קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו פה רואה czw?
    על ידי סנדוקאן בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 15:26
  2. מישהו היה בחורבה אתמול? היה נחמד ...
    על ידי Maniac בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 15:42
  3. מישהו פה רואה PRISON BREAK?
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

WCW - מישהו היה רואה ב-98? תנו פה כל מה שאתם חושבים על הארגון - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש בעיות?

בסוף הוא הפסיד לקווין נאש אחרי שסקוט הול חישמל אותו עם שוקר

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי סנדוקאן
    בסוף הוא הפסיד לקווין נאש אחרי שסקוט הול חישמל אותו עם שוקר
    זה היה לפני בכלל עוד בתקופה של NWO.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    321
    משפט מחץ
    קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים

WCW הוא האירגון הגרוע מכל האירגונים שאני ראיתי.
    הנה, אמרתי את זה.
    חוץ מאולי בוקר טי וDDP ועוד כמה אחדים, כולם נתנו את התקופות הבאמת גדולות שלהם בWWE\WWF. בWCW היו המון מתאבקים, המון סטוריליינים שלא היו קשורים למציאות, המון זיוני שכל לא קשורים. קשה היה לעקוב אחרי זה, וקשה היה להתמקד בסטוריליינים ספציפיים.
    הדבר הגדול והמדהים היחיד שהיה שם זה האלק הוגן כהיל. את זה היה פשוט כיף לראות, ועל זה צריך לתת קרדיט לWCW.

בהשוואה לWWF שפעלה מולה בשנים האלה, WCW נחותה בהמון. בWWF היו באותה התקופה רוקי, סטון קולד (שנזרק מהWCW. שטות שאני בטוח שכל הצוות שם הצטערה עליה), HHH, שון מייקלס וכו' וכו' וכו'. בקיצור, כל המתאבקים שבעיני לפחות הם הטובים שאי פעם הופיעו.

בWCW היה את כל הRUN המטורף הזה של גולדברג, שתכל'ס, גולדברג, כמתאבק, לא שווה הרבה. הRUN הזה היה מבחיל פשוט, וטוב שהוא נגמר. פשוט גועל נפש. גועל נפש. היה צפוי ומכוער, אף אחד מהקרבות לא ריתק אותי במיוחד (מודה שלא ראיתי את כל ה173 קרבות, אבל ראיתי חלק נכבד מהם), אולי רק הקרב ה100, עם האלק הוגן על שתי החגורות.

כל הקטע של הWOLF PACK היה די חמוד, אבל בסה"כ, כאירגון, זה היה לא טוב.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    321
    משפט מחץ

אוי ושכחתי את הזירה המטר על מטר שהייתה שם.
    לא היה מקום לזוז על הזירה... זה היה מ-ע-פ-ן

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי Master-P
    אוי ושכחתי את הזירה המטר על מטר שהייתה שם.
    לא היה מקום לזוז על הזירה... זה היה מ-ע-פ-ן
    הזירה של WCW זה כמו של WWE היום אם אני לא טועה:\....אני לא מבין מה מתלהבים כלכך מהזירה של TNA...
    הריצה של גולדברג זה לא כמו הריצה של סינה היום? רק שסינה הפסיד פעם פעמיים כי זה מחובר למציאות מתישהו צריך להפסיד כי אין לו תמעמד של גולדברג....הוא היה אליל:]

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

WCW הוא האירגון הגרוע מכל האירגונים שאני ראיתי.
    הנה, אמרתי את זה.
    חוץ מאולי בוקר טי וDDP ועוד כמה אחדים, כולם נתנו את התקופות הבאמת גדולות שלהם בWWE\WWF. בWCW היו המון מתאבקים, המון סטוריליינים שלא היו קשורים למציאות, המון זיוני שכל לא קשורים. קשה היה לעקוב אחרי זה, וקשה היה להתמקד בסטוריליינים ספציפיים.
    הדבר הגדול והמדהים היחיד שהיה שם זה האלק הוגן כהיל. את זה היה פשוט כיף לראות, ועל זה צריך לתת קרדיט לWCW.

בהשוואה לWWF שפעלה מולה בשנים האלה, WCW נחותה בהמון. בWWF היו באותה התקופה רוקי, סטון קולד (שנזרק מהWCW. שטות שאני בטוח שכל הצוות שם הצטערה עליה), HHH, שון מייקלס וכו' וכו' וכו'. בקיצור, כל המתאבקים שבעיני לפחות הם הטובים שאי פעם הופיעו.

בWCW היה את כל הRUN המטורף הזה של גולדברג, שתכל'ס, גולדברג, כמתאבק, לא שווה הרבה. הRUN הזה היה מבחיל פשוט, וטוב שהוא נגמר. פשוט גועל נפש. גועל נפש. היה צפוי ומכוער, אף אחד מהקרבות לא ריתק אותי במיוחד (מודה שלא ראיתי את כל ה173 קרבות, אבל ראיתי חלק נכבד מהם), אולי רק הקרב ה100, עם האלק הוגן על שתי החגורות.

כל הקטע של הWOLF PACK היה די חמוד, אבל בסה"כ, כאירגון, זה היה לא טוב.
    כשאתה מדבר על ה-WWF אתה מדבר על כל מה שהם עשו ב-98-9001...רק ליידע אותך קצת כל זה קרה, כל ההתקופה המדהימה ההיא ביחד עם אוסטין ורוק ומקמהן וה-DX הכל הגיע כתוצאה מה-WCW...ללא WCW, כל הדברים הנפלאים האלו לא היו קורים

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    321
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan
    כשאתה מדבר על ה-WWF אתה מדבר על כל מה שהם עשו ב-98-9001...רק ליידע אותך קצת כל זה קרה, כל ההתקופה המדהימה ההיא ביחד עם אוסטין ורוק ומקמהן וה-DX הכל הגיע כתוצאה מה-WCW...ללא WCW, כל הדברים הנפלאים האלו לא היו קורים

סליחה? לא רוקי, לא הDX ולא אוסטין (טוב, אוסטין כן. אבל אוסטין עזב הרבה לפני שWCW תפסו מומנטום) היו בWCW בזמן שזה קרה. הסטוריליין התפתח, אולי בהקשר של WCW אולי לא. אני מאמין שרוקי היה מגיע למעמד שלו כמתאבק היום גם בלי כל הקטע של הריב עם WCW, ואותו דבר גם אוסטין, מייקלס, קיין, אנדרטייקר, H וכו'.

וחוץ מזה, אפשר לומר את אותו הדבר על הWCW, שהם לא היו מגיעים לשיאים שלהם אם לא הייתה היריבות אז בין שני האירגונים.

אם תסכלו על הרוסטרים של הWWF בשנים הגדולות של הWCW, תראו שהWCW, מבחינת מתאבקים, לא היו קרובים בכלל לרמה של הWWF אז.

הזירה של WCW זה כמו של WWE היום אם אני לא טועה:\....אני לא מבין מה מתלהבים כלכך מהזירה של TNA...
    הריצה של גולדברג זה לא כמו הריצה של סינה היום? רק שסינה הפסיד פעם פעמיים כי זה מחובר למציאות מתישהו צריך להפסיד כי אין לו תמעמד של גולדברג....הוא היה אליל:]
    אתה טועה. הזירה שם הרבה יותר קטנה מזו של הWWE היום, וWWF של אז.
    וחוץ מזה שהריצה של סינה לא קרובה בכלל לריצה של גולדברג אז, גולדברג לא כל כך יותר טוב מג'ון סינה. לסינה יש כריזמה ויכולות מיקרופון שאין להמון סופרסטארים. דבר שלגולדברג בכלל לא היה.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

סליחה? לא רוקי, לא הDX ולא אוסטין (טוב, אוסטין כן. אבל אוסטין עזב הרבה לפני שWCW תפסו מומנטום) היו בWCW בזמן שזה קרה. הסטוריליין התפתח, אולי בהקשר של WCW אולי לא. אני מאמין שרוקי היה מגיע למעמד שלו כמתאבק היום גם בלי כל הקטע של הריב עם WCW, ואותו דבר גם אוסטין, מייקלס, קיין, אנדרטייקר, H וכו'.

וחוץ מזה, אפשר לומר את אותו הדבר על הWCW, שהם לא היו מגיעים לשיאים שלהם אם לא הייתה היריבות אז בין שני האירגונים.

אם תסכלו על הרוסטרים של הWWF בשנים הגדולות של הWCW, תראו שהWCW, מבחינת מתאבקים, לא היו קרובים בכלל לרמה של הWWF אז.

וחוץ מזה שהריצה של סינה לא קרובה בכלל לריצה של גולדברג אז, גולדברג לא כל כך יותר טוב מג'ון סינה. לסינה יש כריזמה ויכולות מיקרופון שאין להמון סופרסטארים. דבר שלגולדברג בכלל לא היה.
    אתה צוחק כה?

ל-WCW היה רוסטר פי אלף, ברמות שלא יכולת לתאר אפילו, היה להם רוסטר אדיר בהשוואה ל-WWF...

אבל בו נעשה את זה קצר, בלי ה-WCW לא היית רואה את כל מה שראית. פשוט ככה. ה-WCW עברו את WWF ברייטינג ומקמהן הבין שצריך לעשות משהו כי זה לא יכול להימשך ככה יותר...

וינס הבין שאי אפשר יותר להמשיך עם הסטורליינים הרגילים ועם הקרבות הרגילים המשעממים...ככה התחילה תקופת ה-attitude של ה-WWF

by zaneva

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

חחחח מה אכפת לי קריזמה אכפת לי יכולת. עם הפה שלו הוא ינצח בקרבות?
    איך אפשר להשוות את גולדברג לסינה? גולדברג הרבה יותר חזק...בגלל זה היתה הצדקה לעשות לו רצף נצחונות כזה...עכשיו חצי ממי שרואה WWE חושב שלסינה לא מגיע להיות אלוף כבר כי הרצף נצחונות הזה פשוט מגוחך...

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

חחחחחח איך אתה יכול בכלל להשוות את גולדברג לסינה חחחח, סינה זה המתאבק הכי גרוע שיש בWWE!
    אין בו שום טכניקות, כישורים, יכולות, כריזמות, פשוט כלום... הWWE עושים הכול בשבילו... גולדברג פי 10 עליו
    ועלק הריצה שלו לא קרובה לסינה... אחי לך תראה יותר טוב או תקנה משקפיים נראה לי שאתה לא רואה טוב,
    סינה מקבל קרדיט מוינס רק בגלל כותבי הWWE שיוצרים דברים טובים אחרת הוא היה כמו הכלב ברוסטאר...

HEART BREAK KID
    אורח

הייתה תקופה יפה אז אהבתי מאוד את אדי גאררו... וגם בוקר טי היה מיין איבנטר מוחלט לא כמו היום

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

Master p עוד משו שאתה צריך להבין

לפני שגולדברג הגיע ל-WCW הוא היה שחקן פוטבול. ולכן כשהוא הגיע הוא היה brawler
    הביאו לו כמה קרבות, ראו שהוא מתחבר לקהל מצויין וראו שמה שהקהל מחפש זה מישו בסגנון של גולדברג שמציג לקהל מהלכי כוח ויודע וגם שמו לב שגולדברג הצליח להתחבר לקהל בצורה שאף מתאבק לא מתחבר אל הקהל.
    ובגלל זה המשיכו את הרצף שלו, הרי הקהל נהנה, הקהל ממלא אולמות, הקהל קונה חולצות ועוד מוצרים של גולדברג, וה-WCW עושים מלא כסף.
    ואז, החליטו שגולברג יכנס לפיוד עם ה-NWO, ופתאום גולדברג זוכה באליפות מהוגאן בעיר הבית שלו, ופתאום! WCW עוברת WWF ברייטינג!

יש הצדקה לרצף של גולדברג? כן!

תסתכל על סינה ותבין מה ההבדל ביניהם

by zaneva

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    321
    משפט מחץ

אוקיי, כולכם פה צריכים להירגע. בסה"כ אמרתי מה שאני חושב, ואף אחד מכם פה לא גרם לי בינתיים לשנות את הדיעה שלי.

מידן, הרוסטר של הWWF היה איכותי בהרבה. מול ביג פאפא פאמפ, סקוט הול ועוד כמה דבילים, היו לך את השמות שהבאתי מקודם, שהם המתאבקים הטובים ביותר בעיני בכל הזמנים. על סטון קולד של פעם אין, רוקי לדעתי הכי טוב שדרך בזירה, H של פעם וכו' וכו' וכו'. רוסטר איכותי ביותר. וזה שהעניינים בWWF התפתחו בגלל הWCW, זה לא אומר לי כלום. שתי החברות הושפעו מהתחרות, אצל הWWF זה התפתח לדבר האיכותי ביותר בעיני שאי פעם נראה, בWCW ממש לא.

ולשניים שחשבו שהם חכמים בזה שהם מסתבלטים על זה שהשוותי את סינה לגולדברג, אזככה: שניהם לא יותר מידי טובים כמתאבקים. לשניהם קרבות בנאליים שחוזרים על עצמם כל פעם מחדש. אפילו לשניהם יש את האווירת טירוף הזאת שהם מוציאים מהקהל. ארסנל תרגילים מצומצם. פייסים בעיקר. לגולדברג יש שני פינישרים טובים, דבר שאי אפשר להגיד על סינה, ובזה בעצם מסתכמים כל הייתרונות של גולדברג כמתאבק על סינה. שניהם יודעים לתקשר עם הקהל בזמן הקרבות, אבל סינה גם יודע לדבר עם מיקרופון, דבר שגולדברג לא ידע לעשות. שניהם ריווחיים. האלבום של סינה (שמן הסתם בטח גם הכניס חלק מהכספים של WWE) הגיע לאלבום זהב בהמון מדינות. בקיצור, שניהם שווים פחות או יותר, כל אחד עוקף את השני בסממנים שונים, אז אל תזיינו לי פה שגולדברג לא רואה את סינה והיה ריווחי יותר ויאדה יאדה יאדה.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

אוקיי, כולכם פה צריכים להירגע. בסה"כ אמרתי מה שאני חושב, ואף אחד מכם פה לא גרם לי בינתיים לשנות את הדיעה שלי.

