קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה דווקא עכשיו?!?!
    על ידי - CookiE - בפורום דיבורים
    תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 05-04-2009, 00:26
  2. iPhone חינם? למה דווקא לי מגיע אייפון?
    על ידי ipublic בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-08-2008, 19:58
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-01-2007, 19:29
  4. למה דווקא ליייי??????? למהההההה:((((
    על ידי The Mask בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 15-09-2006, 00:35
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

למה דווקא בה? למה?! - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    בדווווווקקקק יעעעעעעעניייי?!?!

אחי לדעתי אתה צריך לנסות להתרחק ממנה כמה שיותר כי אז אתה תאכל את עצמך עד שזה ייכאב מניסיון אני אומר לך את זה אחי..
    עדיף להתרחק..
    ואחי אל תתיאש יש עוד הרבה דגיגות בים
    אללה מכבייי..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

שמע אני יכול להגיד לך משו אבל ת'יודע מה דווקא אני אספר לך משו מהחיים האישיים שלי.

פעם הייתה לי ידידה ממש אבל ממש טובה... אני בעצמי לא חוויתי בכלל נשיקה או קשר רציני. באיזה שלב התקרבנו ורצינו שנינו... היא יזמה ת'אמת ואחרי זה לא עשתה כלום. אני המשכתי וניסיתי וניסיתי התייאשתי וניסיתי שוב התייאשתי וניסיתי ככה יותר מ 4 חודשים. היחסיים בנינו נשברו לחלוטין כאילו מידידים ממש טובים היא בשבילי הייתה הידידה הכי טובה סיפרתי לה הכל מהסתם ככה עד הסודות הכי כמוסים שלא סיפרתי לחבר הכי טוב שאיתי מגן רשות. הכל נמאך נזרק נשבר נקרע ללא שום אפשרות לתקן. באיזה שלב שכבר יצאתי מהבכי היום יומי עליה וכתיבת שירים פעם בשבוע בערך (אחד גם נשלח לה ובחזרה קיבלתי אדישות מוחלטת :| אולי אפילו אפשר להגיד התרחקות במקום חיזוק. אחרי זה אין כל כך מצב רוח להגיד לה כמה שאני אוהב אותה דרך שירה :\ )

ת'אמת אני ידעתי שאני לא המקרה הראשון שהיא שיחקה עם הבחור כדי לזרוק ת'תחת שלו לביוב. אני פשוט הייתי הכי רציני עם הכי הרבה רצון ואמונה בנו בקשר. אז יצאתי פרייר וכל האנשים שידעו על זה (וזה יצא ככה שלא קצת ידעו) פשוט אמרו לי שיצאתי הבחורה והיא הגבר. תאכלס ככה זה היה.

לא ויתרתי... אבל זה כאב כל כך... עד שאולי אחרי חצי שנה התייאשתי סופית.
    אחרי זה דיברתי איתה... לקחתי אותה לשיחה... אני זוכר אותה דיי טוב.. הגענו למצב שישבנו על ספסל בגן ליד הבית שלי ואני אישית רציתי להמשיך (למרות כל הכאב ! למרות הכל תמיד האמנתי שיש סיכוי) והיא אמרה לי שהיא לא בנויה לקשרים. היא לא רצתה להמשיך. היא הרגישה משהו כלפי ככה היא אמרה אבל היא לא בחורה של קשרים והיא ידעה את זה לכל אורך הזמן הזה.
    היא כניראה גם ידעה שאני סבלתי- לא הסתרתי את זה אמרתי את זה בגלוי שבכיתי בגללה והמון. זה לא השפיע כי זה הסוג שזה ישפיע עליו. עד שכמה שבן אדם היה מנסה לא משנה מי וכמה, זה לא יעבוד.

אחרי זה לא יודע משום מה חשתי הקלה... אחרי זה כבר זהו יכלתי להגיד לעצמי באמת שזה עבר. אחרי זה כבר היה שלב אחר לגמרי בחיים שלי הרבה יותר שמח. חגגתי איתה ביום שבת 4 חודש (הכי נהדרים בחיים שלי אבל זה כבר משו אישי ). בין השאר אני מייחס חלק גדול מזה לשיחה הזאת למילים האלה.

