אחי זה מה שרציתי להגיד!!!!מה קשור פרס????הוא בכלל לא בראש מפלגה...נכתב במקור על ידי BarX
אבל אם הוא היה הייתי בוחר בו...
נראה לי שאני הייתי מצביע קדימה אם הייתי יכול
כי נראה לי שהם יגיעו למצב טוב יותר....
ביבי
פרס
פרץ
אולמרט
אחר (כתבו מי)
אחי זה מה שרציתי להגיד!!!!מה קשור פרס????הוא בכלל לא בראש מפלגה...נכתב במקור על ידי BarX
אבל אם הוא היה הייתי בוחר בו...
נראה לי שאני הייתי מצביע קדימה אם הייתי יכול
כי נראה לי שהם יגיעו למצב טוב יותר....
|
|
כמה שאתה צודק! הליכוד מתדרדרים, בעיקר כשביבי בראשם... העבודה עוד יותר מתדרדרים, ופרץ, אפילו לא מדבר אנגלית כמו שצריך!נכתב במקור על ידי ƒire Man
אולמרט....קדימה בקיצור...
לפי דעתי הוא המפגר הכי חכם בין כל המפגרים האחרים!!!....חחחח
תומך בך!נכתב במקור על ידי coh12
לפי דעתי הוא הכי מתאים, הוא יכול לעשות רק טוב למדינה.
אנשים לא מבינים, רק רואים רוסי ישר פוסלים.
תסתכלו מסביבכם.
כל אלה שצועקים קדימה- חחח כמו שמישהו פה אמר או שאתם טיפשים או עברתם שטיפת מוח.
ביבי - ביבי תמיד נשאר ביבי. ואין עוד מה לומר.
פרץ - די נורמלי. למרות שלא ראיתי משהו שהוא פועל למענו ממש חזק.
בקיצור - רק ליברמן!![]()
סורי שאני מגחח אבל פרס חסר ניסיון ? הוא היה ראש ממשלה פעמים :| היה שר 45643785383 פעם חבר כנסת אולי משנות ה 70 מה שלא בא לך הוא היה. חוץ מזה ממתי חוסר קריאה טובה של השפה האנגלית פוגע בבן אדם ? נשיא צרפת ג'ק שיראק כן יודע אנגלית ?? אז זהו שלא :\נכתב במקור על ידי tough-guy
ופרס אי אפשר לבחור אותו :| הוא מספר 2 לא 1 הוא לא יהיה ראש ממשלה.
וחוץ מזה- הוא לוזר- הוא שואף רק לכסף וגובים וכסאות ולא לאהבת מולדת אמיתית.
ואם אומרים כבר פרץ חסר ניסיון- שיברר על לוי אשכול מה הוא היה לפני שהיה ראש ממשלה.
ואם כבר מזכירים אולמרט- התיק הפללי שלו מלא בחשדות... הוא מסריח הוא חרא הוא זבל הוא גנב. ומה הוא כבר עשה ? היה מקום 30 ומשו ברשימה של ליכוד !! למה מי זה בכלל ? הוא עשה משו ? היה ראש עריית י-ם בתקופה שהיא ירדה טוטלית אחרי שהוא עזב כל העיר נשמה לרווחה. וגם פרץ היה ראש עיר שדרות למה לא מציינים את זה :\ ומה קדימה מציעה ? מה המצע של מפלגה חדשה שווה ? כלום נאדה. הולכים בדרך של בן אדם צמח. הבן אדם היה מנהיג אמיתי אולמרט אין לו את הכישורים הנדרשים.
יש לו אולי ניסיון אבל אין לו כישורים בגרוש אין לו שום יכולת להעביר את המצע של המפלגה כשזה יגיע להפרדות הקואליציה שלו תשבר- במיוחד לאור העובדה שהקואליצה הבאה שלו תהיה עם ש"ס ואולי גם יהדות התורה.
קיצר.... הבחירה שלי למרות הכל... דא ליברמן. יש לו אופי של מנהיג וכך גם הוא יהיה עוד כמה שנים. אני מתחבר לרעיונות שלו ובהחלט מרגיש שהוא יהיה מוכן עד הקדנציה הבאה, בגלל שבקדנציה הזאת- שר לבטחון הפנים הוא יהיה וזאת עובדה כי ללא ישראל ביתנו שום קואלציה לא תקום (ד.א. הם גם יתנגדו להתכנסות של אולמרט אבל זה יהיה רק בעוד שנה וחצי שנתיים).
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 29-03-2006 בשעה 22:17.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
פרץ
או ברוך מרזל או עוזי דיין
אין דין, יש דיין
בוחרים בברוך מרזל!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
בדיוק אותו סיבה גמני הייתי מצביע לונכתב במקור על ידי tough-guy
איך בנאדם שלא יודע לדבר אנגלית יהיה ראש ממשלה?!