מידן, הרוסטר של הWWF היה איכותי בהרבה. מול ביג פאפא פאמפ, סקוט הול ועוד כמה דבילים, היו לך את השמות שהבאתי מקודם, שהם המתאבקים הטובים ביותר בעיני בכל הזמנים. על סטון קולד של פעם אין, רוקי לדעתי הכי טוב שדרך בזירה, H של פעם וכו' וכו' וכו'. רוסטר איכותי ביותר. וזה שהעניינים בWWF התפתחו בגלל הWCW, זה לא אומר לי כלום. שתי החברות הושפעו מהתחרות, אצל הWWF זה התפתח לדבר האיכותי ביותר בעיני שאי פעם נראה, בWCW ממש לא.

ולשניים שחשבו שהם חכמים בזה שהם מסתבלטים על זה שהשוותי את סינה לגולדברג, אזככה: שניהם לא יותר מידי טובים כמתאבקים. לשניהם קרבות בנאליים שחוזרים על עצמם כל פעם מחדש. אפילו לשניהם יש את האווירת טירוף הזאת שהם מוציאים מהקהל. ארסנל תרגילים מצומצם. פייסים בעיקר. לגולדברג יש שני פינישרים טובים, דבר שאי אפשר להגיד על סינה, ובזה בעצם מסתכמים כל הייתרונות של גולדברג כמתאבק על סינה. שניהם יודעים לתקשר עם הקהל בזמן הקרבות, אבל סינה גם יודע לדבר עם מיקרופון, דבר שגולדברג לא ידע לעשות. שניהם ריווחיים. האלבום של סינה (שמן הסתם בטח גם הכניס חלק מהכספים של WWE) הגיע לאלבום זהב בהמון מדינות. בקיצור, שניהם שווים פחות או יותר, כל אחד עוקף את השני בסממנים שונים, אז אל תזיינו לי פה שגולדברג לא רואה את סינה והיה ריווחי יותר ויאדה יאדה יאדה.
    שמע, אתה יכול לחשוב מצידי של-WWF היה רוסטר יותר טוב אבל אני אומר לך שעם עובדות לא מתווכחים! פשוט מאוד'
    WWF- רוק, סטון קולד, מייקלס, טריפס, טייקר, וזה בסך הכל מי שהיה להם
    WCW - לוגר, סטינג, פלייר,הוגאן, דה ג'ייאנט, גולדברג, קווין נאש, סקוט הול, האחים סטיינר, טד דיביאסי, ארן אנדרסון, אגדת ההורסמנים...והרשימה ממשיכה

כשמדובר בשמות גדולים, WCW פשוט אכלה את WWF ועל זה אין מה להתווכח זה פשוט עובדה לא משנה מה תגיד...

ה-WWF היא זו שהפכה את הצעירים הכשרוניים שלה לכוכבי על בזמן ש-WCW נשארה על הכבדים הישנים כמו הוגאן ונאש וקידמה רק את DDP, בוקר טי וג'ריקו בקושי

by zaneva

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    321
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan
    שמע, אתה יכול לחשוב מצידי של-WWF היה רוסטר יותר טוב אבל אני אומר לך שעם עובדות לא מתווכחים! פשוט מאוד'

WWF- רוק, סטון קולד, מייקלס, טריפס, טייקר, וזה בסך הכל מי שהיה להם
    WCW - לוגר, סטינג, פלייר,הוגאן, דה ג'ייאנט, גולדברג, קווין נאש, סקוט הול, האחים סטיינר, טד דיביאסי, ארן אנדרסון, אגדת ההורסמנים...והרשימה ממשיכה

כשמדובר בשמות גדולים, WCW פשוט אכלה את WWF ועל זה אין מה להתווכח זה פשוט עובדה לא משנה מה תגיד...

ה-WWF היא זו שהפכה את הצעירים הכשרוניים שלה לכוכבי על בזמן ש-WCW נשארה על הכבדים הישנים כמו הוגאן ונאש וקידמה רק את DDP, בוקר טי וג'ריקו בקושי

אחי, זאת אולי דעתך אבל עובדה זו ממש לא.
    בWWF היו גם קיין, אנגל, ועוד כמה שמות שאני לא זוכר כרגע (הרגע חזרתי מבגרות בכימיה. די קשה לחשוב עוד) ולא עברו יותר מידי שנים עד שהיו שם גם גררו, בנואה ועוד המון מתאבקים מעולים.
    פלייר? ג'ייאנט? גולדברג? נאש? סטיינר? אתה חייב לצחוק. אתה באמת משווה חבורה איכותית כמו האלו שהזכרת למעלה לפלייר והסטיינרים? אם כן, משהו ממש דפוק אצלך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,216 | הודעות: 8,173,803 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect