ערבי זה ערבי
ערבי זה ערבי
|
|
טוב שאתם לא נסחפים.. אתם רוצים להרוג ערבים עכשיו בדואים עוד מעט גם רוסים ואז האתיופים מה יש לכם אתםנכתב במקור על ידי Ran
צריכים להשמיד רק תערבים כי אם הוא לא בטרור אז אחד מהנכדים שלו בטוח יעזור לטרור
AviXtz הנקודת מבט שלך על הדברים היא כל כך דפוקה שאין לי מושג כבר מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה.
הסרטון הזה בדיוק ממחיש את הנקודה שצריכים וחייבים לצאת מכל השטחים כדי שהדברים האלה ייפסקו, והמדיניות שלך זה רק שישראל תגיב חזק יותר, והם יגיבו חזק יותר, והדברים ההאלה רק יימשכו ויעברו עוד הסלמה.
דיי כבר עם השטויות שלך, מתי אתה תוכל להבין את זה כבר.
אחי... אני לא יודע אם אתה מודע לזה אבלנכתב במקור על ידי itay
בדואים = ערבים שחיים במדבר.
הנה ... זה התוצאות שהשמאלנים הביאו
רציתם לתת להם שטחים?
רציתם שניתן להם יותר חופש תנועה?
הערבים כלואים בכלא ענק?
צריך לתת להם שטחים והם יעשו איתנו שלום?!
איפה אתם חיים חבר'ה
כל נסיונות השלום לא הצליחו
אנחנו מתעסקים עם חבר'ה לא שפויים
חייבים לנטרל את כל ארגוני הטרור
אסור לתת להם יד חופשית
אסור לוותר על שטחים בשביל שלום כי אתם רואים שזה לא קורה
לרצוח את כל הערבים!!!![]()
![]()
זו מדינה שלנו, שיזדינו מכאן!
ואייי הסרטון קשה מאוד..תמונות קשות
נערך לאחרונה על ידי HLH; 09-05-2006 בשעה 17:19.
חייבים לצאת מהשטחים כי שזה יפסק? אתה אפס או מה?נכתב במקור על ידי v33t
אתה לא קולט את זה עוד, הם מצהירים על זה בפומבי - הם לא רוצים את מדינת ישראל לא ככה ולא בגבולות 67, הם פשוט לא מוכנים לקיום המדינה.
אתה שיכור או שאתה עושה את עצמך?נכתב במקור על ידי asaf_e
יש הבדל עצוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםם בין הדברים! כמה יהודים באותו זמן רצחו גרמנים?
וכמה ערבים כיום רצחו ישראלים\יהודים? הא? כמה?!
הערבים לא מוכנים להכיר במדינה היהודית בכל דרך שהיא.. אתה חושב שאפשר להגיע איתם להסכם שלום? בולשיט! בסוף הם יכריחו את מצרים ואת ירדן לבטל את ההסכם שלום איתנו בשביל לא לפתוח מלחמה איתם..
ובדיוק בגלל יום השואה צריך לעשות את זה!
תסתכל על ההיסטוריה של העם היהודי לכל דורותיו.. כל הזמן כל הזמןןן נרדפנו ע"י אחרים.. כל הזמן מלחמות די כבר! נמאס! אחרי שיש לנו מדינה מזויינת משלנו אנחנו גם עכשיו נרדפים! וגם עכשיו כל הזמן במלחמות..
צריך לסיים את החרא הזה.. זה מלחמת הישרדות פשוט וקל!
בכל ערבי יש את האפשרות ללכת לעשות פיגוע התאבדות.. הוא לא התכוון! רק רצה להאכיל את המשפחה שלו כי לא היה לו מספיק כסף.. בא אירגון טרור ומציע לו כסף למשפחה שלו אז למה לא?! הוא לא היה בן אדם רע נכון?! רק רצה להאכיל את המשפחה שלו! ועכשיו הרג עשרות תמימים...
:o
Bring the Violence-
האמת שאני מעדיף לא לראות
לא רוצה
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אני שיכור...חחחח סתם..נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
מממששש לא עשיתי השוואה...
ברור שאי אפשר להשוות את השואה לשום דבר אחר..
אבל בזה שהוא אומר שהוא מוכן לרצוח ערבי שלא עשה כללווםם זה מראה שלא למדנו כלום מהניסיון...
----------
אני לא מדבר על אזרחים שנהרגים מפעולות של צה"ל- בקטע הזה אין מה לעשות
----------
ולמה אתה חושב שהפלסטינאים יכולים לשכנע את מצרים לבטל את ההסכם שלום איתנו?! זה יהיה הדבר הכי מפגר מביחנת מצרים לעשות..
וגם אם הם יעשו את זה, ויגידו שהם תומכים בטרור נגד ישראל, הסוף שלהם יהיה כמו של עירק (ובעזרת השם גם כמו של אירן:eye![]()
מה הקשר לעיראק עכשיו ? :\נכתב במקור על ידי asaf_e
בכל מקרה הפלסיטנאים בחיים לא יוכלו לשכנע מדינה כמו מצרים או כמו ירדן לבטל הסכם שלום עם ישראל :\ אלו מדינות שהפלסטינאים צריכים תמיכה מהם...
בכל מקרה לא צריך להרוג חפים מפשע רק את הטרוריסטים...
אחי הוא לא שיכור... בכל ערבי יש את האפשרות לעשות פיגוע כמו שאז אמרו שבכל יהודי יש את האפשרות לעבוד עליך ולסבן אותך בשביל לעשות עליך כסף... זה לא אותו דבר ואני גם לא מנסה לעשות השוואה אבל ההשואה היחידה היא שאז המון אמרו שצריך להרוג תיהודים בגלל שהם לא במדינה שלהם ושהם סתם הורסים והכל ועכשיו כנ"ל... וחלאס כבר עם הדעות המוקצנות האלה של מוות לערבים ערבי גבר זה ערבי בקבר ואלה... מה אנחנו ילדים קטנים? בגיל 10 הייתי צועק את זה... תאמין לי שאני ראיתי הרבה ערבים טובים... כמו גם צ'רקסים ודרוזים ואפילו ראיתי אוהדי הפועל ת"א גברים... זה שיש כאלה בני זונות זה לא אומר שכולם כאלה... נכון בעזה יש המון תומכים לטרור ולדעתי צריך להרוג אותם אחד אחד! כי הם לא חפים מפשע! אבל ערבים חפים מפשע שרק רוצים להשתלב ולהתפרנס בכבוד ושתיהיה להם מדינה משלהם.. איתם לא אמורה להיות לנו בעיה! עם תומכי החמאס כן! ולפי הבחירות יש בעזה המון תומכי חמאס ככה שלצה"ל יש הרבה עבודה...נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
אני יודע... חחח יצאתי טמבלנכתב במקור על ידי Ran
אבל הבדאוים לא עושים טרור אז סבבה להם שיחיו להם עם הגמלים שלהם