נכון שזה סיפור שנשמע לך בקריאה ראשונה מזה לא קשור כאילו מה אני ואתה קשורים וזה בכלל דמויות שונות סיפורים שונים והכל שונה, אבל בעצם יש כמה דברים דומים שאני רוצה לציין.

1) לא משנה עד כמה תרצה- היא כבר לא תחזור. אתה בן אדם של קשר רציני והיא לא. זה לא הולך יחד וכשזה הולך יחד זה או לקצת זמן או שזה נגמר ממש ברע... זה לא נגמר בטוב- אף פעם.
    2) כשיש רצון וחיפשת את הקשר הזה חזק כל כך- גם הגיע הזמן להרפות... אל תעשה מה שאני עשיתי זה לא בריא ממש לא. אפילו אם לא תגיב כמוני, פשוט הגיע הזמן לפרוש לשלב אחר מישהי אחרת אני יכול להגיד לך שאחרי כל קטע רע בא קטע טוב- ובשבילך זה לא קטע כי אם אתה רציני זה כבר קשר רציני יהיה.
    3) הקטע של להתנהג כאילו לא היה כלום- טעות שלה. אם הייתה אומרת את זה מההתחלה אז המצב היה הרבה יותר ברור.
    4) תמיד תוכל למצוא מישהי הרבה יותר טובה ממנה. אל תשקיע יותר מאמץ להבין, לפענח, לנסות או כל דבר אחר שקשור בה. תחתוך את זה כי זה יסתיר את הראייה שלך על בחורות אחרות שמגיע לך אותן ומגיע להן אותך- ותוכל להפיק מזה הרבה יותר ממה שהפקת עם הקודמת.
    5) משו קטן לסיום.... אתה בן אדם טוב. אם אפילו תחשוב לשנייה שעשית משו שלא בסדר שאתה טעית באיזה שלב, מהקטע שאמרת ללא לבחורות אחרות עד לזאת שעכשיו לא רוצה אותך - תבין שזה לא אתה, ות'אמת גם לא הן. זה אפחד זה הגורל אתם לא מתאימים.

ניראה לי זיבלתי לך מספיק בשכל :] אם לא מספיק אני תמיד זמין במסן לכל דבר יש'ך אותו ולי יש את שלך.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

תראה..
    אני במקומך הייתי סובל מזה.. ואניר ואה שאתה סובל אחי..
    אבל תראה...
    מה הטעם שאתה תיתן את כולך.. תאהב אותה תיהיה פתוח איתה ומצד שני היא תיהיה איתך ככה אחרי כל פעם שאצתם לבד?..
    מה אתם ביחד רק כשאתם לבד?
    אתם ביחד כשאתם עם כולםג ם..
    [ ככה הבנתי מהטופיק הזה שאתם ביחד.. לא? ]
    תראה.. אני אהיה איתך אמיתי..
    אתה אוהב אותה.. אתה נותן את עצמך בזה שלקחת תסיכון הזה.. אתה יודע שאתה תפגע.. הרי הקטעים האלו סביר להניחש יחזרו על עצמם..
    באהבה לוקחים סיכונים.... וזה נכון.. תלוי איזה סיכונים
    אתה לקחת סיכון ידוע מראש..
    זה גם לא בסדר כזה
    אתה אוהב אותה.. נותן את כולך .. לוקח תסיכון והיא מצד שני ככה?... זה זלזול..
    אני אם הייתי במקומך לא הייתי ממשיך.. למרות שקשה לעזוב
    תראה אחי..
    אני לא יגיד לך תעזוב אותה יש עוד מליונים כמוה ויותר.. אני יודע מזה לעזוב .. זה לא פשוט ולא קל....
    אבל זו החלטה שלך.. אם אתה מוכן להפגע עוד סביר להניח מאותם קטעים..
    או לעבור הלאה. ממה שרקשמת .. רשמת שיש לךע וד בנות.. אז למה שלא תחפש מישהי אחרת?. שכן תתאי לך יותר ממנה... שתעריך אותך יותר מאשר היא
    אני יספר לך משהו?
    הייתי בקטע עם מישהי..
    הייית בקטע איתה 3 וחצי - 4 חודשים
    אני אהבתי אותה בתקופה הזאתי כמו את החיים שלי.. אהבתי אותה
    היא לא האמינה באהבה בגיל הזה.. לא רצתה להיות יותר מאשר סתם "קטע"
    עד שהספקתי את הקשר.. אני לא מצליח לשכנע אותה שיש כזה דבר אהבה ואני מאמין בו..
    ועד שנפרדנו בקשר הזה.. באוותו ערב החליטה שהיא אוהבת אותי.. והיום ב"ה אתמול היינו 10 חודשים ביחד.. אני וחברה שלי
    שאניא והב אותה.. והיא אותי
    ..
    אז מה שאני אומר לך.. זוה חלטה שלך.. מה שבא לך לעשות.. תלוי ביידים שלך..
    נתנו לך פה אפשרויות.. פשוט תבחר..
    שיהיה לך בהצלחה..
    אם תרוצה לדבר או משהו.. אני באיסיקיו תמיד

