טוב אני עוד לא מבין בגרושנכתב במקור על ידי Hooligan
בגלל זה לי יש פאנים לפנים ואתה שם ג'ל
טוב אני עוד לא מבין בגרושנכתב במקור על ידי Hooligan
בגלל זה לי יש פאנים לפנים ואתה שם ג'ל
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
|
|
mon platin תקנה
הקטע זה לא שאני מתקמצן זה אין לי גרוש עכשיו להוציא על חומרים...ספר אחד אמר לי שחימר יתאים בול לתסרוקות שאני עושה במקום ג'ל...אבל זין אני יוציא 80 שקל על קופסא קטנה אז אני מחפש כל מיני דברים..
עכשיו קניתי מוס של פול מיצ'ל שם טיפה על השיער לפני הפאן ואז זה עושה לי אותו שפיצים יפים כמו שאני רוצה
ואז שם קצת את הווקס עם סיבים אלסטיים של נטורל פורמולה יוצא לי משהו חייתי...
אבל זה לא משהו ליום יום חח
והשיער שלי לא כזה מתולתל...יענו אם אני לא נוגע בו אחרי מקלחת הוא מתחיל להתלתל...יענו קצוות תלתלים
פה ושם קטנים מקומות שיש שם גל כזה לא משהו מיוחד...אבל הפן ממש מישר לי אותו אז אני עושה
אקיצר ממש עזרתם לי פה תודה!
ושכחתי למה לא לעשות פן על שיער רטוב? למה אם אני יעשה אותו על יבש אז זה ייבש לי אותו אחושרמוטה וככה הוא ישרף מהר יותר...אני מחכה שהשיער שלי יתייבש טיפה שיהיה לח ואז עושה ת'פאן..זה לא טוב ככה?
פאן לא טוב על שיער רטוב כי שהשיער רטוב אז הוא פגיע הרבה יותר והקצוות של השיער נשרפים הרבה יותר מהר, ואם אתה עושה על שיער לח בקטנה זה סבבה אבל שלא יהיה לח מדינכתב במקור על ידי ZoharisH
לפי דעתי תעשה ליום יום פאן כזה בסבבה תחליק תקצוות ובימים שאתה רוצה להשקיע תשים גם איזה חומר
בהצלחה אח שלי![]()
וקס אחי... הייתי משתמש בזה הוא לא כל כך הרס לי את השיער...
יש לו גם את היופי כאילו לא שמת כלום בשיער...
קיצור וקס אחי יהיה סבבהגם לא כל כך יקר... 40 שקל מקסימום
אין חתימה
![]()
www.atraf-f.net/forum179/thread207437.html
המדריך הראשון שלי MapleStory: Full Assasin Guide
איזה באסה..היום עשיתי פאן חזק במיוחד כי עשיתי משו חדש בשיער אז קיצר אני חזור הבית אני רואה הכל נפל..
ויענו שמתי את הנטורל פורמולה וקס עם סיבים אלסטיים משו לאדע ויענו הכל ישר באותה צורה רק שהכל נופל..
קבלו תמונה של לפני ואחרי:
לפני
אחרי
אתם רואים? יענו הכל נופל מתעגל לי..ועשיתי ת'פן חזק עברתי פעמיים כדי שיחזיק איפה שצריך
אין איזה משהו שאפשר לשים עם זה שיחזיק את זה חזק? למה לאדע אני מפחד לבזבז ת'כסף על חימר ושבסוף לא יחזיק לי ת'שיערר...
ג'ל הכי טוב
נכתב במקור על ידי oMrI_8
![]()
גשם של עופרת יצוקה.
אממ אתה עשית לעצמך את הפן ? כי נראה שהפן לא חזק... כאילו העוצמה שלו.. וכן.. צריך לשרוף את השיער עוד.. מה לעשות :\
עצה שלי ממה שאני רואה במספרה אז תשים דקס שזה מקשיח את השיער ממש ממש, ואחרי זה עוד אתה יכול לשים תרסיס/ספריי כזה שמחזיק ומייבש את הדקס... ודבר כזה מחזיק לך שלושה ימים ככה..
אם אתה יושן נורמלי.. כאילו אם אתה לא נכנס עם הראש לתוך הכרית ועושה מלחמה באמצע הלילה :]
[center]
ליאור תביא תמונות \:
גשם של עופרת יצוקה.