מה קשור שאני אוהד נצחונות בגלל שאני אוהד דטרויט מה קשור בכלל אני אוהד אותם מלפני 21 שנה בכלל פחחח עלאק אוהד נצחונות נו
מה קשור שאני אוהד נצחונות בגלל שאני אוהד דטרויט מה קשור בכלל אני אוהד אותם מלפני 21 שנה בכלל פחחח עלאק אוהד נצחונות נו
|
|
מי דיבר עליך יא מטריד מוכרי פופקרן בקולנוע
בוא משחק
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא אמרתי שאתה... וחשבתי שאתה בן 15-16:wtf:נכתב במקור על ידי 0xyGen
אבל הרוב הם אוהדים של דטרויט או לייקרס בדיוק כמו בכדורגל אוהדים של ברצלונה ונבחרת ברזיל
או את סאן אנטוניו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
או את נבחרת איטליה
שהשנה היא אגב מועמדת לזכייה
או יובנטוס שהייתה מועמדת לזכייה בליגת האלופות
וכבר כל שנה כמעט זוכה באליפות
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אתה קורא שם המשחק?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחחחח מי שבעד שמיכאל אוהד ניצחונות שיגיד אני!
אני!!!
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
מיכאל? אוהד ניצחונות?
להההה
[יובנטוס,סאנאנטוניו]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יש הבדל בין להיות אוהד של הצלחות לבין לאהוד קבוצות גדולות כולם בעצם אוהדים בישראל קבוצות גדולות
אתם גם אוהדים קבוצות גדולות כמו ריאל מדריד/מנ יונייטד למה אתם לא אוהדים את קבוצות כמו בטיס או טוטנהאם?
אוהד הצלחות אוהד את הקבוצה שלו בגלל זכייה, אני מעולם לא התחלתי לאהוד קבוצה בגלל זכייה אז שבו בשקט![]()
ליברפול פילדלפיה והפועל ירושלים .
אני ממש אוהד נצחונות =/
אפילו קבוצות גדולות זה לא חוץ מליברפול .
אהה שכחתי יש גם אוהדי היילייטס (אוהדי וינס, טי-מאק, אייברסון וכו'):eye:נכתב במקור על ידי AllenIverson
יש 5 סוגים של אוהדים:
אוהדי הצלחות
אוהדי קבוצות גדולות (אפשר להגיד שאני שייך לכאן)
אוהדי לוזריות
אוהדי העיר שלהם
אוהדי היילייטס
נערך לאחרונה על ידי One Man Army; 08-05-2006 בשעה 19:34.
מיכאל אוהד ניצחונות מיכאל אוהד ניצחונות מיכאל אוהד ניצחונות מיכאל אוהד ניצחונות מיכאל אוהד ניצחונות!!!!
=]
אני בטח שלא אוהד קבוצות בריאות.
אני פשוט מעריץ של העיר אינדיאנה מז שראיתי את ר'גי בשנת 2000.
נכתב במקור על ידי -Alon-
במקרה הפייסרס הגיעו באותה עונה לגמר?!:s86: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
כה אבל הפייסרס והקולטס(התחלתי איתם ממזמן מאוד שהם היו אפסים) לא זכו אי פעם באליפות, מכבי חיפה שהתחלתי לאהוב אותם ב97 או 98 הם היו מקום 5 בליגה והקבוצה היחידה שהתחלתי לאהוב מנצחונות זה מנצ'סטר יונייטד.
אז היחיד פה שאוהב ניצחונות זה אתה![]()
תראו אני רואה את זה בכך שאתה נמשך לאיזה ספורט ואז בוחר קבוצה לאהוד נכון בדרך כלל זה יוצא קבוצה טובה אף אחד לא אוהד של קבוצות מפסידות לפחות לא בהתחלה ..
וככה היה ב96 שהתחלתי לאהוב את כדורגל התחלתי לאהוד מכבי תל אביב ואת יובה ומה לעשות שאז הם זכו בליגת אלופות אבל מאז הם לא זכו ורק הביאו הפסדים למרות כל האליפויות איטליה ואני עדיין אוהד אותם עוד יותר מאשר באותה שנה ..
ככה זה היה גם ב2000 או 2001 לא זוכר בדיוק , עד אז לא ממש אהבתי NBA ואז ראיתי כמה משחקים ראיתי קבוצה נחמדה בסגול עם שחקן כמו דיבאץ וובר פג'ה האפס קריסטי אז היה ויליאמס ואחר כך ביבי והתאהבתי בהם למרות שזה לא ממש הביא לי אליפויות ..
אז תחליטו לבד איזה אוהד אני חח נראה לי את כל מי שאני מתחיל לאהוד מפסיק לזכות במה שצריך ..
נ.ב זה לא שלא שהייתי בעד ג'ורדון שהוא שיחק כמו כל אחד אני חושב אבל לא ממש הייתי אוהד שיקאגו
Indianapolis colts Champions!!!