מה אתה דפוק?נכתב במקור על ידי ron4ever
בטח שזה עובד.
מה אתה דפוק?נכתב במקור על ידי ron4ever
בטח שזה עובד.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
זה יתמוך ב-7800GT שלי
And its gonna be the game of the year...
RPG FTW!
לא חייבים לשחק בשאר המשחקים כדי להבין את העלילה כי הם לא בעיקרון הם לא קשורים אחד שני
איזה מניאק רציני יש לך 7800GT אם כן אתה מניאק ברמות בכל אופן צלם תמונה איך זה ניראה אצלך אני מת ליראות איך זה ניראה על כרטיס מסך כזה סוס! ותגיד לי בבקשה מה שאר המיפרט שלך?נכתב במקור על ידי סתום ת'פה
עריכה: ישששששששששששששששששששששששששש גמרתי להוריד אבל אין מספיק מקום על המחשב כדי להתקין![]()
נערך לאחרונה על ידי DoGow; 22-03-2006 בשעה 23:13.
לא רוצה ולא רוצה.... D:
סתם
Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE
ABIT KN8Ultra בלא בלא
512Mb 400MHz Corsair (CMX) CL2 (2x)
7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO
זה משחק טוב?
אפשר סיקור קטן?
רגע רגע רגע אני רוצה להבין פה משהו עם 5900 FX
המשחק יראה לי כמו דייב 2?
זה כאילו אמור לעלות או לא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה עושה צחוק?!?!?!נכתב במקור על ידי Born2Kill
זה משחק השנה!! עזוב אותך הסנדק עזוב את כל שאר החרטא!!
שיחקתי במשחק (על הגדרות גבוהות, אבל לא הכי) והוא ניראה פאקינג מדהייייםםם!! מתחילים בתוך כלא וממשיכים למערה כזאת והגרפיקה שם היא טובה, אבל כשיצאתי החוצה OMFG התחלתי לקפוץ כמו ילדה קטנה.. איזה גרפיקה יוווווווווווו.... והמשחקיות מדהיממההההההה.... כמה אפשרויות יישששש.... אפשר לשלב קסמים וכישופים עם כימיקלים שונים וליצור מאות כישופים ככה!! ויש מלא RACES ואפשר לשנות את המראה שלהם בפרטים כל כך מדהימים שאפשר אפילו לשנות את הצבע של הנחיריים (לא צוחק!)... עבדו על המשחק הזה משנת 2002!! פאקינג 4 שנים!!!
זה הולך להיות משחק השנה.... משחק פשוט מושלם מכל בחינה.. ההתחלה קצת קצת משעממת לפעמים (יחסית למשחק כזה מדהים) אבל אחרי שעה וחצי של משחק האקשן האמיתי מגיע.. למשחק יש עולם ענקקק אבל הוא עשוי כל כך טוב ונכון ועבדו עליו כל כך הרבה זמן שאין אפילו באגים שאפשר לראות!! מדהים...
באמת שווה כל ג'יגה שזה תופס על המחשב