OK לא ממש הבאנתי!
OK לא ממש הבאנתי!
|
|
גם אני ממש לא הבנתי
במיוחד בהתחשב בעובדה שהיה לי פיירפוקס למשך שבוע עד שנמאס לי לגמרי מהשיט של הדפדפן הזה וישר החלפתי ל AVANT.
לא יודע מה אנשים מוצאים בכלל בפיירפוקס, חצי מהדפים שניסיתי להראות באינטרנט הוא לא הראה אותם טוב, בחלק פורומים הוא לא נתן להשתמש באופציות מסויימות והייתי צריך לעשות את הצגת הדף באמצעות האקספלורר, או שהיה גורם לכל מיני עיוותות בכתיבה ולפעמים בג'יבריש וצדדים הפוכים, התקנה חוזרת וניסיון לעדכון - שום דבר לא עזר, המצב נשאר אותו דבר.
רצוי גם לציין ש AVANT הרבה הרבה יותר נוח, הממשק הרבה יותר ידידותי שכיף לעבוד איתו, תומך בכל הדברים, מסנן לך בדיוק מה שאתה לא רוצה והכל פיקס.
חח.. אחי זה לא נכון FIRE FOX דפדפן מצויין.. אומנם יש אתרים שהוא לא נכנס אליהם או לא מציג אותם טוב ... אבל הוא הרבהההה (ושאני מתכוון הרבה .. זה פאקינג הרבה) יותר בטוח.. מ "אינטרנט איכס-פלורר) =]נכתב במקור על ידי v33t
הרבה הרבה יותר בטוח.. והרבה יותר מהיר ויותר נוח להשתמש ב FIRE FOX =]
חמוד אחי...
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
אהה
לא משו
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
חהחה
אבל באסה צריך להעיף תמוזיקה
נכתב במקור על ידי Born2Kill
מה יותר בטוח מה?
נהרס לך המחשב פעם בגלל האינטרנט? לא, יפה כי גם לי לא.
AVANT מסנן יפה מאוד את כל ה POP's הנכונים ואת הטובים הוא משאיר ( כמו פתיחת חלון קטן וכל מיני דברים כאלה ), אם יש חלונות כאלה שיש באתרי קראקים הוא מקצר לך מאוד את התהליך וישר סוגר לך אותם ונותן לך להמשיך, הגלישה היא אותה מהירות כמו בפיירפוקס ( יותר מהיר מבאקספלורר רגיל ) אבל בגלל שב AVANT היה לי כל כך הרבה יותר נוח פה זה נראה לי תמיד יותר טוב.
FF Rulzz =]
איזה מצחיק IE חחחחחחחחח
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת