וואי כמה זמן לא הגבתי פה
פרנדדז מאמן טוב מאוד,אבל כמו כל אוהד ישראלי,אנחנו מזלזלים.
עד שיש משו מהדה בסט שהביא שחקנים כמו לרואה,פרננדז שחקנים איכותיים מאוד..האוהדים של בית"ר מזלזלים.
זו כבר בושה,
נראה אם תצליחו יותר עם אברהם גרנט.
ביצים![]()
|
|
אם יואב ב-100%נכתב במקור על ידי linkin
הוא טיפש הוא חושב שהוא הגיע לליגה הגבוהות והוא משהו מיוחד.לא ממש שמים עליו פה בארץ
רוני לוי ודרור קשטן יותר טובים מפרננדז? טחח מה אתה מבינים בכדורגל בכלל...נכתב במקור על ידי A-41
פרננדז אחלה מאמן בין הטובים בעולם .. הוא אימן קבוצות שבכדורגל הישראלי שבכלל לא יזכו לשחק נגדם...
אז תפסיקו לבלבל ת'מוח...צריך לתת לבן אדם כבוד והוא צודק 100% רק שהוא לוקח קצת יותר מידי ללב
אבל הוא מאמן ענק...וצריך לתת לו כבוד ולא לזלזל בו...כי מאמנים ברמה שלו לא היו בארץ עדיין...
ותשמע הוא לא מכיר את הכדורגל הישראלי...ישראל זה לא כמו בצרפת או אנגליה...שם בכלל אנשים עומדים במגרש ומוחאים כפיים שיש גול...
פה יותר שכונה כזה...וזה אחלה דבר שלא תבינו לא נכון..אבל הוא עדיין לא התסגל לאווירה פה...למרות שבמשחקים אתם יכולים לראות אותו מלא פעמים מדבר עם הקהל...ששחקן מחמיץ או משהו והקהל יענו מתבאס אז אתם יכולים לראות את פרננדז מנסה להרגיע אותם כדי שלא ילחיצו את השחקנים..הוא מאמן ברמה והוא יוכיח את עצמו אם הוא ישאר בארץ..ולא יתנו לו ללכת מהר...
יאלא ביתר
זה מה שבעצם אמרתי פה..הוא מאמן טוב אבל הוא לוקח יותר מידי ללב וחושב שהוא משהו יותר מידי מיוחד הוא אממן טוב שהגיע לרמות הגבוהות..אבל הוא צריך לחשוב אל דרך ההתנהגות שלו פה!!נכתב במקור על ידי lolx
lolx דבר ראשון אל תבוא לפה עם הרעיון שאתה יודע יותר טוב כדורגל מאחרים פה, גישה מוטעית.
דבר שני הוא אימן קבוצות בערב הסעודית וקבוצות כמו קאן ופ.ס.ז' ( קבוצות שאיבדו כבר את היוקרה) אז ברור שלא נפגוש אותם בחיים.
דבר שלישי אני עדיין לא ראיתי בו משהו מיוחד, יש לו קבוצה טובה שצריכה להתלכד יותר (מחנה אימונים), שנה הבאה נראה אם הוא יספק את הקבלות.
דרך אגב היום בעיתון רשום שהוא רוצה להישאר בקבוצה.
אם הוא ימשיך ככה אני אבעט בו בעצמי
די כבר עם היויו שיחזור לסוכריות
הוא רוצה? שישאר עד הסוף עם כל הזבל שיש בקבוצה]לא כולל עמרי אפק שהוא אחלה]רציני מאמן "בסדר גודל כזה" שעדיין לא ראינו ממנו כלום צריך לדעת לקבל
סעמק הוא מעצבן עזורי עשה יופי של עבודה שם
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
טוב שהאלתה את נושא עמרי אפק..הוא ממש מפגר שהוא לא שם אותו בהרכב..עוד סיבה שהוא אידיוטנכתב במקור על ידי linkin
ויואב אני יעזור לך לקרוע אותו חח:Boxing:
אם כבר עברנו לעומרי אפק אז השחקן הזה פשוט מטומטם, הוא חושב על כסף במקום על כבוד.
היה נשאר איפה שהוא במקום לעבור למקום כמו בית"ר.
אדיוט
עמרי אפק שחקן קישור עם כל כך הרבה מה לתת לליגה שלנו
אם הוא היה הולך לכפרסבתא או לכבר סבא[מכבי תל אביב ,וכפרסבא] הוא היה עושה בשכל
אפילו לאלופה הוא יכול ללכת להחליף את עידן טל יפה יפה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מה פתאום הוא שחקן אם כל כך הרבה יכולות אני רק מחזק את דברי יואב..נכתב במקור על ידי Hoobastank
הוא שחקן מאוד מאוד טוב וש-רק ייתנו לו תצאנס למה בקצת משחקים שהוא שיחק בבית"ר הוא שיחק טוב וגם כבש..
מאמן בלי סוכריההה
היה בליגה שנייה על הספסל....עשה טוב שעזב....הוא לא יביא פריצה לכדורגל הספרדי זה ברור...לפחות הרוויח כסף.נכתב במקור על ידי Hoobastank
פרננדז הזה יותר ברברי מכל האוהדים של ביתר ביחד.....חושב שלאמן בארץ זה לא לכבוד שלו.....מה הוא משחק אותה?
למה בצרפת ובספרד לא היו אוהדים הרבה יותר חוליגנים מהאוהדים של ביתר? וכל האמירות האלה של אני יקח תקבוצה לאירופה ויעזוב....למה כאילו הוא לוקח תקבוצה לבד......גם מאמן מתחיל יכול לקחת מיליוני דולרים ולקנות שחקנים שהרמה שלהם לא רואה תליגה...כאילו הוא עושה הכל לבד. איך מאמן כזה מנוסה מאבד תעשתונות מול אוהדים שיושבים מאחוריו כשרוב המאמנים בישראל יודעים טוב מאוד לא לעשות את זה.....טיפש.
גם הגאונות שלו שהוא מתחיל לדבר עם המאמן של הקבוצה השניה תוך כדי משחק- זאת רמה חדשה של טמטום שהגיעה לכדורגל הישראלי. גרנט לוקח אותו באימון (לפחות באימון של קבוצה כמו בית"ר).
אני עדיין כועס עליו על כל מה שהוא אמר אבל אני מוכן לסלוח לו ומקווה שהוא ימשיך עונה הבאה כי הוא מאמן מצויין!
הוא מדבר על זה שהא איש עם כבוד?! זה כבוד זה ללכלך על הקהל של הקבוצה שלך(בחיים שלי לא קראו לי בנזונה רק פה עושים את זה... זה בטח לא הקהל הכי טוב וכו'...), על ההנהלה של הקבוצה שלך(רימו אותי... מבטיחים ולא מקיימים וכו'...), על השחקנים שלך(הם לא התאמצו בגלל אוחנה) וכל אלה ולהמשיך עוד עונה כנראה רק בגלל הכסף... זה לא כבוד... אם היה לו כבוד הוא היה עוזב כבר אחרי שהוא אמר תדברים האלה... בעצם אם היה לו כבוד הוא היה סותם ת'פה ולא אומר כלום אלא עוזב בשקט כאשר לא טוב לו... ותנו לי להבין? באירופה לא מקללים ושורקים בוז? מי שלא מבין על מי אני מדבר שיסתכל על הקבוצה הגדולה של בירת ספרד... שייסתכל על מה שהאוהדים של ברצלונה עשו לרייקארד לפני שנתיים... ובגלל שהוא לא יכול לחזור שנתיים אחורה הוא יכול לראות תסרט סודות ברצלונה אם בא לו(אני ממליץ! אחלה של סרט!!!!!! לאפורטה בן אדם גדול! וכלכלן גדול!) אז זהו שישתוק ויעזוב אותנו! למרות שאני אוהב את דרך האימון שלו...
לא אמרתי שהוא לא טוב ואין לו כישרון אלא שהוא פשוט עבר לקבוצה שנותנת לו יותר כסף והוא סתם מתבזבז.נכתב במקור על ידי performer