קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]בקשר למשחק כנסו בקשה...
    על ידי idoli בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 16:50
  2. [שאלה]בקשר לביטורנט כנסו שנייה
    על ידי -Ron- בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 14:41
  3. כנסו שוב בקשר להימורים - כנסו זריז
    על ידי MeToRaF בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 19:42
  4. בקשר לסטרידר כנסו שניה...
    על ידי veRoNix בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 22:21
  5. בקשר לסטריידר כנסו רגע......
    על ידי Shoker בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 19:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

בקשר לשעירות...כנסו בנים ובנות - עמוד 2

משתמש אנונימי
    אורח

אחי בוא אני יסביר לך את הבעיה:
    דבר ראשון, אני יחידי ששעיר ככה בכל העיר שלי, אני חי באיזור של מרוקאים חלקים אבל מה זה חלקים, זה כמו ניאו מרוקאים כאלה, זן של זה
    עכשיו, כולם מסביב, ובעיקר בשכבה שלי(כיתה י') חלקים או עם שיערות רק בפנים, ולי יש על כל הגוף הרבה שיערות, ככה שאני שונה, והבנות מסתכלות עליי בגלל זה בעין לא טובה ואני יודע את זה
    ד"א יש לי יותר שיערות מלאבא שלי ומהורים של חברים שלי
    אולי זה בגלל שאני עיראקי

2. קישורים ממומנים

pilpel
    אורח

אחי...
    בוא אני אגיד ללךמשהו שהבנתי בחיים..
    אתה רוצה לעשות משהו?(הכוונה לדברים חוקיים..)
    תעשה....
    אל תחשוב פעמיים
    אם אתה מרגיש שלעשות לייזר זה טוב..תעשה!! מה אתה שואל בכלל ילדים פלצנים שלא מבינים כלום מהחיים..
    אם זה יהפוך אותך לבנאדם יותר מאושר,יגרום לך לא להתבייש במי שאתה..לך על זה...
    כמובן שזה יקר מאוד.אבל אם יש לך תאמצעים לך על זה בנאדם!!
    חוץ מזה..בנתיים תקצוץ את השיערות..גם אני שעיר ואני קוצץ פה ושם... בבטן ברגליים קצת..ואני מרגיש טוב עם זה!!!!

טל המאאגניבה
    אורח

הסרת שיער בלייזר זה מגיל 16 והמחיר משתנה תלוי איפה אתה רוצה להוריד

משתמש אנונימי
    אורח

אם אני רוצה בבטן ובחזה?

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

זה משתנה מחברה לחברה
    תלוי אצל מי אתה רוצה לעשות
    תכין את ה10-15 אלף..
    זה לא זול

הנה אתר:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2741997,00.html

קרא תכתבה..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש באימונים
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמסוגל לחלום-מסוגל לנצח!

זה לא כזה נורא, נגיד אם אתה שעיר בגב אז אולי אבל מתגברים.
    אבל שיערות בחזה, ברגליים בידיים במפשעות, אין לי שום בעיה בכלל ...

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    0
    נקודות
    120

לא כדי לך לעשות כלום תישאר איך שאתה ושאתה הולך לים עם חברים ויש שם בנות אל תסים
    אל א'פחד שמע שזה לא ישנה לך את ההתנהגות!!!(תיתנהג רגיל כאילו אין לך כלום שם).....
    .

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dvikersahar
    אל א'פחד שמע שזה לא ישנה לך את ההתנהגות!!!(תיתנהג רגיל כאילו אין לך כלום שם).....
    .
    גבר דיבורים דיבורים אבל מעשים........... תתאר לך את עצמך ככה.
    ואם לא מצליח ..
    פשוט תתחפש לקוף תילך בים :9
    חחחחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    10

בא לי להרביץ לך רק בגלל שאתה מתבייש מזה..סעמק שום דבר שאני יגיד לך לא יעזור לך אבל אני בכל זאת ינסה...אני אישית לא ממליץ להוריד בכל דרך שהיא למרת מה שכולם אמרו פה..אני בכיתה ואתה יודע כמה חברים שעירים יש לי ?ואז מה..אז יש כאלה שהם לא כלכך אז ככה אתה זין על כולם אתה תיכנס לבריכה לים ותעשה כל דבר שתרצה בלי =שזה יגביל אותך..זה ממש לא אמור להגביל אותך..ואני מתפלא שאת מתבייש בזה כלכך...ותאמין שהרבה בנות לא מעדיפות אנשים שעברו לייזר או שעווה וכל זה..אתה גבר וזה נורמלי מאוד..עכשיו קח את כל מה שאמרתי לך..תחשוב על זה טוב ותראה שאני יצודק..אפחד לא צריך לשים על אפחד..אם אתה לא תתבייש בזה אף אחד לא יצחק עליך..מקווה שעזרתי

ציטוט נכתב במקור על ידי dvikersahar
    .
    איזה שטויות אתה מדבר כל החיים זה שינויים ואלה שמשחקים אותה תשאר איך שאתה ותשים זין זה טעות, למה כולנו מושפעים מהסביבה וממה שאנשים אומרים

בקשר לדיון אחי אם ישך הרבה תוריד זה ממש לא בושה, תעשה שעווה או עם סכין גילוח... יש לי חברים שמשחקים כדורגל ומורידים מהרגליים ומפשעות והם אומרים זה הרבה יותר נוח וגם זה יפה למרות שזה קצת מוזר, יש לי חבר גם מוריד עם שעווה בכתפיים גודל לו והוא משחק כדורסל קיצר אחי תדע שהרבה מורידים וזה לא בושה גם אני רוצה להוריד מהרגליים בקרוב למה אני חזור לשחק כדורגל וגם אולי למטה

ובקשר לליזר עדיף לחכות עד גיל 18 ככה למה יש מצב אתה תעשה עכשיו וזה יגדל שתגמור את הטיפול

בהצלחה אחי

Shery :)
    אורח

שיערות זה דבר טבעי .
    אין לך מה להתבייש..
    בנים חלקים זה איכסה . זה קוקסינלי לגמרי .
    פשוט אל תוריד .

BaLaTa
    אורח

טוב במקרה נתקלתי באשכול ואני מוכרח להגיב כי הבעיה שלך נוגעת גם אליי. תקשיב טוב לדברים האלה כי הם באים עם בסיס פסיכולוגי. אתה לא מרגיש טוב אם השיעור שלך, ואתה מתלבט אם להתבייש בתכונה הזו בך ולטפל בה, או אם לצעוד בחוף כשכל שערה מזדקרת בגאווה. התשובה היא כזו - זה לא תלוי במה שבנות אוהבות או לא, זה לא משנה למה לחברה יש להגיד על ה"בעיה" שלך, זה רק תלוי באיך אתה מרגיש עם זה.

מותר להתבייש בזה, מותר לא לקבל את זה, השאלה היא רק אם אתה רוצה לקבל את זה או לא. שאל את עצמך את השאלה הבאה:
    אם היית במצב אינטימי עם בחורה, היית מתבייש בשיעור שלך בגלל שאתה חושש מה היא חושבת על זה, או בגלל שלא נעים לך עם עצמך והגוף שלך באותו המצב...? עכשיו קח בחשבון שאתה יודע במאה אחוז שלבחורה הזו אין שום בעיה עם השיעור שלך, עדיין לא היית מרגיש נוח להוריד את החולצה? אם עדיין לא נוח לך סימן שאתה לא חייב לקבל את זה ועדיף לטפל בזה. תחשוב על זה קצת ותחליט איך אתה מרגיש. אתה לא חייב לחיות עם זה אם לא טוב לך להיות שעיר, כמו ששמנים רבים היו מעדיפים לרזות, אך חלקם מרוצים מאד ממצבם הפיזי, וקרחים רבים חולמים על שעיר שופע, אך חלקם מרוצים או אפילו קרחים מבחירה.

תלוי מה אתה אוהב ומה מושך אותך ומה נוח לך איתו, לא הדאגה שלך למה שימשוך אחרים.

אפשר לעשות שעווה, אפשר להתגלח אפשר להסיר את השעיר בלייזר, אומנם לכל אפשרות יש השלכות משלה אבל אל תפחד.. אם זה מפריע לך באמת עם עצמך אתה חייב להפטר מזה כי רק ככה תוכל לחיות נכון וזין בהשלכות.

אני אשמח לדעת מה בחרת לעשות בסוף.
    נערך לאחרונה על ידי BaLaTa; 24-03-2006 בשעה 04:27.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אבירם
    לייקים
    2
    נקודות
    195

יש כאלה שאהבות וכאלה שלא..

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    Psy Muzic - The Way Of Life

אחי... תקשיב...

לכל ה"כוסיות" יש שערות בידיוק כמו שלך יש...
    אם במקרה תתפוס איזה אחת, תכנס איתה למיטה וכאלו, אתה תתפוס אצלה בוחטה של שערות אתה יודע איפה...
    כןכ כן, גם בבית שחי, גם (מצטער לומר) בכוס וגם בעוד מקומות....

אז אחי, בסופו של דבר כולם שעירים (לעזזל) אין מה לדאוג, תהייה עצמך, ותהיה גאה בזה שאתה עירקי (גם אני עירקי אגב...)
    אל תעשה שום ניתוח כי בסופו של דבר אתה תצטער על זה ותראה כמו גיל ריבה.

יאללה, אף אחד לא מושלם!

pilpel
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי BaLaTa
    טוב במקרה נתקלתי באשכול ואני מוכרח להגיב כי הבעיה שלך נוגעת גם אליי. תקשיב טוב לדברים האלה כי הם באים עם בסיס פסיכולוגי. אתה לא מרגיש טוב אם השיעור שלך, ואתה מתלבט אם להתבייש בתכונה הזו בך ולטפל בה, או אם לצעוד בחוף כשכל שערה מזדקרת בגאווה. התשובה היא כזו - זה לא תלוי במה שבנות אוהבות או לא, זה לא משנה למה לחברה יש להגיד על ה"בעיה" שלך, זה רק תלוי באיך אתה מרגיש עם זה.

מותר להתבייש בזה, מותר לא לקבל את זה, השאלה היא רק אם אתה רוצה לקבל את זה או לא. שאל את עצמך את השאלה הבאה:
    אם היית במצב אינטימי עם בחורה, היית מתבייש בשיעור שלך בגלל שאתה חושש מה היא חושבת על זה, או בגלל שלא נעים לך עם עצמך והגוף שלך באותו המצב...? עכשיו קח בחשבון שאתה יודע במאה אחוז שלבחורה הזו אין שום בעיה עם השיעור שלך, עדיין לא היית מרגיש נוח להוריד את החולצה? אם עדיין לא נוח לך סימן שאתה לא חייב לקבל את זה ועדיף לטפל בזה. תחשוב על זה קצת ותחליט איך אתה מרגיש. אתה לא חייב לחיות עם זה אם לא טוב לך להיות שעיר, כמו ששמנים רבים היו מעדיפים לרזות, אך חלקם מרוצים מאד ממצבם הפיזי, וקרחים רבים חולמים על שעיר שופע, אך חלקם מרוצים או אפילו קרחים מבחירה.

תלוי מה אתה אוהב ומה מושך אותך ומה נוח לך איתו, לא הדאגה שלך למה שימשוך אחרים.

אפשר לעשות שעווה, אפשר להתגלח אפשר להסיר את השעיר בלייזר, אומנם לכל אפשרות יש השלכות משלה אבל אל תפחד.. אם זה מפריע לך באמת עם עצמך אתה חייב להפטר מזה כי רק ככה תוכל לחיות נכון וזין בהשלכות.

אני אשמח לדעת מה בחרת לעשות בסוף.

אחי תקשיב לו....
    הוא גאון

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,069 | הודעות: 8,173,656 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect