ויש סיכוי שגם כל העובדה שמילאן לא ממקומת במקום 8-9 באה משחיטות
תוכיח את יובה ותגלה רשת שחיטויות ענקית
בכל מקרה
גם אם יובה תרד ליגה
אני יודע מי לבטח תסיים במקום השני[אהםאינטראהם]
ויש סיכוי שגם כל העובדה שמילאן לא ממקומת במקום 8-9 באה משחיטות
תוכיח את יובה ותגלה רשת שחיטויות ענקית
בכל מקרה
גם אם יובה תרד ליגה
אני יודע מי לבטח תסיים במקום השני[אהםאינטראהם]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
חחחח מילאן קבוצה ברמה אחת מעל כול הליגה האיטלקית וזה מתבטא במספר שערים הרב ביותר בכול תחום המישחקים הכי יפים,להבדיל מיובה ואינטר שמסתפקות ב1-0 מילאן נותנת בראש לכול הקבוצות בליגה וגם ליובנטוס!!!!!!!!! 3-1 אם כבר שחכתם מזה אז תזכרו!נכתב במקור על ידי linkin
ובקשר למקום השני גם אחד שמילאן שיחקה בכול המסגרות ואחרי שיובה כבר עפו הם מצליחים להיצמד ליובה אז כניראה מגיעה למילאן תאליפות ואם לא אז לפחות מקום שני
!
מזה מגיע? לא מכיר מושג כזה בכדורגל
מי שנמצא במקום הראשון הוא הטוב ביותר
מי שתיקח אליפות היא הטובה ביותר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מעניין שכול הפרשה הזו מגיעה בדיוק במחזורי הסיום של הליגה אחרי שברלסקוני הפסיד בבחירות גם,כנראה שהתחשק לו לפרוק עצבים אז הוא אירגן כנראה האשמות שווא.
לדעתי יש משהו די מסריח בכול העסק ולא בהכרח מכיוונה של יובה למרות שאין לי מושג כל כך בכול העניין.
למי איכפת שמילאן מבקיעה יותר? היא גם סופגת יותר... העיקר הניצחוןנכתב במקור על ידי XFecToR
והניצחון של מילאן על יובה היה רק בגלל קימאנטי, אם בופון או אביאטי היו עומדים בשאר זה היה מסתיים 0-0 או 1-1
העיקר מה שקורה בטבלה ויובה הוכיחה עליונות על כל הליגה עד אמצע העונה והיא הפסידה רק משחק אחד במהלך כל העונה לעומת מילאן שהפסידה 6 משחקים
חוץ מזה קשה להבקיע כשיש אצלך את זלאטן אני מקווה שבקיץ הוא יעזוב כי הוא רק עושה בעיות
זה רק אומר לך משהו אם מילאן הפסידו 6 מישחקים והפער רק 3 נקודות אז תחשוב כמה תיקו יובנטוס היו צריכים לעשות הם עשו 5 תיקו 1-1 רצוף אם אני לא טועה!נכתב במקור על ידי Michael
ואלירן אם הפרשה הייתה לא נכונה מוג'י וההנהלה של יובנטוס לא היו מתפטרים!
ויובה מתחילה לרדת מנכסיה בכול יום שעובר המניות שלה יורדות ויורדות שלפל חדש ככה שאני לא יודע איך הסיפור יגמר אבל בטוח שיובה לא יצאו ממנו טוב!
אמן יורידו את יובה לילגה ויקחו לה את האליפות של השנה ושל שנה שעברה אמן
שונא את יובנטוס בדם
תמשיך לקנא אני בטוח שתגיע רחוקנכתב במקור על ידי fassass
Indianapolis colts Champions!!!