קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא יכל להגיב בשום אשכול
    על ידי MICHAEL17 בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-08-2009, 13:02
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 68

אשכול - ערבים ! נא להגיב ברצינות ! - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    בחורה שלא גמרו לה בפה עדיין חושבת שקוקה-קולה זה טעם החי

אביב.. מספיק לפרוץ.. אני אלשין ליוגב =]

חחח.. תמשיך ככה אחי..
    ודוגרי הערבים בירושלים זה ההכי הערבים הכי פוזאיסטים בעולם.. חשים כאילו הם מחזיקים את כל ירושלים.. אי אפשר להסתובב שם..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אתה צודק, כל האלה פה שאומרים שלא כל הערבים חארות אז עד שלא יקרה כלום למישו שהם מכירים הם ימשיכו בדעה הזאת שלהם....באמת שאני לא מאחלת לכם את זה אבל אתם יודעים כמה אנשים שאני מכירה נפצעו או נרצחו בפיגועים???
    חחחח הרגת אותי שלא כל המוסלמים בעד טרור??? מה זה איראן? מה זה עיראק? מה זה מצרים? מה זה סוריה?? אתה יודע כמה כסף מגיעים מהמקומות האלה בשביל מחבלים???????????????????? מיליונים על גבי מיליונים ( לא שאנחנו לא נותנים להם כסף ...אולמרט נתן לחמאס כל כך הרבה כסף...אל תגידו שזה לא מטומטםםםםםםם, לתת לרוצחים שלנו כסף...)
    רק אתמול הרשות הפלסטינית אמרה שהיא לא מתכוונת לעצור אף מחבל שרוצה להתאבד...
    אתה נוסע בירושלים באוטובוס אחרי פיגוע אתה רואה את הערבים כאילו זכו במיליון דולר, אותו דבר בשוק מחנה יהודה...
    תפסיקו להשוות את המקרה עם הערבים לשואה!!! אתם כאלה מפגרים!!!!! מה הקשר???? זה בכללל אבל בכלל לא אותו דברר..
    למה הנאצים שנאו את היהודים? כי הם קינאו בנו והם שנאו אותנו כי אנחנו עם כל כך מיוחד...
    למה אני שונאת ערבים ואני רוצה שהם יעופו מפה לא בגלל שהם ערבים אלא בגלל שהם כל יום רוצחים ופוגעים אנשים מהעם שלי....לא בגלל שאני מקנאה בהם (חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שיש במה...) אלא בגלל שהם פוגעים בי ואם לא קלטתם עדיין במהלך כל השנים של האינתפאדה הם רוצים להרוג את כולנוווו לא משנה מי ימני, שמאלני, דתי חילוני את כוווולםםםםםםםם "מוות ליהוד" כמו שהם אומרים....
    אם לא שמתם לב לזה אז כדאי שתתחילו להתעורר אנחנו נימצאים במלחמה והם האויב שלנווווו!!!!! וכמו שכתוב :"הקם להורגך השכם להורגו" הם האויייב שלייי וזכותי המלאה להילחם בהם ולא לאהוב אותםםםם!!!

אביב איןןן על בית"ר ירושלייים!!!!!!!!
    חייבים לקרוע להבועל ת"א ת'צורה.....אלללה בית"ר!!!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

ציטוט נכתב במקור על ידי AdAm
    אוקיי אז:
    1. אתה אומר שאתה לא גזען אבל אתה אומר " שלא תחשבו שאני גזען אפילו עם הגרמנים אין לי כלכך בעייה".
    מה זאת אומרת אין לך כל כך בעיה? זה אומר שאתה חושב שאמורה להיות בעיה מסוימת. איזה בעיה? כבר יותר מ50 שנה אין יותר נאציזם.
    מי שעדיין חושב שהגרמנים של היום הם נאצים באמת אבל באמת אידיוט.

2. אין פיגועים על ימין ועל שמאל.

3. לפי התגובות שלך אתה לא שונא ערבים, אתה שונא פלשתינים.

4. הבעיה שלך היא שאתה לא מבדיל בין ערבים. יש המון, אבל המון ערבים בעולם ואתה שונא אותם על מה? על זה שהם חיים? מה הם עשו לך שאתה כל כך שונא אותם?
    מה אתה מדבר שטויות..=\
    בטח שיש נאצים..יש דבר כזה שנקרא ניאו נאצים [ניאו מהמילה חדש]
    אתה יודע שיש חוק במדינת ישראל..ש..אם אני אגיד מותר זה יהיה קיצוני..אבל יאללה..
    מותר להוציא להורג נאצים...או משהו כזה..אני לא זוכר בדיוק את החוק..

תקשיב..גרמנים ברובם אנטישמים..ואני מבין את זה שהוא אמר אפילו עם גרמנים אין לי כלכך בעיה..
    מפני שכן יש בעיה!
    והיא האנטישמיות!

ואתה יודע מה? אני גם שונא ערבים..כן - את כולם!
    פשוט שונא אותם..כי לימדו אותי לשנוא אותם..ואתה יודע מה עוד? הם [הערבים] לימדו אותי לשנוא אותם!
    הם מראים לי כל פעם מחדש שהם חרא של עם..שהם יודעים לפתור הכל באלימות..שהם יודעים להרוג ולהרוס..
    אתה שומע בחדשות שני הרוגים..
    אני צריך להזכיר לך כמה אנשים קורעי לב יש אחרי שני אנשים שהלכו?
    תחשוב..המשפחה הקורבה זה בדרך כלל 5 אנשים..תוסיף חברים...בערך עוד 10 תוסיף משפחה כמו דודים וכאלה..
    ביחד הכל הגענו ליותר מ40 אנשים שמתאבלים על בנאדם אחד!
    וזאת לצערי המציאות בה אנו חיים.

אחי איפה אתה לומד גם אני ירושלמי ...
    ....
    מסכים בכל מילה .. : ]
    slickskter@gmail.com

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    700

חחחחחחחחחח פשוט ילדים קטנים, זה כמו לדבר על קיר.

Proman
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי AdAm
    אוקיי אז:
    1. אתה אומר שאתה לא גזען אבל אתה אומר " שלא תחשבו שאני גזען אפילו עם הגרמנים אין לי כלכך בעייה".
    מה זאת אומרת אין לך כל כך בעיה? זה אומר שאתה חושב שאמורה להיות בעיה מסוימת. איזה בעיה? כבר יותר מ50 שנה אין יותר נאציזם.
    מי שעדיין חושב שהגרמנים של היום הם נאצים באמת אבל באמת אידיוט.

2. אין פיגועים על ימין ועל שמאל.

3. לפי התגובות שלך אתה לא שונא ערבים, אתה שונא פלשתינים.

4. הבעיה שלך היא שאתה לא מבדיל בין ערבים. יש המון, אבל המון ערבים בעולם ואתה שונא אותם על מה? על זה שהם חיים? מה הם עשו לך שאתה כל כך שונא אותם?
    מילההההה במילההההההההה ממש 4 זה משפט לחיים
    תחשוב רגע אביב
    יש אנשים בעולם בדיוק כמוך [ לא משנה ערבים או לאדע מה ] ששונאים יודעים .. נכון ? לדעתך זה נכון לשנוא אותנו ? אם הם שונאים אז הם צריכים לשנוא חלק מהיהודים לא את כולם כי בסה"כ מה אני אתה וסבתא שלי עשו להם ? נולדת לא עשית כלום ..
    אותו דבר אתה שונא ערבים ואני בטוח שאתה לא שונא את כל הערבים אלא רק שונא את כל הפלשתינים
    אז בוא אתה תיהיה קצת חכם ותבין אוקי פלשתינים עושים פיגועים וזה
    אבל מה כל הפלשתינים הם מחבלים ??? כולם???
    תאמין לי אישית אחד החלומות שלי שכל הפלשתינים יהיו מחבלים , יודע למה ? כי אם כולם יתאבדו בדרך הזאת אז בסוף לא יהיו יותר ונוכל לחיותל פה בשקט ולבד
    נכון ? אז חבל .. כי לא כולם כאלה ואני מתערב איתך שאם תלך שם לשטחים ותשאל כמה רוצים שלום וזה , הרוב ירצו שלום
    תגיד אתה לא חושב שנמאס כבר להלחם אחד בשני על מדינה כזאת מעאפנה ? מילא המדינה שלנו היתה גדולה כמו ארה"ב או משו אז היה סיבה למלחמה..אבל על זה להילחם ? אנחנו במדינה קטנה שנחשנת לכפר בארה"ב
    אז חאלס לשנוא את כל הערבים ואתה יודע מה פרצת לערבי למחשב
    אישית..אני לא חושב שזה יביא לשלום

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי michal
    אתה צודק, כל האלה פה שאומרים שלא כל הערבים חארות אז עד שלא יקרה כלום למישו שהם מכירים הם ימשיכו בדעה הזאת שלהם....באמת שאני לא מאחלת לכם את זה אבל אתם יודעים כמה אנשים שאני מכירה נפצעו או נרצחו בפיגועים???
    חחחח הרגת אותי שלא כל המוסלמים בעד טרור??? מה זה איראן? מה זה עיראק? מה זה מצרים? מה זה סוריה?? אתה יודע כמה כסף מגיעים מהמקומות האלה בשביל מחבלים???????????????????? מיליונים על גבי מיליונים ( לא שאנחנו לא נותנים להם כסף ...אולמרט נתן לחמאס כל כך הרבה כסף...אל תגידו שזה לא מטומטםםםםםםם, לתת לרוצחים שלנו כסף...)
    רק אתמול הרשות הפלסטינית אמרה שהיא לא מתכוונת לעצור אף מחבל שרוצה להתאבד...
    אתה נוסע בירושלים באוטובוס אחרי פיגוע אתה רואה את הערבים כאילו זכו במיליון דולר, אותו דבר בשוק מחנה יהודה...
    תפסיקו להשוות את המקרה עם הערבים לשואה!!! אתם כאלה מפגרים!!!!! מה הקשר???? זה בכללל אבל בכלל לא אותו דברר..
    למה הנאצים שנאו את היהודים? כי הם קינאו בנו והם שנאו אותנו כי אנחנו עם כל כך מיוחד...
    למה אני שונאת ערבים ואני רוצה שהם יעופו מפה לא בגלל שהם ערבים אלא בגלל שהם כל יום רוצחים ופוגעים אנשים מהעם שלי....לא בגלל שאני מקנאה בהם (חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שיש במה...) אלא בגלל שהם פוגעים בי ואם לא קלטתם עדיין במהלך כל השנים של האינתפאדה הם רוצים להרוג את כולנוווו לא משנה מי ימני, שמאלני, דתי חילוני את כוווולםםםםםםםם "מוות ליהוד" כמו שהם אומרים....
    אם לא שמתם לב לזה אז כדאי שתתחילו להתעורר אנחנו נימצאים במלחמה והם האויב שלנווווו!!!!! וכמו שכתוב :"הקם להורגך השכם להורגו" הם האויייב שלייי וזכותי המלאה להילחם בהם ולא לאהוב אותםםםם!!!

אביב איןןן על בית"ר ירושלייים!!!!!!!!
    חייבים לקרוע להבועל ת"א ת'צורה.....אלללה בית"ר!!!
    רק דבר קטן יש לי לתקן אותך.. הם לא רוצים רק את המוות שלנו (של היהודים).. אנחנו רק ההתחלה.. לאורך כל ההיסטוריה נטפלו אלינו כי אלינו פחות שמים לב.. וזה עדיין כיום.. אחרי שהם יתחזקו טיפה זה לא יהיה רק נגד היהודים.. זה יהיה נגד כל מי שלא מוסלמי..
    Bring the Violence-

ציטוט נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
    ערבים הם ערבים נקודה.. גם הערבים האלה שאתם לא מחשיבים פלשתינאים עושים דברים בסדר גודל יותר קטן אבל בכל זאת פוגעים באנשים.. ואף אחד מהערבים לא מתכוון לפגוע ביהודים.. אבל ברגע שאתה עני ובקושי יש לך כסף להאכיל את המשפחה ואתה נואש ואיזה אירגון בא מציע לך להתאבד בשביל כסף למשפחה שלך.. למה שלא תסכים? אחרי הכל גם אם לא תאכל תמות.
    אני לא אומר שזה אשמתם שהם עניים אבל זאת הבחירה שלהם להרוג אנשים! וזאת הבחירה שלהם ובגלל זה מגיע להם לאכול בתחת.. אני מבחינתי ל95% מהערבים יש פוטנציאל להיות מחבל\בן אדם שרוצה לפגוע ביהודים מסיבה זו או אחרת... יש מספיק עניים בעולם.. ששודדים חנויות נגיד.. פורצים לבתים נגיד.. הכל נזק לרכוש שהוא שום דבר לעומת נזק לחיים של בני אדם שהם הולכים ומתפוצצים והורגים עשרות אם לא מאות של אנשים באמת לא בכוונה רעה... רק רוצים לעזור למשפחה שלהם \ מוטעים ע"י הדת שלהם \ סתם לא אוהבים יהודים.. כל אחד מהם מסוגל לעשות את זה.. אז חלאס להתנהג אליהם כמו תמימים... עד שלא יהרגו אחד מהאנשים במשפחה שלכם! אתם לא תדעו מה הרגש... אתם לא תדעו מה זה מרגיש ואתם יודעים שיש אנשים אחרים שנפגעו אבל זה פסדר... לא כולם רעים... צריך לבודד רק את הרעים.. אז אין דבר כזה... לכל ערבי יש פוטנציאל להיות מחבל.. נקודה!
    צודק!
    ולפעמים כן צריך לעשות הכללות למה כמעט כל הערבים אותו הדבר - או שהם מחבלים, או שונאי ישראל, או גנבים, או אנסים וכל הבולשיט האלה...
    ואביב יאללה אייר הבא בתור

משתמש משקיע האוואטר של Soldier
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    In god we trust, all others pay cash

ציטוט נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
    רק דבר קטן יש לי לתקן אותך.. הם לא רוצים רק את המוות שלנו (של היהודים).. אנחנו רק ההתחלה.. לאורך כל ההיסטוריה נטפלו אלינו כי אלינו פחות שמים לב.. וזה עדיין כיום.. אחרי שהם יתחזקו טיפה זה לא יהיה רק נגד היהודים.. זה יהיה נגד כל מי שלא מוסלמי..
    נכון, הם קוראים לזה הג'יהאד- המלחמה הקדושה.
    והמטרה שלה זה לכבוש את כל העולם ולגרום לכל תושבי העולם להתאסלם...

מה לעזאזאל אתם חושבים שהערבים עושים באירופה?!?!

‘Forward, the Light Brigade!’
    Was there a man dismay’d?
    Not tho’ the soldier knew
    Some one had blunder’d:
    Theirs not to make reply,
    Theirs not to reason why,
    Theirs but to do and die:
    Into the valley of Death
    Rode the six hundred

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תמשיך לפרוץ להם ,
    חרא אנשים . לא מגיע להם להיות אפילו באינטרנט למרות שאני מתפלא שיש להם .
    חחחחחחחחח .......בקיצור תמשיך תשנא אותם זה מגיע להם .
    הם הורסים לנו תמדינה ואת החיים .
    מצמצמים לנו את העם ככה אני יגיד !
    וערבי זה ערבי לא משנה פלשתיני לא פלשתיני מה אכפת לי בכלל ...

אתה מדבר שטויות יש פול ערבים נוצרים שהם עוזרים למדינה והם אחלה אנשים.
    כנל הדרוזים שהם גם ערבים והם האנשיםה כי גברים שיש...
    בקיצור אתה מזיין תשכל והמוח שלך עוד לא התפתח.

g@di
    אורח

הניאו נאצים הם אחוז אפסי מהאוכלוסייה בגרמניה
    והם קיימים בכל מקום כולל ארה"ב ואפילו תתפלאו כןכ ןבשיראל נתפס לא מזמן אחד שקעקע על עצמו צלב קרס ועסק בפעילויות של נאצים
    בקשר לאנטישמיות זה כבר נושא אחר
    אבל שתדע לך גרמניה דווקא היא בן המדינות עם הכי פחות אנטישמיות באירופה

טאקו שמחרבן גלידה
    אורח

לי אין בעיה עם כל הערבים... יש להם אחלה לאפות, בייגלה וחומוס ;]

Almost Elite 1336.9
    לייקים
    27
    נקודות
    16,396
    פוסטים בבלוג
    1

דעתך, אתה יכול לשמור אותה לעצמך, כמו שאני אומר שלא כול הערבים רעים ומי שכן רע זה בגלל הפלשתינים שגרמו להם להיות כך

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה הרי דבר ידוע , שבאהבה נברא עולם

מחזק את עמדתך אביב!!!!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,465 | הודעות: 8,200,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect