חוץ מלבזב כסף על החרא הזה יש לי חיים מה לעשות אם 200 שח..נכתב במקור על ידי 1shauli
ד"א
אם יש שרתים פרוצים וכל הקאקה הזה למה לא לשחק שם?
חוץ מלבזב כסף על החרא הזה יש לי חיים מה לעשות אם 200 שח..נכתב במקור על ידי 1shauli
ד"א
אם יש שרתים פרוצים וכל הקאקה הזה למה לא לשחק שם?
|
|
אתה טועה בוגי,אני מנסה להיכנס לשרתים ורוב השרתים מציגים את ההודעה שדקסטר ציין בהתחלה.נכתב במקור על ידי bogyman
גם לא 1 מתוך 900 פעמים,ואני אגיד לך גם למה,
כי זה לא משנה כמה אני אנסה להתחבר אני פשוט לא אצליח.
אני מזמין אותך לצלם סירטון שבו אתה מצליח להיכנס לשרת שנתן לך שגיאה כזו או אחרת.
אני לא יודע מה איתכם אבל כשזה קורה לי אני יוצא מהסי אס ( אני מדגיש רק מהסי אס , לא מהסטים ) ונכנס שוב , ובינתים תמיד זה עזר .
מאסתי מכול הפרשנות הזו,כול אחד פתאום ניהיה מומחה לסטים,ובמקום להנות ממנו,כול אחד מחפש מה לא טוב ואיך זה כמו כולם,או שבלי קשר צריך לקנות מקורי,כאילו פתאום הוא שכח שהווינדוס שלו גם לא חוקי,והוא צריך להוריד לו patch שנותן עידכונים....נכתב במקור על ידי Marlboro
שמעו לינתנו על הסטים הזה הרבה עבודה,ידע,יזע ודמעות.......
אז אם אתם חושבים שאחרי שקראתם איזה טקסט רוסי פתאום אתם יכולים להגיד,אני יודע איך הסטים הזה עובד,
או שכמו שמלברו (אני מכבד אותו אבל צריך להגיד את זה) מתחיל לתת פרשנות שלו ועונה על פי דעתו והכול על סמך 10 דקות של קריאה באיזה פורום,והוא נותן חוות דעת ונימוקים,תיאוריות ומה לא,חחחחחחחחח
אני מודה שהבסיס של רוב ה steam clint זהה,אבל עדיין על פי איזה תיאוריה או על פי איזה קוד מקור או ידע בתחום התיכנות או הקודינג\קראק את מתבוסס,
זה שאת מדבר איתי באייסי סבבה,אני אף פה לא סתמתי לאף אחד את הפה,אבל להתחיל לדבר בשמי ולתת תגובות על שאלות שמפנים אלי,זה כבר חוצפה,אני קורא לך לסדר פעם ראשונה.......
אל תקח את זה קשה,אבל את קצת לוקח פיקוד,תמשיך לעזור,אבל לא לקחת שליטה על כול ההפצה
נערך לאחרונה על ידי bogyman; 27-04-2006 בשעה 02:10.
[IMG]http://www.airosale.com/***.jpg[/IMG]
סתם חתימה ישנה שהכנתי,להזכיר מאיפה הכול התחיל!!!!
חולה על פורום אטרף,כאן הכול מתחיל...... :*
אוקי סליחה,חחחחחחנכתב במקור על ידי bogyman
רק ניסיתי לעזור,כנראה הגזמתי מעט
אני לא אתווכח איתך איך הסטים פועל...
קח פיקוד על הענינים אני אסתכל מהצד. :eye:
מקווה שלא הגזמתי בתגובה,פשוט עצבן אותי שכולם רק בוכים.......נכתב במקור על ידי Marlboro
תמשיך לעזור,אבל את יודע לא לקחת את המושכות:cool:
[IMG]http://www.airosale.com/***.jpg[/IMG]
סתם חתימה ישנה שהכנתי,להזכיר מאיפה הכול התחיל!!!!
חולה על פורום אטרף,כאן הכול מתחיל...... :*
בקיצור יובאניי מצב![]()