ברור לי ב10000000% שנוביצקי לא היה פורץ קדימה אם לא כל השינויים שיש בדאלאס אבל אני נותן מצב היפותטי שזה יעני קונדישן 2 שנאש בכושר הנוכחי ונוביצקינכתב במקור על ידי -Alon-
ברור לי ב10000000% שנוביצקי לא היה פורץ קדימה אם לא כל השינויים שיש בדאלאס אבל אני נותן מצב היפותטי שזה יעני קונדישן 2 שנאש בכושר הנוכחי ונוביצקינכתב במקור על ידי -Alon-
|
|
ברור, גם יש קונדישן שהפייסרס בסגל מלא הכימיה עם ארטסט מדהימה, טינסלי וג'רמייין נשארים בריאים בדרך לגמר הNBA...
אני? תסכולים לגבי הפייסרס? מה פתאום!
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אלון בהצלחה מחר בבגרות =]
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
גם לך=](אם אתה עושה).
אל תשכח נתונים שאתה משנה בפרוצדורה תמיד תשים var לפני בכותרת פרוצדורה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
קונדישן לא = מצב (במשמעות שאתם מתכוונים אליה)....
אלא אם כן אתם מדברים על מצב של בנאדם\חפץ...
He's in a very bad condition, he feels very sick...
or
The item that Josh wants to sell me is in a very bad condition...
מה שלא נכון להגיד:
If the condition in Israel would have been better, I would have been a millionaire
קונדישן זה תנאי או מצב של בנאדם \ חפץ(לרוב של חפץ) יא שמנים
או שאולי ידעתם את זה והייתם ציניים וחוש ההומור שלי שוב בגד בי...
טוב הפכתי את זה לשיעור אנגלית... בקיצור..
כל הכבוד לדאלאס!! דירק היה מדהים ...
מהצד השני בואן שוב הוכיח שהוא שחקן הגנה מדהים ודאנקן שוב הפציץ, אבל זה לא עזר לספרס...
האריס אלוהיםםם וטרי נתן גם משחק בלתי יאומן
נערך לאחרונה על ידי Frisky; 17-05-2006 בשעה 01:21.
היית צריך לכתוב את טרי ראשון אבל נסלח לך
זזתי לבגרות ביי
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
כמובן שאתה חייב לתת בחפירהנכתב במקור על ידי Frisky
אנחנו לומדים עכשיו באנגלית קונדישנס שזה הקטע של if , would והקטע בקונדישן 2 זה שהוא מדבר על מצב היפותטי בלבד ובגלל זה כתבתי
בהצלחה לנבחני הבגרות במחשבים שאני לא אחד מהם בגלל ש3 יחידות מתמטיקה לא מספיק טוב למגמת מחשבים למרות שלמדתי באינטרנט לעשות בשבוע מה שהם עשו בשבועיים![]()
מה באמת ??? אני עם 3 יחידות למדתי מחשבים ואף אחד לא אמר לי כלום ... טוב האמת הייתי בהתחלה ב4 ואז זרקו אותי אז בגלל זה זרקו אותי גם מפיסיקה אבל במחשבים נשארתי עד הסוף ...נכתב במקור על ידי 0xyGen
Indianapolis colts Champions!!!
האמת הבצפר שלי זה חבורה של אפסים הקטע שלהם על תלמידים הם מתלהבים אומרים אי אפשר אי אפשרנכתב במקור על ידי RaUl
אם אתה מביא הורים גם אם אתה הילד הכי טיפש בעולם ייתנו לך 5 יח' אנגלית ומת' איזה מגמה שתבקש אבל הבעיה שלי שאבא שלי לא מוכן לדבר איתם כי הוא רוצה שאני יסתדר לבד בחיים אז קיצר זה עלה לי בללמוד גיאוגרפיה ו3 יח' מת' מה אני יעשה :\\
הוא לא יכול לעשות הכל בשבילך, אבל הייתי מצפה מאבא שלי לדוגמא לעזור לי במצב כזה...נכתב במקור על ידי 0xyGen
לפי דעתי זה לא המסר הנכון, ככה לא מענישים ילדים, לא במצב שבו החינוך יכול להיות בסכנה בגלל טעויות קודמות....
תנסה לדבר איתו אולי שוב ניר.. זה חלק גדול מאוד מהעתיד שלך, אל תתן לאף אחד לזרוק אותו גם אם זה אומר להתחנן... אתה צריך יותר מ3 יחידות, אלא אם כן אתה מתבסס על לזכות בלוטו כשתגדל
הוא לא יכול לעשות הכל בשבילך, אבל הייתי מצפה מאבא שלי לדוגמא לעזור לי במצב כזה...נכתב במקור על ידי 0xyGen
לפי דעתי זה לא המסר הנכון, ככה לא מענישים ילדים, לא במצב שבו החינוך יכול להיות בסכנה בגלל טעויות קודמות....
תנסה לדבר איתו אולי שוב ניר.. זה חלק גדול מאוד מהעתיד שלך, אל תתן לאף אחד לזרוק אותו... אתה צריך יותר מ3 יחידות, אלא אם כן אתה מתבסס על לזכות בלוטו כשתגדל