טוב באמת לא הגזמת ארסנל 2:0
טוב באמת לא הגזמת ארסנל 2:0
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
יובה יובה מה יהיה? דללה דללה.
קפאלו צריך לעלות עם 4-3-3 משחק הבא.....לארסנל האלה יש הגנת ברזל.....אבואה תותח.....!
חבל..פשוט חבל!
וליובה אין כזאת התקפה חחח
זאלייטה :s45:נכתב במקור על ידי Hoobastank
איזה משחק עלוב של יובה
ואני לא מבין את קאפלו הוא לא למד שום דבר משנה שעברה?
נקווה שבשבוע הבא יובה תעשה משהו ותעלה לחצי גמר
נו טוב לא נורא ברצלונה כבר תפתח לבנפיקה תתחת במשחק הבא כי כולם יהיו![]()
קללת אנגליה זה פשוט לא יאומן שנה שעברה המשחקים הגרועים ביותר של יובה היו נגד ליברפול ועכשיו ארסנל אותו מקום רבע גמר אותו מגרש ביתי מעצבן ואותו הפסד מגעיל .. כואב הלב פשט ולא מובן איך הקבוצה הטובה באיטליה נופלת פעם נוספת נגד קבוצה שבקושי מנצחת בליגה שלה ומשחק כדורגל פשוט רע בלי מצב רציני אחד ..
אני לא אחד שמחפש תירוצים שנדבד חסר ודל פיירו כי מה לעשות שחקנים חסרים אני די כועס על שחקנים כמו מוטו ובעיקר זלאטן שקיבלו את הזדמנות ופשוט הרסו אותה כולם סופרים כמה זלאטן נמצא בנבדל אז אתמול הכדור כן הגיע אבל מה הוא עשה איתו ?? כלום עוד איבוד ועוד איבוד... טרזגה חייב מישהו יצירתי לידו כי אתה לא מביא לו מצבים הוא לא יביא לעצמו וקאפלו יודע את זה ..
שאמרסון עסוק הגנה ויירה חי בעולם משלו מוטו לא עושה כלום קאמורנאזי כבר שכח איך הוא שיחק בתחילת העונה וכמובן זלאטן ...
האדומים של השופט רצו לדאוג כנראה שליובה לא יהיה שום סיכוי אני במקום קאפלו במשחק הבא עולה עם זלייטה טרזגה זלאטן דל פיירו אם יהיה בריא א מוטו ופשוט שולח מסירות ארוכות עוזב את המשחק המסודר כי זה הולך ולנסות משהו חדש כי אין כבר מה להפסיד ..
אבל אני תמיד אופטימי ולא יהיה שמח ממני לגרום לשגיא כהן האפס הכי גדול לבלוע את המילים שלו כי מה לעשות מילאן שוב לא אלופי איטליה ולא צריך להוציא את זה באמצע המשחק.. ... עצוב מאוד אוהדי מילאן אבל אלופי איטליה אתם לא ...
ומילה קטנה בארסה בנפיקה ... לבנפיקה יש המון מזל ולמרות שהמשחק הבא בקאמפ נוא התוצאה 0-0 מאוד שבירה שער בטעות של בנפיקה כאשר ואלדס יכול לעשות איזה טעות קטנה ובנפיקה מכניסה ללחץ את בארסה דבר שיכול לקרות בקלות ..
עוד ערב מאכזב לאוהד יובה נקוהו ששבוע הבא יהיה יותר טוב כי צריך להרוס כבר את הקללה האנגלית הזאת ..
Indianapolis colts Champions!!!
שוב רן מוכיח את מי הוא באמת אוהד=\
יובה באחת התצוגות המשפילות שראיתי בשנים האחרונות
אז נכון משחק חוץ ואז נכון בלי 2 שחקני מפתח אבל להראות ככה? די בושה
היה שקוףש היא לא תוכל להבקיע כי לא היה עם מי ולא היה מי שיבשל אבל השערהשני די חיסל אותה
בהצלחה בדלה אלפי
נראה לי אלירן ירה במפקד שלו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וואי חלאס יואב תסתכל בחתימה שלי תראה את מי אני באמת אוהד, אני פשוט עוקב אחרי ברצלונה זה הכל [וגם אריאל מסביר לי כל הזמן מה יהיה]
בכל מקרה מירו חבל שאתה מזלזל בארסנל כי זה באמת מה שקרה אתמול...
הם זילזול "היא בקושי מנצחת בליגה" וחטפה בראש.
אבל בכל מקרה אחלה תגובה שלך אהבתי...
בזה אני מסכים איתך. דל פיירו לא שיחק?נכתב במקור על ידי Yael
נערך לאחרונה על ידי Offer; 29-03-2006 בשעה 16:11.
גשם של עופרת יצוקה.
פצוע
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
רן זה לא זילזול זה מה שבאמת קרה הקבוצה עד המשחק מול יובה לא נתנה באמת הצגות גדולות ...
ופתאום נתנו הצגה והשתיקו קבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית ואלופת איטליה יש קצת הבדל אני חושב
Indianapolis colts Champions!!!