איתי אתה צודק לאללה כולם פה מתקיפים את מכבי אבל בטח אוהדי בית"ר שנפתחו בגלל הכסף של גידאמק אה?
איתי אתה צודק לאללה כולם פה מתקיפים את מכבי אבל בטח אוהדי בית"ר שנפתחו בגלל הכסף של גידאמק אה?
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
שבו בשקט כבר...
משחקים לי אותה איזה אוהדים שרופים...
הבן אדם קיבל אכזבה מאוהדים, וזה גם מה שהוא יתן, למי אתם שתדברו ככה אליו...
עלק פרשנים של 5, מה אנחנו מושפעים כמוך... אומרים כמו שזה נראה, גם אם הבן
אדם הוא עושה זין, הוא זה שהציל את מכבי ת"א מירידת ליגה, כן, כן... תפסיקו להפנות אשמה
לשטראובר ותתחילו להפנות כלפיכם האוהדים וההנהלה... מספיק למצוא תירוצים האוהדים של מכבי
הם לא אוהדים, ואל תשווה בכלל בינינו האוהדים של בית"ר לבין מכבי... כי אף קבוצה בחיים פה בארץ
לא יהיה לה אוהדים כמו בית"ר... לגבי גאידמק מה שרשמת למעלה ^ מה קרה מקנאים שיש מישהו סוף סוף
שמוביל את בית"ר לתהילה, תסתפקו בלוני המעפן שלכם... כבר נמאס לשמוע אותכם מדברים שטויות כל הזמן..
אנחנו ככה ואנחנו ככה, סתכלו על עובדות סיימתם מקום 6 כמו כלבים, לא לקחתם שום תואר, אז שבו בשקט ותפסיקו
להעביר ביקורות לבית"ר, חיפה, והפועל ת"א ששמו אותכם בכיס הקטן בדרבי...
שמע אחי זה שהוא קיבל אכזבה מאוהדים הוא אכזזב קודם בכך שהוא התחיל להציק לאוהדים להרביץ לאוהד!נכתב במקור על ידי injection
נכון יש מצב הוא הציל אותנו מירידה אבל עדיין הוא לא הפסיק לקלל את אוהדים לאכזב אותנו כול פעם מחדש יש פעמים כבר שסלחתי לו שראיתי שהוא מפסיק ואז הוא עשה לי גם זין! זה הולם לגבי ארקדי כן אני מקנא יש לי אכזבה של 10 שנים שמועדון גדול כמו מכבי תל אביב לא משיג כלום ומסיים מקום 6 ועוד דבר אוהדי בית"ר מקללים אחרי כול הפסד אוהדי מכבי לא ואתה לא יכול להגיד של קיללתם אחרי שהפסדתם לכפר סבא קיללתם את לואיס ואז הוא זרק עליכם סוכריה אז די לנסות לריב!
12p גאה להיות שייך
תשמע כל קבוצה קורה לה דבר כזה, וזה צריך להשתנו.נכתב במקור על ידי tip tip
אתה יודע לפעמים במשחקים שמפסידים את מתעצבנים והכול
אבל מכבי זה נמשך כל העונה!
בהתחלה חולצות שחורות, אחרי זה לקלל שחקן שלכם!....
זה לא אוהדים שרוצים בשביל הקבוצה, זה אוהדים שרוצים שהיה לה רע, ואתה יודע מה מכבי לא שיחקה טוב השנה בגלל האוהדים, וההנהלה! אבל בעיקר האוהדים!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי HLH
ואי איזה מצחיקים אתם באלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן שחכתי למי יש יותר הפסדים בבית למכבי או לביתר..........
יטיפשים מה אתם באים בטענות אני במשחקים של ביתר יותר משל מכבי ואני יודע מתי שביתר בפיגור אנשים הולכים באמצע, מקללים, מלחיצים, מורידים תביטחון אפילו, בגלל זה ביתר רוב הנקודות שלה הם ממשחקי חוץ ושל מכבי ת"א רוב הנקודות הם ממשחקי בית. עכשיו תבינו לבד מי מעודד יותר טוב.
ל-injection
כן בטחחח לוני שלנו קדוש.. ביציעים אפחד לא מדבר עליו... יא מסטול מזה היה הבקבוקי תבערה לבית שלו, ניפוץ מכונית, 50 משחקים רצופים מפוצצים רק בקללות על לוני, אוהדי מכבי מפנים תאשמות לכולם גם ללוני על הניהול כישלון וגם על שטראובר על התנהגות של בן אדם זבלתפסיקו להפנות אשמה
לשטראובר ותתחילו להפנות כלפיכם האוהדים וההנהלה.
כן תאמת אני מקנא, וזה התכונה של מכביזם כל עונה רוצים אליפות... ומה לעשות שהחיים לא מתנהלים איך שאני רוצהמה קרה מקנאים שיש מישהו סוף סוף שמוביל את בית"ר לתהילה
איזה התלהבות השנה אתם בשיא ומביאים למשחקים 20 אלף אוהדים אתם מאושרים עד השמיםכי אף קבוצה בחיים פה בארץ לא יהיה לה אוהדים כמו בית"ר...
שמכבי בשיא יש במשחקים 40 אלף אוהדים (כפול שתים מביתר)
יש 10 אלף מנוים (לביתר אם אני לא טועה יש פחות מ5000 אז הינה שוב כפול שתים)
את הרוב הנקודות של ביתר הם עושים במשחקי חוץ, רוב הנקודות של מכבי הם ממשחקי בית, מסכנה: מכבי למרות הקללות והבאלגן הם מאוהדדים הרבה יותר טוב.
ותכלס זה כמו להגיד איפה יש יותר חול בירושלים או בתל אביב... שני הקהלים הם הכי טובים בארץ הן בכמות והן באיכות רק ההבדל בניהם שביתר מביאים אוהדים בכול מצב ומכבי רק שהם לא כועסים... אבל העובודות מראות שמכבי שולטת חהחהחה
דרך אגב שאני בא למשחקים של ביתר עם חברים ודודים שלי תמיד הם אומרים שהמשטרה זונה ולא נותנים להם לעשות שום דבר בגלל זה לא מרימים עידוד ותפאורה ברמה גבוה (למרות שאירגון l.p מתחיל לעבוד)
אז תראו מה אוהדי מכבי עשו בטדי בשנת 2004
![]()
נערך לאחרונה על ידי itay; 19-05-2006 בשעה 08:03.
ואני לא ישכח גם בגביע שביתר הפסידה איזה מטר קללות הביאו לאסולין... קוראים לו "מנחוס" ואומרים כל פעם שהוא פותח יש נאחס על הקבוצה... ועכשיו כולם מתים עליו,
בקיצור אוהדי מכבי = כבוד.
יאללה תמשיכו להתאמץ ולחפש סיבות רעות
ראסמי איתי אתה צודק אי אפשר לשכוח שבעונת האליפות הבאנו 40 אלף אוהדים ואוהדי בית"ר בעונת האילפות לא יביאו יותר מ-20 אז סתמו את פה
ולשני אוהדי בית"ר תבינו ברגע שכבר 10 שנים הקבוצה לא השיגה אליפות ורואים שהנהלה עושים טעויות ובשנת המאה למועדון לא אכפת מקהל מזה שלא נותנים לנו להיכנס תופים ודגלים גם אתם הייתם מקללים בלי הפסקה ובקשר לשוער נתניה לירן שטואבר הוא עשה את מה שהוא עשה הוא קילל ירק הרביץ לאוהד !!!! עשה זין מגיע לקבל קללות לא מעולם הזה!
12p גאה להיות שייך
חחחחח 40,000 חחחחחחחחח.......
ימעפנים, אל תגזים את כל ת"א הביאו...!!
בליגת האלופות מכבי הביאו אולי רק 10,000 אז תפסיק לבלבל תמוח כבר...
בית"ר מקללת את לואיס פרננדז מול כפר סבא בגלל שמין הסתם כפר סבא הייתה הקבוצה הכי חלשה,
ובית"רלא שיחקו, אז בטח שנקלל... אבל אתם עוד לא התחיל המשחק אתם מקללים, קיצר תאמיתי
לא אכפת לי מהאוהדים ולא אכפת לי מכלום, אני יודע דבר אחד... מכבי ת"א לא ברמה של בית"ר ולא תהיה גם...
יש סיכוי גדול מאוד שהם ירדו ליגה בשנה הבאה, בעקבות המצב הכלכלי ולא בגלל המאמן אלי כהן, כי יש לו קריירה
מפוארת ואולי הוא ישיב את הכבוד האבוד של מכבי ת"א... קיצר תפסיקו לדבר על עבר, תתחילו לדבר על ההווה והעתיד,
וכרגע כפי שזה נראה מכבי תהיה בתחתית, ובית"ר בפיסגה... תקוו לטוב...
אתה לא מאמין אל תאמין אבל אני הייתי וראיתי את זהו גם בחדשות הספורט אמרו את זה אני מדבר על הווה ואתה צריך להפנים שלירן שטואבר עשה את מה שהוא עשה והגיע לו קללות וגם אם נהיה בתחתית עדיין אנחנו נלחם ואתם הכסף של גידאמק והזים שלו ילחמו ורק לידע הכלי למכבי אף פעם לא נאבד הכבוד!!! תמיד יהיה ותמיד נשאיר הקבצוה היחידה בליגה שלא ירדה!!!!נכתב במקור על ידי injection
12p גאה להיות שייך
בונא אתה מושפע רצח, שאומרים שמכבי תרד ליגה זה בשביל לזעזע תמערכת שאולי התעוררונכתב במקור על ידי injection
ותגיד אתה בסדר? לא רציני, עלק מכבי תרד בגלל המצב הכלכלי אתה חי בסרטטט זה שאומרים שלמכבי תקציב נמוך הכוונה נמוך בשביל לקחת אליפות גם התקציב של עכשיו הוא מקום 4,5 בערך מכל הליגה אז חאלס לדבר דברים שאתה לא יודע חאלסססססס
בקשר ל40 אלף
רשום רובם כמובן בצהוב נגיד 30 אלף וגם זה בטח יותר כבר קיבלתה זין
בקשר לקללות ולרמה של העידוד עובדה: מכבי את רוב הנקודות עשתה בבית (ניצחה בחוץ רק פעמים), ואילו ביתר רוב הנקודות שלה ממשחקי חוץ. זאות עובדה, ואיך תמסביר אותה אדון פרשן
דבר ראשון שתבין אני לא אוהד ביתר!נכתב במקור על ידי itay
אני אוהד הפועל ב"ש
עכשיו למה שאמרת מה קשור הנקודות?
אני מדבר איך על הקהל של מכבי שלא ראוי להיות קהל!
לא שביתר יותר טובים, נחשבים לקבוצה הכי גזענית, אבל הם לא מקללים את המועדן ואת הסמל!!! כמו מכבי!
קודם כול אנחנו בחיים לא קיללנו את הסמל או את המועדון אנחנו מקללים את הנהלה ואת לירן שטואבר דבר השני אתה אמרת שזה התחיל עם חלצות שחורות נכון אנחנו רצינו להחזיר את הסמל אלינו את אבי נמני שעזב ובסוף הוא חזר המחאה לא הייתה קשורה ללוני וזה מראה שאם הקהל רוצה אפשר להצליח בגדול והקהל של מכבי לא ראוי להיות קהל ? ואתה מדבר בכלל באר שבע לא מפסיקים לקלל את המעדון שלהם ואת הנהלה וצועקים לאלי זינו שילך הביתה !נכתב במקור על ידי HLH
12p גאה להיות שייך
בחיים לא שמעתי את אוהדי מכבי מקללים תסמל או תמעודון, להפך יש אוהדים שמנסים לשכנע אוהדי מכבי אחרים לא לבוא ולא לאהודד תקבוצה אז הם אומרים אני בא בשביל המועדון ובשביל הסמל. ושלא עוזבים ספינה טובעות...נכתב במקור על ידי HLH
אוהדי מכבי = כבוד.
חחחח בדיוק מה שאמרתי בתוך שנייהנכתב במקור על ידי tip tip
תבינו אוהדי מכבי לא מקללים תסמל.
והקהל של מכבי חוץ מלהביא את נמני עשה עוד מלא דברים גדולים שאם אתם רוצים אני יגיד לכם
צודק אבל הבעיה היא פה שכולם חושבים שהקהל שמכבי סנוב ולא עוזר בכלל ורק מקלל תראו אי אפשר להגיד שאנחנו לא מקללים אני מודה אנחנו כן קיללנו את לירן שטואבר אבל ארגון השחקן לא קילל את תמיר כהן נגיד כמו ארגון האולטרס זה מה שלא הבנתם! שיש שתי ארגונים ארגון אחד שתומך ועוזר וארגון אחד שמקלל אני לא בא ואומר שכול דבר שאולטרס עושים זה רע יש דברים טובים שהם עושים פשוט לא רואים את זהנכתב במקור על ידי itay
12p גאה להיות שייך