שבוע הבא זה יהיה נותחן רציני וזה יוכרע ב-10 דקות האחרונות אם לא הערכה (אם אינזאגי ישחק הוא יבקיע למילאן)
שבוע הבא זה יהיה נותחן רציני וזה יוכרע ב-10 דקות האחרונות אם לא הערכה (אם אינזאגי ישחק הוא יבקיע למילאן)
|
|
ברסה ניצחו ובצדק ם תשאלו אותי
קאקא מלך
ג'לארדינו התבאס
משחק לא טוב ממש של אנדרי
לא שמעתי את אטו בכלל
גשם של עופרת יצוקה.
קאקא שיחק על הפרצוףףף
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קיצור היום ניראה לי יהיה משחק עם הרבה יותר מצבים... יהיה מעניין ובסוף ויאריאל יינצחו 2-1
בחוץ? אני לא חושב כל כך שהיא מסוגלת לנצח את ארסנל בהייבורי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ויאריאל לא תנצח את ארסנל בהייבורי....ארסנל צריכים להתפוצץ היום על ויאריאל לעשות תמשחק האחרון שלהם בהייבורי בלתי נשכח חח..
הגול של ג'ולי יצא לו בפוקס כמו שנדב אמר....הוא בעט וולה בשמאל ששהרגל החזקה שלו זה ימין אז הוא בעט שאין לו מה להפסיד....יצא לו.
לא משנה איך הוא הבקיע העיקר שהוא יבקע ובארסה ניצחה בחוץ,
כל ניצחון עכשיו היא עולה
וכל תיקו היא עולה אני חושב
רק אם היא מפסידה היא לא עולה ולא נראה לי שה יקרה בקאמפנו
ויריאל היום הולכת להיבחן טוב טוב ולראות האם היא באמת סינדרלה שעלתה בפוקס או שבאמת הקיע לה במקום בין ה4 הטובות בולם.
ארסנל בלשון המעטה הולכת לתקוף אבל אני לא חושב שויריאל תתגונן יש לך קיצוניים טובים אז היא בטח תילך על התקפה אגפית יותר ותאבד את מרכז השדה.
מה שבטוח שהמשחק יהיה בעל הרבה מצבים,הרבה קרנות,הרבה נבדלים והלוואי שגם יהיו הרבה שערים :9
אני מאמין גם שלא יהיו הרבה עבירות כי ארסנל לא משחקים ברוטאלים וויריאל גם כן,והכי כיף במשחקים האלה שאין קבוצה שמכתיבה את הקצב כל שנייה הוא יכול להשתנות.
קיצר יהיה משחק טוב היום בקיצור![]()
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
דווק ויאריאל משחקת די אגרסיבי בגלל ריבוי דרום האמריקאאים שם
ולדעתי אין לה ממש משחק אגפים,רוב המשחק שלה מרוכז המגרש..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
השקיע
אבל מאוד
גשם של עופרת יצוקה.
טוב, אז זה נגמר 1-0 לארסנל משער של טורה במחצית הראשונה.... היה משחק נחמד עם מצבים לא יותר...
הגומלין כבר יהיה סיפור אחר....
אגב כמה מקומות יש בהייבורי? וכמה יהיה באיצטדיון החדש ומה יהיה השם שלו?
תיירי הנרי=אלוהים
כל כך מדהים
גם ליונדברג טוב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
הנרי מלך אין איןןןןןןןן איזה מסירות משחק קבוצתי יש לו את זה
משחק התקפי טוב של ארסנל היה להם התקפות יפות
כמו שיואב אמר אלוהים הנרי
גשם של עופרת יצוקה.