קנה את 2
אתה תהנה ממנו לעוד שנה וחצי בערך
ה3 אולי טוב אלב הוא יקר וצריך LCD או פלאזמה כדי שהוא יוצא ביצועים טובים על טלוויזיה רגילה הוא לא משהו
קנה את 2
אתה תהנה ממנו לעוד שנה וחצי בערך
ה3 אולי טוב אלב הוא יקר וצריך LCD או פלאזמה כדי שהוא יוצא ביצועים טובים על טלוויזיה רגילה הוא לא משהו
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
|
|
אני יחכה בערך עד ספטמבר ככה ואז אני יקווה שהמחירים ירדו
תחכה שיצא 3 ואז המחיר של 2 יפול עוד יותר..
ותוכל לקנות בהפרס הזה משחקים..
חח אחי לחבר שלי GuYB בתחילת החופש הגדול קנו לו אקס בוקס..והיה לוWWE אני וsparki4 כל ום ההינו באים אליו בישביל לשחק ובסוף החופש אמא שלי ואבא שלי קנו לי מתילנד אקס בוקס ועכשיו אני די מיצטער על זה לא יודע...זה משעממם זה כזה תקופה שעוברת
אני בספק אם יצא בכלל צ'יפ .. וגם צריך לקנות צורב חדש לדיסקים כי כל דיסק זה 8-16 ג'יגהנכתב במקור על ידי Moshe
אני לא מאמין שיצא ציפ לP3 בזמן הקרוב שזה יצא מכמה סיבותנכתב במקור על ידי Jacoby
כמו שאמרת הדיסקים האלה הם בטכנולוגיה חדשה כל דיסק 25 גיגה BLU RAY
אין צורבים כאלה בנתיים למחשב ואני בספק אם הם יגיעו בזמן הקרוב
קודם אולי יגיע רק CD ROM ורק אז צורב זה יקח לפחות שנה וחצי
וכל משחק שיצא לP3 יעלה 400 שקל ונגיד שיצא ציפ שזה יעלה לפחות 500 ועוד צורב עוד 500
כי זה חדש וזה יעלה הרבה
ונגיד שיהיה לך את כל זה
אתה בטוח שיהיה לך כוח להוריד 25 גיגה? זה די בעיה וסוני אמרו שהם יוציאו עידכונים כל הזמן נגד פריצות ואתה תהיה חייב לעדכן את המכשיר כדי שתוכל לשחק במשחקים החדשים
עצה שלי קנה עכשיו תשחק ותהנה
אחי אני במקומך הייתי מחכה לסוני 3...אבל אם אתה ממש ממש רוצה לשחק עכשיו בזמן הזה אז קנה אבל המחיר מוגזם...
אם תחכה שייצא 3 המחירים של 2 יירדו ותקנה אותו
בארץ הזאתי אלא אם כן אתה מליונר קונסולות זה לא משו כל משחק יקר חושרמוטה אבל אם תהולך לקנות צ'יפ ל2 עדיף לך בהרבה לחבר שלי יש הרבה משחקים צרובים ל2 וזה סבבה
אני לפני שקראתי תאשכול רציתי להגיד לך לקנות 3 וזהו אבל אם יהיה כל משחק 25 גיגה זה לא כדאי
אחי חכה לשלוש...תחסוך תכסף של שתיים ותבזבז אותו על שלוש
אחי יש לי מחשבא אחד החזקים ... אני כבר החלטתי אני יקנה אחרי החופש כי בחופש יש לי הרבה דברים לעשות ...נכתב במקור על ידי Hitman