צריך להרוג את ואנונו
צריך להרוג את ואנונו
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
|
|
נכתב במקור על ידי Moshe
הפצצה פי 10 יותר חזקה מהפפצה בהירושימה היא לא פטנט ישראלי קוראים לה פצצת מימן היא עובדת כמו השמש. במקום פירוק אטום ל 2 (כמו בפצצת אטום) יש איחוי אטומים. ד.א. הפצצה מלבד עוצמתה - מאוד לא יציבה.
הראשונים שהמציאו את הפצצה היו האמריקאים שהטילו פצצה כזאת באיזה אי ליד אמריקה וכל האי נמחק לחלוטין מהמפה.
יש לישראל 24 מוקדי שיגור לטילים האטומים שלה. כלומר אם מזוהה שיגור טיל לא קונבציונלאי כלשהו אנחנו יכולים לשלוח בבת אחת 24 טילים אטומיים מהאדמה (ויש לנו 2 צוללות גרעיניות מסוג דולפים שקיבלנו מהגרמנים בעלות אפשרות להעמיס טילים אטומים. השלישית בתהליכי קנייה או כבר נקנתה מי יודע : P )
איראן כעת יש לה טכנולוגיה להעשרת אורניום אבל היא רחוקה עוד מייצור פצצה - כי היא צריכה להעשיר אורניום באחוזים גבוהים (מעל 80% אורניום מעושר) כאשר למטרות שלום - לסיפוק חשמל וזה זה אחוזים נמוכים הרבה יותר (מתחת ל 10% ). אין לה מספיק צנטריפוגות לזה אבל היא קונה עכשיו וזה הפחד.
לא מפחיד אותי האיום האראני בגלל שאין לנו יכולת התרעה. יש לנו.
הבעיה היחידה שמפחידה אותי באיום הזה שבאיראן יושבים פאנטים יותר גרועים מהראש ממשלה שלהם עכשיו.
מתישהו יעלה מטומטם שלא ידע את ההשלכות של הפצצה. הוא ישלח כמה פצצות גרעין לישראל.
כן אנחנו נחסל את רוב שטח איראן תוך בערך 15 דקות - וזה יהיה הזיקוקין היפים ביותר שנוכל לראות - אבל הבעיה היא שאיראן הם כולם פאנטים. הם לא חושבים מה יקרה ל י-ם הם לא חושבים מה יקרה למקומות הקדושים שלהם - העיקר לשרוף אותנו גם אם זה יעלה להם ביקר מכל. מספיק פאנט אחד שלא יודע כלום.
הוא יקריב את כל העם שלו - יטוס לגולה ותהיה שואה גרעינית בגלל מטומטם אחד.
באיראן במציאות הקיימת יש סיכוי גדול להפיכה - והפיכה באיראן גרעינית זה מ-ס-ו-כ-ן !
אין קו מחשבה אין לאנשים כאלה היגיון. אנחנו נשרוף אותם - אבל הם ישרפו אותנו גם.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אי אפשר לעצור פצצת אטום!נכתב במקור על ידי PaRadoX
ברגע שהיא משוגרת גם עם תפוצץ אותה באוויר החומר הרדיאו אקטיבי ישפיע על עשרות אלפיים עם לא מאות בני אדם
איזה דבר מפחיד מספר 5 בעולם מגניב צריך לגמור על הואנונו הזה
דניאל אתה מלך!!!!
איך משתמשים באתר החרא הזה
בטוח שאתה לא עובד בכור האטומי?חחחחחנכתב במקור על ידי DaRk GoD
האמת לא נראה לי שאיראן יספיקו לייצר פצצות...אם בוש נשאר ולא יעלה בארה"ב איזה אחד דמוקרטי אז ייכנסו באיראנים לפני שהם יספיקו לייצר את זה.כל העולם בינתיים עושה סנקציות על זה אז בקרוב נראה לי בוש יפעל...למרות שדי כועסים עליו על מה שהוא עשה בעירק אבל מילא:]....רק שלא ישלחו לאיראן פקחי אום כי זה פשוט טמטום
איזה אדיררר אבל למה לפרסם?!
וואי איזה דבר לפנים ממש...!!!!!!
אהבתי מאוד...
אני עכשיו מחזיק יותר מהמדינה שלי....![]()
רק לעדכן אותך , פצצת אטום יש לה שיכבה מיוחדת כמו לחלליות חלל שנכנסת לאמוספרה ויוצאת ממנה בעת שיגורהנכתב במקור על ידי HLH
כשאתה משגר פצצת אטום היא עוברת את האטמוספרה טסה לה בשקט ונעים עד שהיא מגיעה ליד ויוצאת מהאטמוספרה לכיוון כדור הארץ , בשלב הזה מתפרקת שיכבת המתכת המיוחדת ואז הפצצה משתגרת וכל המרכיבים שם מתחילים לפעול וכשיש מגע בקרקע או חפץ מסויים זה פשוט מפוצץ הכל ומשליך קרינה לכל עבר.
עכשיו בקשר לעצירה של הטילים , כשהטיל הוא בקטע שמעל לאטמוספרה שעוד לא יצא ממנה אפשר לשגר טיל ולפוצץ את הטיל הזה לפני שהוא יצא מהאטמוספרה וכשאתה עושה את זה כל הקרינה והכל נשרפת באמוספרה ונשאר קמצוץ שלא מזיק או מזיק באחוזים ממש קטנים על אותו מקום שפיצצו את הפצצה
ככה שדרכים להיפטר מפצצות אטום יש לא חסר , אני בטוח שיש עוד הרבה שיטות אחרות לפיצוץ פצצות אטום
אתרי השיגור נמצאים בכל הארץ וידוע על כמה בסביבות כפר זכריה.
אתם חושבים שמשגרים את הטילים מדימונה? חחח מה אנחנו סתומים?
יש כני שיגור מפוזרים כמעט בכל הארץ יכול להיות לכם כן שיגור פה 2 מטר מהבית מתחת לאיזה שיח גדול.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
לא אני לא עובד בכור האטומי אבל עשיתי עבודה על הנושא של פצצות אטום אז אני יודע טיפה על זה.נכתב במקור על ידי Or
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בונא אני לא מאמין , בן זונה הוענונו הזה ..
הוא גילה כ"כ הרבה סודות כאלו חשובים שפשוט אין לי מה להגיד..
בא לי להכנס באמאמאמאמא שלו..
היה חשוב מאוד לישראל שלא ידעו מה יש במפלסים ועכשיו כל העולם יודע..
הוא חשף אותנו בצורה ממש לא חכמה.. ולפי דעתי לישראל יש עוד הפתעות שגם וענונו לא יודע עליהן..
לכל אלו שאמרו שאי אפשר להפגיז את הכור טועים , לכו תדעו אם שולחים 50 פצצות בבת אחת מה נעשה אז? אני בטוח שיש כמה מטוסים שמה בסביבה ששומרים על המקום וגם כמה נ"ט.. (נגד טילים.. ) אבל 50 פצצות שיורדות שמה מעיפות את כל המזרח התיכון באוויר..
חוץ מזה אני שמח לדעת שלישראל יש כזאת יכולת.. :]
זה לא יקרה לאולםנכתב במקור על ידי Yellow Slider
לאיראן אין אפילו פצצת אטום 1
אתה רוצה 50
יקח להם עוד 100 שנה במקרה הטוב ליצור 50 פצצות
וכשיהיה להם יותר מ3 נראה לי לא יהיה להם כור