מה פתאום?!?
עם מכונה אפעם אי אפשר להיחתך!!!
מה פתאום?!?
עם מכונה אפעם אי אפשר להיחתך!!!
|
|
אוקיי, מבין כל הדיונים שקובי פתח, זה הכי מפגר.
דוגרי מאמינים שזה פוצע תעור? זה פוצע רק למי שלא מגלח נכון.
אני משתמש רק בסכין ולדעתי זה הכי טוב, לא שזה לא פוצע תעור, זה גם מוריד פצעים. יש לי לפעמים פצעונים באזור הגילוח ואני עובר עליהם עם סכין ולאחר מכן שם קצת אפטרשייב והפצעים נעלמים, ושוב יש לי עור חלק באזור הזה.
פציעות? רק לאלה שלוחצים על הסכין וחושבים שהעור הוא פרי. או שהם לא שמים אפטרשייב והנקבוביות הפתוחות בעור מתמלאות שומן. מכונת גילוח רק מגדילה את הבעיות, זה מחמם את העור באזור ככה שזה פשוט לא עוזר לך. זה מעביר חום ואם לא עושים טוב גם זרם חשמלי מה שפותח את הנקבוביות ועושה פצעים. מי שאין לו פצעים אז סבבה לו הוא יכול להנות ממכונה.
סכין הכי טוב. תגידו לפי הדת מותר לי לנשום חמצן מחו"ל? או שזה טמא ועבירה?
חופרים לכם חזק בשטויות...סכין זה הכי טוב.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
תגידו לפי הדת מותר לי לנשום חמצן מחו"ל? או שזה טמא ועבירה?
מותר![]()
זה כזה דבילי לנהל חיים מוכתבים על ידי חבורת זקנים שחושבים חכמים בתורה וכל דבר קטן שכתוב שם זה מצווה.
מילא להאמין באלוהים, תאמינו, על הכיפאק, אבל לנהל מערכת שלמה של דברים שמציקים לך עד הפרט האחרון בחיים שלך זה מציקקק
לי לא אכפת, אם אני יעבור על העבירות המסכנות האלו אני ארד לגהנום? שיהיה, אני יתחשבן עם אלוהים כבר.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
סלחו לי אבל
this is the most stupid ridiculous law that god ever made
כזה דבר דפוק לא ראיתי...=\ ועוד להשוות את זה לאכילה של חזיר, סוג הדברים האלו משגעים אותי מרוב שהם מפגרים
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
טוב אני רואה שזה גורר ספאם
קובי תודה על הנושא .. היה טוב אני חשוב שהוא מובן כבר ..
בן דיאמון אני עדיין לא מבין את הקשר של "תגידו לפי הדת מותר לי לנשום חמצן מחו"ל?"
הוא בסך הכל הביא לנו כמה מקרים מההלכה זה השוואה ...
אז ? ממה אתה כל פעם אומר שטות שטות שטות ..
אתה תתחשב עם ה' ? מי אתה שאתה תתחשב איתו =\
לא מעוניין אפילו בתשובה סתם נקודה לחשוב עלייה .
נעול
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת