כאילו בעונה,לא שמרו את אופצית המסירת או יותר נכון שמרו פחות את אופציית המסירה כי ידעו לצפות ל40-45 נקודות שלו במשחק
כאילו יש לו אספקט חדש במשחק שלו
חוצמזה בכל רגע נתון הוא יכול לקחת לסל כל אחד מ12 השחקנים שיש לפיניקס
אולי חוץ משון מאריון
כאילו בעונה,לא שמרו את אופצית המסירת או יותר נכון שמרו פחות את אופציית המסירה כי ידעו לצפות ל40-45 נקודות שלו במשחק
כאילו יש לו אספקט חדש במשחק שלו
חוצמזה בכל רגע נתון הוא יכול לקחת לסל כל אחד מ12 השחקנים שיש לפיניקס
אולי חוץ משון מאריון
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
וראג'ה בל וברבוסה
הוא יכול לזרוק מעליהם כי הם יותר נמוכים אבל לא לקחת אותם לסל בקלות
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
הכדורסל של היום גם ככה מושתת על חסימות ככה שזה לא משנה
אחרי 10 שנים בתור סקורר המוטיצביה שלך ללכת לטבעת יורדת.
הכמות מכות שבראיינט הדיי צנום חטף בקריירה שלו מתחת לסלים לפאולים היא מדהימה.
ולכן אנחנו רואים יותר זריקות מבחוץ(מה גם שהטווחים שלו מדהימים).
אחרי העונה המדהימה של בראיינט הוא באמת לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד מבחינת היכולות האישיות שלו, ולכן אנחנו רואים אותו זורם עם הלייקרס, בעונה הרגילה קובי הפציץ מול פיניקס וכל פעם הם חטפו בראש הם למדו הלייקרס.
אני ראיתי רק את משחק הראשון של בסדרה, ובראיינט לא הלך מספיק לסל כל פעם שהוא הלך לסל קרה משהו טוב, ראג'ה בל לא יכול לעצור חדירה שלו עם כל הכבוד בטח לא ברבוסה.
מה שאני אומר בעיקרון, שבראיינט לא יתרגל לנאיביות ההתקפית הזאת, כי הכושר של לוק וולטון וקוואמי בראון לא יימשך הרבה זמן.
ובסופו של דבר הוא יצטרך להביא את הA GAME שלו למגרש, כי בלעדיי זה הלייקרס לא יחזיקו מעמד סדרה שלמה מול פיניקס, שכבר ימצאו את ההתאמות.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אם זה באמת ככה
בראיינט הבנאדם הכי לוזר שיש
כי תראה את אייברסון מטר ובמבה אבל כל כך אמיץ והוא גם די צנופ אז אני לא חושב שזה תרוץ
במשחק הראשון,כשלקובי היו בערך8 נקודות
כל פעם שהוא הלך לסל זה נגמר בפאול או בסל,ככה שגם ברבוסה וגם בל יכולים לדוג צלופחים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
א. זה ידוע שאייברסון גבר גבר השחקן הכי קשוח בנ.ב.א.
ב. לא הייתי קורא לוזר, אבל לדעתי בראיינט לא מנצל מספיק את היתרון המהירות והאתלטיות שיש לו על 95% מהשומרים בליגה יותר מדי זריקות מבחוץ(שבאופן מדהים כמובן הוא קולע)
אולי זאת צורת משחק עדיפה בשבילו ופחות שוחקת
חוצמזה זה די קשה ל קבוע את זה לפי המשחקה ראשון בסדרה מול פיניקס כי לא הרבה הלך לו אז הוא ויתר והוריד הילוך
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בואו נגיד חוץ מזה שאין למישהו אולי למגריידי את היכולות קליעה של בראיינט, בטח לא לאייברסון.
בשביל אייברסון עדיפות ראשונה כדי לייצר נקודות זה כניסה לסל בחדירות המדהימות שלו, לבראיינט לא בהכרח זה אופציה הכרחית.
tbh eukg hu,r yuc neuch
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תשמע בפלייאוף הפיזיות יותר גדולה אז אם אפשר לשמור כוחות להמשך ולא צריך סתם להיכנס אז בשביל מה?
אם זה לא מקולקל אל תתקן את זה
אלון אתה מדבר כאילו בראיינט משחק אחד על אחד
הוא לא משחק רק עם ברבוסה וכל המגרש שותק יש גם עזרה מתחת לסל
לא צריך להיות כמו וויל סולומון שעובר את השחקן שלו ונתקע מתחת לסל ומאבד לא זו הכוונה
מתי שקובי יכול לקחת שחקן הוא יעשה את זה סמוך עליו
והסיבה שלברון כן הולך יותר לסל הוא שהוא חזק בדיוק כמו הגבוהים ככה שאין להם יתרון עליו
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.