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    שמע אני יכול להגיד לך משו אבל ת'יודע מה דווקא אני אספר לך משו מהחיים האישיים שלי.

פעם הייתה לי ידידה ממש אבל ממש טובה... אני בעצמי לא חוויתי בכלל נשיקה או קשר רציני. באיזה שלב התקרבנו ורצינו שנינו... היא יזמה ת'אמת ואחרי זה לא עשתה כלום. אני המשכתי וניסיתי וניסיתי התייאשתי וניסיתי שוב התייאשתי וניסיתי ככה יותר מ 4 חודשים. היחסיים בנינו נשברו לחלוטין כאילו מידידים ממש טובים היא בשבילי הייתה הידידה הכי טובה סיפרתי לה הכל מהסתם ככה עד הסודות הכי כמוסים שלא סיפרתי לחבר הכי טוב שאיתי מגן רשות. הכל נמאך נזרק נשבר נקרע ללא שום אפשרות לתקן. באיזה שלב שכבר יצאתי מהבכי היום יומי עליה וכתיבת שירים פעם בשבוע בערך (אחד גם נשלח לה ובחזרה קיבלתי אדישות מוחלטת :| אולי אפילו אפשר להגיד התרחקות במקום חיזוק. אחרי זה אין כל כך מצב רוח להגיד לה כמה שאני אוהב אותה דרך שירה :\ )

ת'אמת אני ידעתי שאני לא המקרה הראשון שהיא שיחקה עם הבחור כדי לזרוק ת'תחת שלו לביוב. אני פשוט הייתי הכי רציני עם הכי הרבה רצון ואמונה בנו בקשר. אז יצאתי פרייר וכל האנשים שידעו על זה (וזה יצא ככה שלא קצת ידעו) פשוט אמרו לי שיצאתי הבחורה והיא הגבר. תאכלס ככה זה היה.

לא ויתרתי... אבל זה כאב כל כך... עד שאולי אחרי חצי שנה התייאשתי סופית.
    אחרי זה דיברתי איתה... לקחתי אותה לשיחה... אני זוכר אותה דיי טוב.. הגענו למצב שישבנו על ספסל בגן ליד הבית שלי ואני אישית רציתי להמשיך (למרות כל הכאב ! למרות הכל תמיד האמנתי שיש סיכוי) והיא אמרה לי שהיא לא בנויה לקשרים. היא לא רצתה להמשיך. היא הרגישה משהו כלפי ככה היא אמרה אבל היא לא בחורה של קשרים והיא ידעה את זה לכל אורך הזמן הזה.
    היא כניראה גם ידעה שאני סבלתי- לא הסתרתי את זה אמרתי את זה בגלוי שבכיתי בגללה והמון. זה לא השפיע כי זה הסוג שזה ישפיע עליו. עד שכמה שבן אדם היה מנסה לא משנה מי וכמה, זה לא יעבוד.

אחרי זה לא יודע משום מה חשתי הקלה... אחרי זה כבר זהו יכלתי להגיד לעצמי באמת שזה עבר. אחרי זה כבר היה שלב אחר לגמרי בחיים שלי הרבה יותר שמח. חגגתי איתה ביום שבת 4 חודש (הכי נהדרים בחיים שלי אבל זה כבר משו אישי ). בין השאר אני מייחס חלק גדול מזה לשיחה הזאת למילים האלה.

נכון שזה סיפור שנשמע לך בקריאה ראשונה מזה לא קשור כאילו מה אני ואתה קשורים וזה בכלל דמויות שונות סיפורים שונים והכל שונה, אבל בעצם יש כמה דברים דומים שאני רוצה לציין.

1) לא משנה עד כמה תרצה- היא כבר לא תחזור. אתה בן אדם של קשר רציני והיא לא. זה לא הולך יחד וכשזה הולך יחד זה או לקצת זמן או שזה נגמר ממש ברע... זה לא נגמר בטוב- אף פעם.
    2) כשיש רצון וחיפשת את הקשר הזה חזק כל כך- גם הגיע הזמן להרפות... אל תעשה מה שאני עשיתי זה לא בריא ממש לא. אפילו אם לא תגיב כמוני, פשוט הגיע הזמן לפרוש לשלב אחר מישהי אחרת אני יכול להגיד לך שאחרי כל קטע רע בא קטע טוב- ובשבילך זה לא קטע כי אם אתה רציני זה כבר קשר רציני יהיה.
    3) הקטע של להתנהג כאילו לא היה כלום- טעות שלה. אם הייתה אומרת את זה מההתחלה אז המצב היה הרבה יותר ברור.
    4) תמיד תוכל למצוא מישהי הרבה יותר טובה ממנה. אל תשקיע יותר מאמץ להבין, לפענח, לנסות או כל דבר אחר שקשור בה. תחתוך את זה כי זה יסתיר את הראייה שלך על בחורות אחרות שמגיע לך אותן ומגיע להן אותך- ותוכל להפיק מזה הרבה יותר ממה שהפקת עם הקודמת.
    5) משו קטן לסיום.... אתה בן אדם טוב. אם אפילו תחשוב לשנייה שעשית משו שלא בסדר שאתה טעית באיזה שלב, מהקטע שאמרת ללא לבחורות אחרות עד לזאת שעכשיו לא רוצה אותך - תבין שזה לא אתה, ות'אמת גם לא הן. זה אפחד זה הגורל אתם לא מתאימים.

ניראה לי זיבלתי לך מספיק בשכל :] אם לא מספיק אני תמיד זמין במסן לכל דבר יש'ך אותו ולי יש את שלך.
    קראתי הכל...
    ושמעו..אני חייב לציין שהפורום הזה...ת'אמת..לא עוזר בגרושש חחחחחחח
    מי שנמצא באהבה...לא מקשיב בגרוש למה שכתוב כאן
    כתובים כאן דברים נכונים מאודדדדדדדדדד
    אבל שוב איזה "מישהו" כל הזמן נושף לי בעורף ואומר: "אור יש עוד סיכויייי אתה יכול להצליח!"
    ותראה, אני מנסה להתכחש לזה..ואתה יודע מה? אוליי בסוף אני צודק, וחיים רק פעם אחת
    אני לא אחד שמוותר מהר...אני אנסה עוד להמשיך עם זה, אז אני אפגע אוליי בסוף ואוליי לא...

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    10

אני מקווה שעוד תספיק לקרוא את התגובה שלי..ומה שאני רוצה להגיד לך..זה שאני מבין אותך..לא יודע אם זה עוזר אבל אני מבין תבעיה שלך והייתה לי בעיה די דומה לזאת..שהבחורה לא הכי יפה והיו אותם מקרים בקיצור..
    הלקח:זה שילדה אומרת דבר כזה זה אומר שהיא ממש לא רצינית וגם אם לא היית אומר שהיא מסתובבת הרב עם בנים הייתי יכול לנחש..בנות באות ובנות הולכות..ואם אתה אומר שאתה מסתדר עם בנות..ואני מאמין לך..אז זין מה לקחת ללב כל בת שתגיע?אתה חי בשביל להנות ולא בשביל להתחרט על דברים שקרו..ותאמין לי שעם עברת 4 הזדמנויות השנה אתה תעבור עוד בעזרת השם..בחיים אל תיקח ללב בנות..בחיים!!!

מקווה שתסתדר..אם אתה צריך משו..פרטי\איי סי קיו..

