מה מלאה????נכתב במקור על ידי PerfectioN
55 זה רזה! רזה! רזה! רזה!
תדעי שאני לפחות לא אוהב בנות דקיקות שהן ממש ממש רזות.....צריך שיהיה טיפה מה לתפוס....תמשיכי להתאמן...בסופו של דבר זה ישפיע....הגוף יבנה את עצמו מחדש כמו שצריך.....רק תתמידי עם זה.
מה מלאה????נכתב במקור על ידי PerfectioN
55 זה רזה! רזה! רזה! רזה!
תדעי שאני לפחות לא אוהב בנות דקיקות שהן ממש ממש רזות.....צריך שיהיה טיפה מה לתפוס....תמשיכי להתאמן...בסופו של דבר זה ישפיע....הגוף יבנה את עצמו מחדש כמו שצריך.....רק תתמידי עם זה.
|
|
אסור לך להרגיש ככה..
את צריכה לאהוב את עצמך ולאהוב לפני כולם את מי שאת
אם את לא תעשי את זה אין מצב בעולם שאנשים יחשבו ככה גם..
אחרת מה יוצא מזה?
סתם לרדת על עצמך עוד ועוד לא יעזור לך ובטח שלא ישפר את המצב שלך..
יופי זה עניין של טעם.. וכמו שאמרתי הרבה פעמים משתנה מאדם לאדם..
את לא יכולה להגיד אני מכוערת.. מישהו יכול לחשוב שאת מכוערת ומישהו שני יחשוב שאת יפה ..
זה עניין של טעם
אם את רוצה להרגיש טוב עם עצמך.. תתחילי לעבוד על הנקודות החלשות שלך..
שמנה?...
יש לי חבר שהוא כבר יכול לדגמן עם איך שהוא נראה.. באמת נראה טוב.. והוא אוהב את זה בבנות .. בנות "שיש איפה לתפוס ".. כמוש אתה גדרת את עצמך..
את לא יכול הלשפוט את עצמך על מי שאת.. תאהבי את עצצמך וככה אחרים יאהבו אותך באותה מידה.ץ.
תראי ביטחון עצמי.. תלכי כאילו הבצפר והשכבה עם של אבא שלך.. שאת לא שמה על מה שכולם חושבים..
אם זה כלכך מפריע לך.. תלכי למכון כושר...
תעשי דיאטות.. לא חסרות שיטות.. שיהיה לך בהצלחה..
אנחנו פה תמיד=]
55 למור 60 זה לא הרבה ולא מעט במקום להוריד משקל אני מציעה שתאכלי רגי רק תתאמני הרבה על בטן ידיים ישבן
אני לא מתכוון שתהיה שרירנית אלא קצת שלא יהיה צמיגים ולא מדלדל בידיים הליכות וכאלה זה מה שאת צריכה
את במשקל המושלם לגובה הזה
אל תנסי להרזות בצורה רצינית תעשי כמו מה שהאלה שמעליי אמרו - ספורט וזהו
דבר ראשון הכל בראש... דבר שני אם את חושבת שיש לך בעיית משקל תעסקי בספורט כלשהו כמו הליכה עם חברות בלילה...
מכון כושר= שם תכירי אולי בנים...
תלכי עם בנים הליכות תדברי איתם...