהתלוננו על הכסף של חיפה שהוא מכריע את מה שקרה בארץ ב-5 שנים האחרונות, זה כלום לעומת מה שהולך להיות עם ביתר ועם הכסף האדיר שמספק גאיידמק לביתר
נקווה ששחר יתאושש...ואם כל הכבוד רוני לוי לא ניהל את המשחק של חיפה בשיט היום...
מה יש לך?
אני התכוונתי לזה שהכסף מבחינת שתי הקבוצות לא עזר, למה? כי הרמה לא הייתה כמו שהיה נגד אשדוד, ונגד
סכנין זה לא היה, היה משחק מאוד פיזי, למרות שלרואה הוא אחד השחקנים הכי טובים שנחתו אצלנו בארץ...
אהבתי גם מאוד את המשחק של יואגב זיו... שחקן מצויין... מכבי חיפה מבחינת כוחות הייתה שווה, אבל אני מדבר
על זה שבית"ר רצתה יותר ובכלל זה ניצחה, זה הכול וזה גם מה שאומר הכול... בית"ר שנה הבאה אימפריה, תודה!
הגיע לבית"ר לנצח כי חיפה עלתה להשיג תיקו. אבל:
*לא הגיע אדום לאולארה
*הגיע אדום ללרואה. השחקן הזה כמה שהוא טוב מבחינה טכנית הוא חרא באופי.......כשהוא לא נוגע בכדור הוא פשוט מתנהג בצורה מגעילה על המגרש...נותן לשחקנים מכות שהשופט לא רואה.
*נראה לי שהגיע לנו פנדל למרות שזה לא בטוח.
*אנחנו מתחילים את המשחק עם שחקן פחות כי ארבייטמן עולה על המגרש והוא פשוט לא עושה כלום.2 מצבים היו לו והחטיא והרס מצב אחד. מה הבעיה לשים את בן בסט במקומו?????איך רוני לוי לא קולט??
*צריך לעשות בבדיקות בטחוניות בטדי בדיקה אם הם מביאים נייר טואלט איתם.....כל פעם ששחקן נוגע בכדור זה מתלפף לו על הרגל והוא לא יכול לכדרר....
קיצר....ביתר היתה היום יותר טובה מחיפה אבל לא ראינו הבדלי רמות כלכך גדולים.....אם חיפה היתה באה במטרה לנצח היינו רואים פה משחק שקול....
אההה אני בכלל אוהד ניצחונות אז אני אוהד מעכשיו את ביתר!
נערך לאחרונה על ידי O-MaN1; 20-03-2006 בשעה 00:19.
הווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווו
הינה פרננדז הינה פרננדז הינה פרננדז הינה פרננדז
פ-ר-נ-נ-ד-ז!!!!!
מדקה 80 ה15 דקות הארוכות בחיים שלי
אין לי ציפרונים מרוב מתח
התחלתי לקצוץ לאחי תציפורנים
לקח לי 15 שעה להסדיר נשימה
אין מאושר ממני בעולםםםםםם
הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה!!
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
באמת מכבי היו טיפה פחות טובים מבית"ר ולשופט היו כמה טעויות אבל זה רגיל היה מגיע לביתר לנצח, צריך ללמד לקח את השחקנים בארץ ולהוציא אדומים על אלימות מכל סוג זה עושה את הספורט מסריח , רוני לוי חייב להפסיק להתלונן כל הזמן.
חפיף העיקר ביתר ניצחה!!!! לרואה המלך![]()
יהיה כיף!
דרך אגב שחכתי לשאול
מי זה רוני לוי??
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
לרואה כזה גאון
ואסולין כזה חמור רחבות
הבנאדם היחיד בביתר שבאמת איכזב אותי זה מליקסון, כמה שעשו ממנו כישרון הבנאדם לא עשה פעולה אחת טובה.. לא יודע לשחק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי וואי איך שחכתי להזכיר את זה, זה פשוט בושה לכדורגל הישראלי בצורה שלא הייתה עוד בכדורגל שלנו ואני כמעט בטוח שתקרה עוד פעם!
ארקדי גאיידמק, הבטיח מענקים ענקיים אם ביתר ינצחו את חיפה וגם את הפועל חחחחחחחחחחחחחחחח איזה ביזיון זה פשוט לא יאומן...ועוד ביתר לא מתביישים לפרסם את זה בתקשורת חופשי
ביזיון כזה עוד לא ראיתי
אוקי ביטר היו יותר טובים
אבל שופט פחדן צריך להשפיע על המשחק
פנדל ועוד כמה אודים(לרואה)צהובים..
לא שולחים הומו לטדי
אל תתרגש יותר מדי, 3 נק' לא זכיתם באליפות, חחחחח ה15 דקות הארוכות בחיים שלך חחחח קלישאהנכתב במקור על ידי mor sms
ותגיד תודה רבה לדוד שופט שהגיע הישר מהמשחקים של ליגה ב' לשפוט לטובתכם במשחק.
זה בכלל לא היה משחק יותר wwe
מגיע לבית"ר תניצחון הזה חיפה מזלזלת
לרואה מתנהג כמו חיה צריכים להרחיק אותו
וכל הכבוד לעידן טל 5 צהובים
משחק גרוע למכבי
גשם של עופרת יצוקה.
לרואה היה צריך להיות מורחק,גם אגנסו וגם היה צריך להיות שתי פנדלים אחד שהכשילו את בן בסט ואחד את ארבייטמן
אללה מכבייי..