המנטליות והמנהגים המפגרים האלו.נכתב במקור על ידי Kobi_S
המנטליות והמנהגים המפגרים האלו.נכתב במקור על ידי Kobi_S
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
צודק..נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
כמו "לא לאכול בשר וחלב ביחד" ואם בא לי אחרי בשר לאכול איזה גלידה או משהו.. אסור לי ? למה מה קרה מי החליט את זה!? זכותי לעשות מה שבא לי מזה השטויות האלה..
וגם הקטע שאסור להוציא זרע לשב.. יענו אסור לעשות ביד.. מזה החרטא הזה זכותי לעשות ביד!!
ויש עוד כל מני דברים..
שמעו... קודם תקימו מצוות של בן אדם לחברו ורק אחר כך תקימו את מצוות הדת !!!!!!!!!!!
בקשר למשיח לדעתי זה די שטות, כמו שאמרו פה לדעתי המציאו את זה כדי לפתח תקווה.
מיכל למה את אומרת דווקא שנת 6000 אולי הוא יבוא בשנת 6 מיליון ? למה בספירת הנוצרים ?
קיצר מי שרוצה שאלוהים יעזור לו שיעזור קודם לעצמו.
קרא חוקים
BaD~DemoN
פשוט אין לך מושג אתה לא יודע על מה אתה מדבר אתה אומר שהכל קשה ואתה לא יודע מה אתה אומר בכלל ..
אתה אומר שגם אם המשיח [בעז"ה] יבוא אתה לא תחזור בתשובה .. ? אתה נביא ? אתה יודע מה יהיה ?
מאיפה אתה מביא את השטויות האלה ?
אתה יודע מה זה משיח בכלל ? אתה יודע במה אתה לא מאמין ?
דייי אני לא יודע כבר מה להגיד לך על התגובות האלה ..
StayAlive
האמא שלך זה מה שחשוב .. לא האבא ..
אבל תנסה לראות עד כמה אתה זכית שאתה יהודי ..
=]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
רק אלה שבגן עדן ... כי את הצדיקים הוא יחייה והרשעים ישמיד כמו בפסוק... יש שמועה שאת המתים בגן עדן הוא יחייה והם יוולדו !! לא יחזרו לגיל הרגיל שבהם הם מתו.. אלא יחיו מגיל 0..נכתב במקור על ידי HaToReF
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את כל זה תהיה בריא ..
אני לא מכיר את זה ..
תביא מקורות בבקשה ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
סליחהההההההה....
אבא שלי חשוב לי ועוד איךך!!!
נראה לך שאני הזה ששונא את אבא שלו???
אני מת עליו הוא כל הזמן לצידי אמא קצת צועקת וכועסת על שטויות שאני עושה אבל היא צודקת לפעמים!
לא אמרו שאבא שלך לא חשוב ..
או שאתה לא אוהב אותו פשוט בנושא של יהדות זה לפי האמא האבא "לא חשוב" לא נכלל בדת הילדים.
לא הלכתי לפי הספירה של הנוצרים!! חס חלילההה אני מנסה כמה שיותר להשתמש בתאריך עברי ולא בתאריך נוצרי (שר"י!!)נכתב במקור על ידי SmEk
לפי הספירה היהודית אנחנו בשנת התשס"ו שזה לפי מיספרים 5766. שמעתי בדיוק את המדרש הזה אז רשמתי אותו(על השנה ה-7000 שתהיה כמו שבת...)אי אפשר לדעת מתי משיח יבוא בדיוק וגם אסור לחשב את זה.
הוא בפתח =]
הוא מחכה להכנס ..
שמעו אני בדיוק קורא עכשיו אתר מהמתקפה מהמלחמה בעיראק שרק התחילה ושם היה כתוב הנה הוא בא וזה
שהוא יבוא הוא יבוא וזהו יותר מדי זמן בזבזו בלנסות לחזות מתי
oxygen
אתה צודק , לא כדאי לנסות לחזות את זה סתם ככה אף אחד לא יודע . אני רק יודע שהוא קרוב .
HITMAN אני לא מבין אותך =|
אוקיי סתכלו מישהו אמר פה "מה קשה בלחזור בתשובה"
אז הנה..
אפשר להזדיין רק אחרי חתונה
אסור להזדיין עם קונדומים
אסור לראות את גוף האשה או משהו כזה בזמן הזייון
עדיף לא להביא ביד כמו שאמרו פה באשכולות אחרים
פשוט זה החלק הקטן שבכל הקטע... זה קשה מאד לחזור בתשובה פשוט לפי דעתי זה הורס את החיים... זה לא כיף פשוט ככה לא יודע יכול ליהות זה הכל התרגלות אבל אם אתם חושבים שזה יהיה כל כך קל לחזור בתשובה לא. אני בטוח ב100% שאני לא יצליח
אני ממשפחה רוסית אני אוכל חזיר אני אוכל כל דבר פה פשוט אנחנו מאמינים בה' אבל לא עושים את מהחרידים עושים..
מה שאני יודע זה שאני בן אדם טוב לא קשור לחוזר בתושבה
אני עוזר ואני מכבד אנשים
אז אני לא ממש מפחד
אתה חושב רק על הסקס ?
אני אומר לך ככה ..
אתה יכול לחזור בתשובה אבל להקל בכמה דברים אתה תראה לאט לאט זה יהיה יותר קל ואתה תתרגל .
זה ממש ממש ממש ממש לא קשה .