דוגרי INJECTION מה אתה חש מבית"ר ?
אתם לא הראשונים שניצחו אותנו, ומקווה שהאחרונים.
תן גז תן תןןןןןןןןן
איפה אתם ואיפה אנחנו.
דוגרי INJECTION מה אתה חש מבית"ר ?
אתם לא הראשונים שניצחו אותנו, ומקווה שהאחרונים.
תן גז תן תןןןןןןןןן
איפה אתם ואיפה אנחנו.
|
|
חלאס לתפוס מעצמכם כבר, אנחנו לא פחות טובים ממכם וזה שאתם לוקחים תאליפות זה לא אומר שאתה יכול להתלהב עלינו... תעשה פוזות במגרש לא פה אתם חכמים לדבר מאחורי מסכיםנכתב במקור על ידי Ran
יש הבדל בין להתלהב לבין להיות ריאלים, בינתיים כל אוהדי בית"ר יושבים ורושמים לעצמם הצהרות לשנה הבאה "שנה הבאה ניקח את הטראבל וגביע אופ"א ביחד עם ארקאדי המשיח שלנו, ב"ה נטחן את ברצלונה בגמר ליגת האלופות".נכתב במקור על ידי Hooligan
בינתיים אין לבית"ר מה לדבר.
אוהדי חיפה לא עושים פוזות אלה אתם שחושבים שניצחון אחד קובע את הסטטוס לעוד 10 שנים, אז אל תבוא לפה ותנסה להיות "צדיק" ולהגיד שאוהדי חיפה עושים פה פוזות.
מה הקשר מסכים אני יכול להגיד לך את אותו הדבר בפנים זה לא ישנה הרבה.
מה אתה יצור ? אני אמרתי משהו על שנה הבאה ? אני אמרתי משהו על ארקדי על ברצלונה ? תקרא מה רשמתי בעמוד הקודם ותבין שאין לי כוח בכלל למריבות המפגרות האלה של שנה הבאה ושל מי יותר טוב...נכתב במקור על ידי Hoobastank
ואתם מתלהבים זה ההבדל בנינו לבינכם, גם אם ננצח אותכם אנחנו לא נתלהב כמו שאתם מתלהבים עכשיו... אם תגידו חצי מהדברים שיש לכם להגיד בפנים שלנו אתם תבלו עד סוף החיים שלכם בבתי חולים ואתם יודעים את זה
חיפה = קהל של נצחונות, מביאים לרבע גמר גביע המדינה 2000 בלחץ אני במקומך הייתי בוכה ובדוק אתה עוד אוהד כורסא
הופה הגיע לפורום חוליגן, אם תלמד לקרוא טוב יותר תבין שדיברתי בכללי על אוהדי בית"ר בפורום ולא עלייך תרוץ קצת בפורום ותבין שזה מה שהם עושים.נכתב במקור על ידי Hooligan
"גם אם ננצח לא נתלהב כמו שאתם מתלהבים עכשיו" בולשיט ענק, אתה מתלהבים כמו כל אוהדים שמנצחים קבוצה גדולה מה לעשות זה טבע האדם במובן מסוים.
אני לא רוצה להתחיל אפילו מריבה איתך ולקרוא לך עבריין מקלדת.
ובקשר לקהל ניצחונות אף אחד לא הכחיש את העובדה הזאת ואתה יודע למה לחיפה יש הרבה יותר קהל ניצחונות ? כי היא מנצחת !! לעומת קבוצות אחרות.
אוהד כורסה, כן אני כן אוהד כורסה כי מה לעשות שאין לי את הכסף לבזבז על מנוי והסעות וכיוצ"ב, אז במקום זה אני הולך ל3 משחקים בעונה עם חברים ונהנה מאוד לדחוף את הקבוצה שלי.
תירגע...אפחד לא מפחד ממך או מהקהל של ביתר פה.נכתב במקור על ידי Hooligan
בגלל injection שמזיין תשכל ומתלהב מהניצחון של ביתר אנחנו "מתלהבים" כמו שאתה אומר.
זה הי אחד המשחקים הגרועיחם שלנו מזל שניצחנו .....
דוידוויץ' המלך
טוב אחי תעשה טובה בגלל זה אתם רצים ומפחדים להגיע לפה, צריכים אוטובוס ממוגן, 700 שוטרים, הפרדה מוחלטת ביציעים, קופות נפרדות, כניסות ויציאות שונות ועוד 1000 דברים שאתם כל משחקים בוכים ורוצים בטדי...נכתב במקור על ידי Or
ותדע לך בדרך כלל מי שמתלהב ככה בסוף הוא אוהד כורסא אז אולי זה אומר משהו על injection ועל האוהדים האחרים שמתלהבים
אז חיפה לקחו השנה אליפות אז מה מכבי ת"א לחקה יותר מהם
מכבי חיפה קבוצה שאם היא רוצה היא לא רואה את הליגה אבל הם נרגעו בליגה משום שהם רוצים לזכות בגביעים אז על תתלהבו שניצחתם 1:0.
ההודעה הכי אומללה שראיתי אי פעם בפורום כדורגל.נכתב במקור על ידי ziv
בתחילת השנה מכבי ת"א הצהירה שהיא הולכת לדאבל, מסיבות עיתונאיים בלאגנים הכל.
ואיפה היא עכשיו? מקבלת בראש מקבוצה בליגה הלאומית.
שוב, משחק אחד לא אומר שאתם טובים יותר.
יש פה ילדים קטנים שזה פשוט לא יאמן.אם אין לכם משו חכם להגיד תשתקו.
נערך לאחרונה על ידי O-MaN1; 24-03-2006 בשעה 01:12.
סייג לחוכמה שתיקה כל אוהדי מכבי ת"א וביתר
כמות האלמושים שהתווספה לפה בחודש האחרון מזעזעת
מה גם שרובם אוהדים את הקבוצה החוליגנית של המדינה
אבוי המצב בקנטים
תעברו לראות כדורגל אירופי
חחחחחחח אתה כזה ילד מסכן זה פשוט לא יאומןנכתב במקור על ידי Hooligan
השתיקו אותך בנושא של הקבוצות עצמן אז אתה עובר לעניין של האוהדים?
קודם עם כל התצוגה שהקהל של ביתר הביא ביום ראשון נגד חיפה, הקהל שלכם זה בושה למדינה. אתה זוכר איזה בלאגן הקהל של בני יהודה היה עושה לפני 5 שנים? ככה בדיוק הקהל שלכם. פשוט בושה שצריכים לספק כל כך הרבה כוחות תגבור בשביל משחק כדורגל פור גוד סייק! האוהדים של ביתר שונאים ערבים כל כך שהם עשו טרור לכל שחקן ערבי ששיחק בביתר, מה קרה עכשיו עושים את זה לחיפה ? רק בגלל שאנחנו לא רואים אותכם ממטר? חשבתי לפי התגובות הקודמות אתה נורמלי לא כמו כמה מהילדים שהגיבו פה אבל אתה בטח גם איזה בין 12 שחושב שהוא ערס...