תנסה את זה.......נכתב במקור על ידי DoR TnT
|
|
ידוע לכולנו ש TB חסמו את הישראלים (כמובן איך לא) ותמיד נכנסתי באמצעות פרוקסי של PlanetLab CDN
או דרך אתרים שמשתמשים בפרוקסי משלהם .
עכשיו המנהלים הקשו את הכניסה בהודעה הזאת :
You are either behind proxy or using ISP/IP (83.130.88.110) which is not qualified to use www.torrentbytes.net.
If you want your IP to be added to our access list, please contact staff.
החסרון בפלאנטלאב פרוקסי הוא שהוא לא כלל את כל סוגי ה- HTTP ולכן לא יכולתי לעשות דברים כמו להגיב או לשנות הגדרות בפרופיל . ולכן גם אני לא יכול לעשות לוגין לאתר אפילו אם אני מצליח להיגע לזה בטענה כי :
You are trying to use a node of the CoDeeN CDN Network. Your IP address is not recognized as a valid PlanetLab address, so your request rate is being limited
איך אני יכול להפוך את האיי פי שלי ל - valid PlanetLab address ???
אם מישהו מבין בזה בבקשהההה אני מתחנן !!! יש לי פחות מחודש לנסות להיכנס לאתר ...
ניסיתי גם להשתמש בתוכנות של פרוקסי אך ללא הצלחה ....
ידוע לכולנו ש TB חסמו את הישראלים (כמובן איך לא) ותמיד נכנסתי באמצעות פרוקסי של PlanetLab CDN
או דרך אתרים שמשתמשים בפרוקסי משלהם .
עכשיו המנהלים הקשו את הכניסה בהודעה הזאת :
You are either behind proxy or using ISP/IP (83.130.88.110) which is not qualified to use www.torrentbytes.net.
If you want your IP to be added to our access list, please contact staff.
החסרון בפלאנטלאב פרוקסי הוא שהוא לא כלל את כל סוגי ה- HTTP ולכן לא יכולתי לעשות דברים כמו להגיב או לשנות הגדרות בפרופיל . ולכן גם אני לא יכול לעשות לוגין לאתר אפילו אם אני מצליח להיגע לזה בטענה כי :
You are trying to use a node of the CoDeeN CDN Network. Your IP address is not recognized as a valid PlanetLab address, so your request rate is being limited
איך אני יכול להפוך את האיי פי שלי ל - valid PlanetLab address ???
אם מישהו מבין בזה בבקשהההה אני מתחנן !!! יש לי פחות מחודש לנסות להיכנס לאתר ...
ניסיתי גם להשתמש בתוכנות של פרוקסי אך ללא הצלחה ....
אוחחח גם לי יש את זה!!
ואני בבזק!!
הלך המשתמש או שיש משהו לעשות??
אם כן מישהו בבקשה מזמין אותי לאתר אחר טוב??
פאקקק אני לא מאמין!!![]()