שמע אחי כל מה שנתת חרא..
קח עצה שלי ובעצם גם מה שאני עשיתי..
חבר פשוט את מערכת הסטריאו שבבית במידה ויש כזו למחש..זה הכי טוב..
במיוחד אם המערכת היא איכותית..![]()
שמע אחי כל מה שנתת חרא..
קח עצה שלי ובעצם גם מה שאני עשיתי..
חבר פשוט את מערכת הסטריאו שבבית במידה ויש כזו למחש..זה הכי טוב..
במיוחד אם המערכת היא איכותית..![]()
|
|
טוב מהבחינה הזאת זה לא בעיה..יש לי מערכת סטריאו קטנה שהספיקה למערכת קולנוע שהייתה לי
עכשיו שנדפקו 2 רמקולים ראני מחליף הכל
למצב הזה יש המלצות למישו![]()
אמרתי לך אחי הכי טוב לך לקניון ותראה הכל בעינים שלך ...
ימליצו לך העובדים וככה תעשה בחירה נכונה
אחי כמה אתה רוצה להשקיע על זה ?
Creative > הרמקול הכי איכותי למחשב, אבל מבחינת שמיעת מוזיקה שזה מה שאתה מחפש הבדלי האיכות הם לא ענקיים...
אבל מבחינת איכות ואמינות Nu' 1 - Creative ... הבדל היותר גדול הוא במשחקי המחשב > ששמה ה-Creative זה חובה...
שמע יש לי חבר שהוא גם קנה מהאינטרנט רמקולים כאלה חסרי שם וחברה ב-250 שקל > והם מעולים והוא נהנה מהם !
אז זה תלוי...
-
-
-
רק שתדעשמה שאמרת בקשר לקרייטיב זה בולשיט אחד ענק ,למה זה חרא רמקולים ועוד איזה חרא רציני ולוג'יטק אוכלים אותם בכמה וכמה רמות של סאונד ועיצוב....אז אל תשווה בכללנכתב במקור על ידי Abu
אזרחות ממממ דבר טוב
תודה לכם
אתם מוכנים להציע לי רמקולים במחירים של עד 500 שקל?
אם אתם צריכים אתר אז מפה
www.zap.co.il
בבקשה כי אני לא מבין בזה
ולזה שאמר ללכת לחנות..
אני ינסה אצלינו בבאג
מת'מזיין בשכל !?נכתב במקור על ידי Party-Boy
כל השנים לוג'יטק מנסים להגיע לרמה של Creative אז אל תשווה...
ומה אני יגיד לך סתם היה לי גם זה וגם זה... ולוג'יטק עלו לי הרבה יותר והקרטיב שלי השתינו עליהם.
-
-
-
אלה יהיו טובים למחשב?? אני שומע רק האוס וטראקים אני רוצה איכות עצבנית אני לא בטוח מה חזק ומה באיכות טובה אם אתם יכולים תמליצו בנתיים המצליצו לי על אלה! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907
מה אתם אומרים יש יותר טובים? התקציב שלי הוא 800 שקל לרמקולים ואני רוצה את ההכי טוב ( רוצה סט של 5-6 ככה)
יהיה כיף!
כנס לכל חנות מחשבים ויגידו לך שקריטייב זה קקה ,ישלהם סאונד חורק ואני מדבר מניסיון כי גם לי היה 5.1 והם חרקו והיה קקה ולקחתי אותם לתיקון ואחרי זה עוד פעם קיצור חרא ואני רואה תלוג'יטק של חבר שלי שהם פשוט אין מילים סאונד עולמי וסבבה לרמקולים בשביל מחשב .....נכתב במקור על ידי Abu
אזרחות ממממ דבר טוב
טוב אחי אין לי מה להתווכח איתך...
אני יודע כי היו לי לוג'יטק ועכשיו אחי עם Creative ואין מה להשוואת... [עכשיו אני בכלל עם מערכת משו בת זונה אבל עזוב]...
-
-
-
תגידו איך הסט הזה? http://www.shopstar.co.il/product.as...roductid=20855
אצלי היא איכותית..נכתב במקור על ידי yarin4444
ולא חושב שיש דבר כזה באס לא נמרח פשוט תנסה לכוון אותו לווליום הנכון (של הבאס) ואזז הוא לא ימרח זה מה שאני עושה...
קרא חוקי חתימות
אחי יש כזה דבר...אתה צריך לשמוע תבאס של המערכת הקודמת שלי...הבאס נשמע כמו איש עם תלתלים שעושה:"אה" מהיר עם הד מטושטש
אחשלי קנה את הרמקולים של crative inspire 5.1 אחשלי הם יפוצצו לך את כל הבית באמא שלי