הבנאדם בין 16 וחצי אם יחכה עד שהוא יגיע לצבא הוא יהיה יותר מבואסנכתב במקור על ידי AdAm
וסגור בפנים כמו שחלק אמרו לך ליועץ/ת של בית ספר או שגם חלק לך דבר אם חברים
אם יבינו אותך סבבה אם לא יבינו אותך תגיד להם לכו להיזדיין וזהו
הבנאדם בין 16 וחצי אם יחכה עד שהוא יגיע לצבא הוא יהיה יותר מבואסנכתב במקור על ידי AdAm
וסגור בפנים כמו שחלק אמרו לך ליועץ/ת של בית ספר או שגם חלק לך דבר אם חברים
אם יבינו אותך סבבה אם לא יבינו אותך תגיד להם לכו להיזדיין וזהו
|
|
שמע אחי אני הייתי מציע לך ללכת לצופים...
גם תצא מהבית וגם תכיר ח'ברה באמת טובים שהם לא דופקים....בדר"כ הצופים יש שם מלא גברים...
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
אני מבין אותך גם..
אבל מה שאני לא מבין,זה למה אתה מספר את זה לכולם..
זה מעורר רחמים =\
אני לא מאמין שימשהו פה יוכל לעזור לך.רק אתה יכול לשנות את זה.
טוב תראה יש לך הרבה מה לעשות ולעבוד על עצמך. אם זה במראה אז אני בטוח שתדע כבר מה לעשות. בנוגע לחברים אם תיארת שהם דפקנים אז מה אתה עושה איתם לעזעזל? יש מספיק אנשים שאפשר להכיר וגם אם הם יהיו כאלה יש עוד וכך הלאה.. אל תשכח גם להתייחס למה ואיך אתה עושה, אולי אתה רב עם ההורים בנוגע לדברים שאתה לא צודק בגרוש ואולי אתה כן? אתה צריך לדעת. גם אני רב מדי פעם עם ההורים שלי ולרב אני צודק ואני מגיע איתם למצבים שאין להם מה לומר אז הם מסיימים תשיחה וקורה מצבים שאני מודה שבאמת לא צדקתי אותו דבר תעשה אתה, תראה איפה אתה עומד. בקשר לבנות זה סיפור אחר לגמרי ואין מה לדבר על זה בנתיים כי לא נראה לי שאתה עדיין שולט בדברים הבסיסיים. עוד דבר שאתה יכול לעשות זה לשנות גישה שלך לדברים, למה לך להשאר בבית ולהיות מבואס, מה זה יעזור לך? יותר יעזור לך להיות מבואס לשבת בחוץ נכון? או שמצב יותר אידיאלי לשבת בחוץ בלי להיות מבואס, אם תראה מספר אנשים שאתה לא מכיר ואתה רוצה להכיר אותם, אז לך תכיר כמה שזה לא יהיה קשה ( זה יותר קל ממה שאתה חושב ) הרי אתה רוצה שינוי כלשהוא לא? אז יאלה תתחיל לעבוד על זה.
קבל קטע מידע מאוד מעניין, יש שם שלבים תחשוב באיזה שלב אתה נמצא ותתחיל להתקדם:
http://he.wikipedia.org/wiki/תאוריית_הצרכים
בהצלחה =)
DimA
וואלה תאמין לי הם לא חברים לפי מה שהבנתי נגיד ואלה החבר'ה היותר מבוקשים אצלכם אז??
זה לא אומר שצריך להסתובב איתם סתובב עם אלה שבאמת סבבה איתך לא עם אלה שזונות ושים זין על כולם העיקר תזיז ת'תחת שלך כבר ותתחיל להנות מהחיים
בדיוק.. לכל אחד יש תתקופות בחיים .. אתה תזכר בתקופה הזאתי בעוד כמה שנים תצחק על המצב.. בחיים תמיד יש ירידות ועליות.. אתה עכשיו כנראה בירידה.. תלמד כלל לחיים אחי.. הגלגל תמיד מסתובב.. מתישהו יהיה הרבה יותר טוב ממה שעכשיו..נכתב במקור על ידי Alonh
אם לפי מה שאתה מתאר אתה עכשיו בתחתית.. מהתחית אי אפשר עוד לרדת.. רק לעלות.. באמת תעשה ספורט.. תשחק כדורסל.. זה נותן לך הרגשה יותר טובה.. אחריש אתה עושה ספורט..
בהצלחה![]()
בהתחלה כולם חושבים ככה עד שאתה מוצא חברה שעוזרת לך להבין שאתה לא מפגר כמו שאתה חושב שאתה :]
חחח שים זיין ע כול העולם חחחחחחחחח!!!!
זה נכון מה שכולם אומרים שים זיין על העולם כי אם לא תשים הוא ישים עלייך!!
בתהליכי פרישה מאטרף.
במקום לשבת בבית מול המחשב ולרחם על עצמך באופן פומבי ואנונימי תתחיל להזיז את התחת..
החברים דפקו אותך?
אלה חברים אלה?
לך חפש אנשים בעלי אותם תחומי עניין ומבטיח לך שיהיה לך מה לעשות מסופי שבוע ובימי עצמאות ובאנארף איפה ומתי..
וכמו שאמרו כבר לפני זו כנראה אחד משלבי ההתבגרות- אחת הדרכים היא להתעסק בספורט..
תסיק את המסקנות לבד..
בקשר לבעיה של להיתקע בבית...היה לי את זה גם..היו לי חברים דפקנים..
אז מה עושים???
מחליפים חברים!!
פשוט ככה תכיר חברה אחרים מהשכה שלך ותתחיל להסתובב איתם!!!
ככה פתרתי את הבעיה שלי