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

קרא תתגובה שלי.. מקרה דומה..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    1
    נקודות
    100

אור תגיד מילה ואני אבוא לדקור רק תגיד
    סתם סתם כפרה
    ודוגרי גם לי היה ככה ומישהי ורמסה אותי טיפה אבל מה לעשות ישנם בנות ויש אחרות ,אף פעם אל תצפה למשהו כי האכזבה תבוא בעקבות ,תיהיה אדיש כלפי מה שאתה רוצה נגיד בבנות ,למה חבל סתם לאכול חרא בפנים זה לא נעים וכואב מניסיון אישי רב מאוד
    אזרחות ממממ דבר טוב

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

אני חושב שהעצה שלי תהיה בין הלא שימושיות פה.. אבל בכל זאת אני אגיד את זה :|
    אתה רוצה אותה.. זה מובן.. ולפי מה שקראתי אתה מוכן לקחת סיכון.. ואתה לא ממש מפחד מלהפגע (אני מתכוון כאילו בהשוואה של להפגע \ להיות איתה)... הדבר הכי גרוע בשבילך כרגע זה לשבת ולא לעשות כלום ולהתייעץ איתנו חח... זה דבר שאתה צריך להחליט לבד.. אתה מוכן לקחת סיכון או לא?... זה נראה כאילו היא פוחדת מעצם העובדה שיהיה לה חבר... תנסה לשנות את זה :eye:
    Bring the Violence-

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    370
    משפט מחץ
    http://www.myislands.info

קראתי את הכל
    ואתה תותחחחח
    יש לך גישה מעולה לבנות אחי לפי מה שקראתי, מניסיון זה לא ממש טוב לחכות לבנות... ברגע שהם לא רוצות בהתחלה בדר"כ גם אחרי זה הם לא יירצו אם לא תיראה "התלהבות" כלשהיא בהתחלה!
    אני מציע לך ללכת... ולדבר איתה שוב בפנים ולהגיד לה תחליטי עכשיו או שאני ואת בקשר ואף חברים או שהכל ניגמר ואל תבואי לנשק אותי שוב... וזהו ככה תיסגור אתה סיפור אחי לא מציע לך לחכות תאמין ליי.. 3 חודשים חיכתי כמו כלבב שהייתי מאוהב עד השמיים והייתי בטוח שהנה... הנה אולי מחר זה יבוא והיא תגיד לי אני מוכנההה אבל לאאא

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

ציטוט נכתב במקור על ידי Oman
    קראתי הכל...
    ושמעו..אני חייב לציין שהפורום הזה...ת'אמת..לא עוזר בגרושש חחחחחחח
    מי שנמצא באהבה...לא מקשיב בגרוש למה שכתוב כאן
    כתובים כאן דברים נכונים מאודדדדדדדדדד
    אבל שוב איזה "מישהו" כל הזמן נושף לי בעורף ואומר: "אור יש עוד סיכויייי אתה יכול להצליח!"
    ותראה, אני מנסה להתכחש לזה..ואתה יודע מה? אוליי בסוף אני צודק, וחיים רק פעם אחת
    אני לא אחד שמוותר מהר...אני אנסה עוד להמשיך עם זה, אז אני אפגע אוליי בסוף ואוליי לא...
    זה לא אנחנו אמורים לעזור אנחנו סתם רושמים ההחלטה באה ממך.
    אני מכיר ת'הרגשה הזאת טוב... זה למה רשמתי את המקרה שלי.... ההרגשה הזאת דומה. קרא שוב... פאקינג חצי שנה... זה כמה שזה לקח לי.
    תמיד יש את הסיכוי אבל פה אין. זה עניין של אופי.

אני יודע שמה אני אומר עובר לך מאוזן לאוזן ככה גם אני הייתי פועל וככה פעלתי בעבר והצטערתי. אני לא אומר לך לוותר כי זה נשמע כאילו "הפסדת". זה לא ויתור זאת ראיה של מציאות. ותאמין לי שאני הרגשתי אהבה הרגשתי את זה המון.

אם תרצה, אתה תמשיך ואם לא תרצה לא תמשיך. אפחד לא יכול להכריח אותך, אבל בהחלט אנחנו רוצים בטובתך.

מקווה שתגיע להחלטה הנכונה לא משנה מה תהיה ומצטער שאנחנו לא עוזרים מספיק :\

שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

מורחקים האוואטר של SaGy MiYaRa
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    -1,985
    משפט מחץ
    בגלל מחסור בתקציב כיבינו את האור בקצה המנהרה.הקונה מטט

שפיר דבר איתי אחי
    באיי סי
    אני כבר ידבר איתך!!1

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

ציטוט נכתב במקור על ידי SaGy MiYaRa
    שפיר דבר איתי אחי
    באיי סי
    אני כבר ידבר איתך!!1
    אתה בא היום? לשיר..
    [הערה לא קשורה חח זה בנינו]

ו...בקשר אלייכם..
    יכול להיות שלא הבנתם נכון, באמת יכול להיות.
    היא לא ילדה שעושה דווקא, ותגידו לי עכשיו אם אני צודק במשהו
    הילדה בת 16, הנשיקה הראשונה שלה הייתה לפני חודש וקצת..עם מי? איתי.
    מזה אומר?
    זה אומר שהיא לא נישקה מישהו אחר והיא אחת שמסתובבת עם בנים,מסיבות וכאלה..אני פחות מסיבות..
    אני עדיין חושב שאני "מיוחד", היא לא רומסת אנשים סתם ככה להנאתה..וגם אותי עדיין היא לא רמסה אם זה הרושם שקיבלתם.
    אני לא מתכוון לוותר זה ברור, ובכלל להגיד לה אני או כלום זה אין מצב קודם כל לא כי אני לא מסוגל לעשות לאף אחת דבר כזה ודבר שני אני לא מוכן להפסיד אותה בשום פנים ואופן.
    בנות אחרות יש, ויש תמיד אבל מה לעשות כשיש אהבה בנות אחרות לא מעניינות...
    אם תגיעה אחרת פתאום אני חושב שאני לא יעצור בעדי אבל אם לא? כאילו..ברור שהיא תגיע מתיישהו "הבאה" אבל לכו תדעו מתיי...

תודה לכולם על התגובות..אם יש עוד אני אשמח.

מורחקים האוואטר של SaGy MiYaRa
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    -1,985
    משפט מחץ
    בגלל מחסור בתקציב כיבינו את האור בקצה המנהרה.הקונה מטט

ציטוט נכתב במקור על ידי Oman
    אתה בא היום? לשיר..
    [הערה לא קשורה חח זה בנינו]

ו...בקשר אלייכם..
    יכול להיות שלא הבנתם נכון, באמת יכול להיות.
    היא לא ילדה שעושה דווקא, ותגידו לי עכשיו אם אני צודק במשהו
    הילדה בת 16, הנשיקה הראשונה שלה הייתה לפני חודש וקצת..עם מי? איתי.
    מזה אומר?
    זה אומר שהיא לא נישקה מישהו אחר והיא אחת שמסתובבת עם בנים,מסיבות וכאלה..אני פחות מסיבות..
    אני עדיין חושב שאני "מיוחד", היא לא רומסת אנשים סתם ככה להנאתה..וגם אותי עדיין היא לא רמסה אם זה הרושם שקיבלתם.
    אני לא מתכוון לוותר זה ברור, ובכלל להגיד לה אני או כלום זה אין מצב קודם כל לא כי אני לא מסוגל לעשות לאף אחת דבר כזה ודבר שני אני לא מוכן להפסיד אותה בשום פנים ואופן.
    בנות אחרות יש, ויש תמיד אבל מה לעשות כשיש אהבה בנות אחרות לא מעניינות...
    אם תגיעה אחרת פתאום אני חושב שאני לא יעצור בעדי אבל אם לא? כאילו..ברור שהיא תגיע מתיישהו "הבאה" אבל לכו תדעו מתיי...

תודה לכולם על התגובות..אם יש עוד אני אשמח.
    שפיר אני בא לשיר
    אתה בא?.
    אני חייב לדבר איתך
    אתה נראה אחד שמבין
    חח נעשה שיחת נפש לפניםםםם

משתמש באימונים
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמסוגל לחלום-מסוגל לנצח!

קראתי את הכל ו... כה ויש גם תלא החלטיות אני מכירה את זה [מבנםי כמובן].
    תבהיר את העניינים ואני יחזיק לך אצבעות.
    תקוונ לטוב.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    352
    משפט מחץ
    אני מטורף

דווקא בה, כי דווקא אותה יהיה לך קשה להשיג
    ככה זה עובד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,721 | הודעות: 8,173,308 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect