לדעתי תסתפר...אם זה כל כך מפריע לך..
אבל מה שאתה אוהב..
לדעתי תסתפר...אם זה כל כך מפריע לך..
אבל מה שאתה אוהב..
.
.
.
.
|
|
תסתפר..אבל יקח לך זמן להתרגל..
לך עם שני חברים למספרה..
תדברו ביחד עם הספר...תראו מה הכי טוב לראש שלך..
חח אחי אני לא מבין למה אתה שם על מה שאומרים? אחרי שתתספר ימצאו לרדת לך על דבר אחר.... מה אכפת לך מאותה חבורת מטומטמים שיורדים על זה? אתה עושה מה שבא לך אתה לא חייב הסבר לאף אחד .. תיהיה עם בטחון עצמי, הרי יש לך ראש על הכתפיים לבחור תדרך בה אתה חיי, אתה יכול להקשיב לדעות של אנשים אחרים אבל אתה לא חייב לפעול כמו שאמרו לך.. תחשוב טוב לפני שאתה עושה משהו..
DimA
תסתפר, תאמין לי
שיער ארוך זה לא הומו, זה או קוקס, או כוסית
אם תרוצה עצה
עשה שיער קצר, או לקוצים, או קצוץ..
אתה תראה שזה ישתלם לך
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ואיייי אחי הייתי אותו דבר כמוך מהחופש הגדול של כיתה ו' עד אמצע ח' היה לי שיער ארוך אחי בזמן הזה היו לי עוד 7 ילדים בשכבה שהיה להם שיער ארוך ואחרי זה כולם הסתפרו אז אני חשבתי " מה רק אני ישאר עם שיער ארוך זה מעפן" ואז הלכתי לספר מתתי מפחד אחי ובסוף יצא מה זה יפה אל תפחד להסתפר תאמין לי תסתפר קצר(עדיף עכשיו בחופש) תנסה להעמיד קוצים עם חבר שלך שיודע להעמיד באיזה ערב שתהיו כמה חברים לפני יציאה, תראה אם זה יוצא יפה מקסימום תלך רגיל בלי קוצים, שיגמר החופש לך לבית ספר ותראה שכולם יאהבו את זה.
אה ורק שתדע בנות תמיד יעדיפו שיער קצר(לפחות בגיל הזה).
אם זה מפריע לך ואתה מעדיף לא להתמודד עם זה
תסתפר
מה אכפת לך :\
מי יצחק מה יצחק
יגידו תתחדש או שילכו להזדיין
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
שים פס על כולם.. טוב לך עם איך שאתה נראה? אל תשנה את עצמך בגלל לחץ של אחרים
אחי הדבר היחידי שיש לי להגיד לך זה
לשים זין על כולם ממש על כולםםםםםםםםםםם
ולעשות מה שבראש שלך!!
אחי גם לי יש שיער ארוך ותמיד יהיו כאלו שיגידו לך שאתה הומו ..
אל תעשה שטויות בגללם .. אם אתה אוהב את השיער שלך את תסתפר בגלל כמה מטומטמים ..
למה אחרי שתסתפר אם לא תאהב את זה יקח יותר משנה לגדל את זה שוב .. אז תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה דברים כאלו !
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
אם אתה רוצה להסתפר - תסתפר! אם לא -אז אל תסתפר!
עזוב את מה שהאחרים חושבים או אומרים.
בכל מקרה עכשיו יש את אלה שיורדים עלייך בגלל שאתה ניראה כמו הומו, אחר כך יהיו את אלה שירדו עלייך בגלל שאתה תיראה מכוער, תמיד אפשר למצוא מה להגיד. שיער גדל, והעיקר שאתה שלם עם איך שאתה ניראה!
היה לי פעם תלתלים כמו ליפה והיסתפרתי ואם למישו יש בעיה עם זה שמתי אליו זין אבל דוגרי מי שאומר הומו יכול למצוץ אני מכיר מלא אם שיער ארוך ולרוב זה יפה
רק לכמה שלא היתספרו בגלל שחברים שלהם אמרו להם להאריך שיער ולהם זה לא מתאים זה לא יפה
..
ודוגרי אם אתה רוצה אל תפחד מתגובות
אם תרוצה אני יבוא אליך לבצפר שבוע שלם עם בגדים של בנות ואז ישימו לךב יותר אלי ויתרגלו אליך בלי לשים לב.. =]