אחייי רד מזה ומהררר.. תחסוך פאדיחות
|
|
זה לא חוקי, אבל עדיין קטינים עושים את זה.נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
1)זה ים כסף
2)אתה רק תיראה את הפיטמה שלה מבצבצת אתה תקבל שבץ
3)עדיף לך ללכת אחרי שתוציא שפיכה![]()
אחי לאאאאאא
אתה קטן מאתה צריך את זה תעשה ביד
אתה דפוק בראש משו מטורף
עוד לא יצא לך שפיך פעם ראשונה אינעל ראבק מה אתה רץ לזונה
רגע ותגיד דבר אחד, אתה מעדיף שהפעם הראשונה שתעשה את זה, תהיה עם זונה מגעילה שיש לה מחלות/תולעים אני יודע מה בפנים, או עם חברה שך שמכירה אותך ויעני לעשות את זה מאהבה?
סיבות:
1)אתה לא מפותח מספיק
2)זה יקר
3)אתה רוצה שהפעם הראשונה שלך תהיה עם זונה?
4)אני לא מאמין שהיא תסכים בכלל
5)לך תדע מי עלה עליה ומה יש לה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יצא לך לקבל נשיקה ממישהי בלחי בכלל???????
מה אתה דפוק?!
מה אתה הולך לזונה!?!?!?!
בבבבחחחייייים אל תעשה את זה אפילו אם לא תוכל להביא ביד!
זה מסוכן תחת וזה מגעיל אששששש
קרא חוקי חתימות
כמו שאמרו לך פה 102 פעמים אל תעשה את זה....אומרים לך ילדים שגדולים ממך ומבינים מה הם אומרים...נתנו פה איזה מאה סיבות אבל אני ארכז בשבילך:
היא יכולה לסחוט אותך
לא בטוח היא תסכים
היא מלאה מחלות מכל הזיונים שקיבלה
פעם ראשונה עושים מאהבה או לא עושים בכלל ובטח לא עם זונה בגיל 12 וחצי....
אם כל זה לא מספיק לך ואתה רוצה ללכת תלך ותהיה בריא....
אפילו לא בצחוק
כמושא מרו מעליי יש מליון סיבות למה לא..
אני לא אתחיל לפרט אותן
פשוט אל תעשה את זה.. רק בן 12 וחצי.. מה אתה ידוע על סקס?
אתה חרמן תעשה ביד.. בשום אופן אל תלך לזונה.. במיוחד לא בגיל הזה והצעה שלי בכלל לא.. מליון מחלות ומליון סיכונים אפשריים
תתאפק שלוש שנים מה הקטע?
בנתיים תשפשף!
חח דיי תנו לבן אדם להינות!!!
ואמממ אם אתה באמת רוצה את זה תלך אבל קח בחשבון שכמעט 100 אחוזים אתה נדבק בכול דרך שהיא אפילו בנגיעה!!!
תהנה..!
בתהליכי פרישה מאטרף.
ילדד עוד לא יצאת מהביצה של אבא שלך!
חכה קצת....
מה בוער לך....
תזיין תיד בנתיים
שאלה טובה וטוב שאתה מתייעץ לפני שאתה מחליט.
בכל אופן אני משתתף לתשובות של כולם - לא.
נכון זה מושך, מפתה, מסקרן. אבל כמו המון פיתויים אחרים בחיים לפעמים אתה פשוט צריך לעצור את עצמך ולהגיד לא.
ועוד יש כל כך הרבה סיבות.. אתה אף פעם לא צעיר מדי בשביל לחשוק מינית, אך עוד צעיר בשביל קיום יחסי מין, כמו שאמרו בעיקר מסיבות פיזיולוגיות ונפשיות. רוב הסיכויים שהדבר, יהיה זה נגיעות או יחסים, יהיה מאד קצר, גם אם אתה מפרגן לעצמך שתחזיק מעמד חצי שעה, זה לא יקרה. ההתרגשות והלחץ יקצרו את העניין לשניות בודדות, בעוד המחיר ישאר אותו מחיר שאדם בגילך יכול להוציא על הנאות הרבה יותר בריאות. אל תשכח גם שזו תהיה עבירה על החוק והיא תוכל להכנס לכלא על אונס קטין. שלא נאמר גם על הבושה שלך.
חוץ מזה, למה ללכת לזונה כשאפשר להתרחץ בביוב? הנזקים הבריאותיים בערך זהים. אם אתה רוצה אפשר להכנס לפרטים ולמושגים רפואיים, זה יכול לעזור לך להבין כמה זה דוחה ואסור.
אם רק נגיעות... תראה, זונה זה דבר מלוכלך, מגע בין שני המינים זה דבר יפה. תחשוב על זה קצת, לא יהיה יותר נעים לחוות את זה בפעם הראשונה ובכלל עם מישהי שמלווה אליה איזו תחושה פנימית שאינה גועל וטינופת..?
זונה זה לא הפיתרון בשבילך מפתה אשר יהיה, בנתיים תמצא דרך אחרת לספק את התשוקה המינית שלך בצורה נכונה (אני יכול לחשוב על אחת)..
לפחות עד שתיפול בידך ההזדמנות לדבר האמיתי...
מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה.
נערך לאחרונה על ידי BaLaTa; 25-03-2006 בשעה 05:07.
אל תעשה את זה .
אתה לא יודע מה זה יעשה לך בהמשך..
חבר שלי הלך והוא עדיין תקוע עם זה !!