חחחחחחחחחחחח איזההה קרועעעעעעעענכתב במקור על ידי Or
יאייי הרגת אותי.
בקשר אליך אחי אני מציע לך ללכת על זה , גם אני עושה לפעמים =]
חחחחחחחחחחחח איזההה קרועעעעעעעענכתב במקור על ידי Or
יאייי הרגת אותי.
בקשר אליך אחי אני מציע לך ללכת על זה , גם אני עושה לפעמים =]
|
|
רגליים זה יותר לשחקני כדורגל אלא אם כן זה ממש ממש מוגזם כל השחקנים כמעט עושים שעווה ברגליים חלקם לייזר אל תתפלאו למה זה מסתבך ועושה קשרים עם המגנים חברים אמרו לינכתב במקור על ידי OzzY
אם זה ממש מפריע לך תעשה
יש לי חברים שעושים זה לא כזה רציני
תעשה...בלי לחשוב פעמיים...
גם אני הולך לעשות...
רק כדאי שמישהי שמבינה תעשה לך
כיאחרת כולך תהיה מלא פצעים אדומים...
אני לא כל כך שעיר אבל אם יש לך בעיה רצינית תעשה למרות ש90 אחוז מהבנות שאני מכיר אומרות שזה מסמל גבריות כאילו לא להיות שטיח אבל להיות עם שיערות בבית שחי למשל
בלי לחשוב בכלל... אם זה מפריע לך תעשה
אני חושב שזה בכלל לא קשור לשיערות.. אלא יותר לבטחון העצמי שלך, אבל תעשה אם זה יעשה לך יותר טוב ואתה חושב שזה יפתור לך את הבעיה
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
מההההההה רגליים?!
אני חושב לפחות שאם אתה לא שחקן כדורגל \ שחיין מקצועי - אין לך מה לעושתב רגליים.. זה לדעתי אישית מגעיל.. לראותב ן בלי שערות ברקגליים.. מילא בחזה וזה.. אבל יש גבול.. מקסימוםםםםםםםםםםםםם בבית השחי אבל ברגליים? אתה גבר - לא אישה
איזה שטויות.. בקשר ל"הומו" לא הומו...
עדיף להיות "הומו" מאשר שעיר אבל "רגיל"...
וסתם בעיקרון.. מה אכפת לך מה בנים יגידו עליך? זה לא צריך לעניין אותך.. אם כבר מה שבנות יגידו- והן יגידו שזה יפה..
ואממ.. בתור אחד שעשה בבטן התחתונה [כאילו בבטן, לא בחזה] זה משפר את ההרגשה האישית
אז לך על זה חופשי :]
[center]
תקשיב לי תעשה עם מכונת גילוח או תספורת רק לא שעווה אתה תסבול והרבה....ויהיה לך פולללללל פצעים
אם אתה עושה עם סכין גילוח לדעתי הכי טוב תשים משחה או משהו אחרי זה...תסבן את עצמך טוב טוב ולא יהיה לך פצעים
דרך אגב אני עכשיו רק מקצץ עם מכונה לא מגלח עד הסוף...ותיהיה מודע לכך שרוב הסיכויים אתה הולך לעשות ליזר שתיהיה קצת יותר גדול חחחח =)
שטויות אחי אבל תעשה..גם אני עושה זה נותן הרגשה הרבה יותר טובה וחופשית ותראה שעם הזמן השיערות גם פחות יפריעו לך ואתה תתחיל רק לקצץ ולא לגלח עד הסוף חלק חלק...בהצלחה
שמע אחי לפי דעתי שעווה זה לא כדאי אז זה גדול עקום או משהו אולי פשוט תגלח אני מכיר מישהו שיגלח ברגליים ולא עשה שעווה ועכשיו זה גודל לו לאט לאללה.
אז לפי דעתי בחזה זה רק גילוח לא שעווה זה נראה לי פשוט מיותר
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
גילוח
יצמיח לו
פי
2-3-4
יותר שיער ממה שיש לו עכשיו
פי 2 3 4
יותר שחור
ופי 2-3-4 יותר קשה !@!@#!@#!@#! מה אתם לא מבינים!!@!?!
אל תגלח\!! אם תרוצה להוריד רק שעווה \ מכונה חוץ מזה אל תשקול תאפשרות
זהוו \=
רק שעווה...
שעווה מוציאה את השערה מהשורש! גילוח לא !
[center]
אם אתה מתבייש אז תעשה...אבל אזהרה..זה יצמח פי 2 יותר מהר ויותר עבה.
ככה שאם זה יהיה קבוע אצלך זה יהיה כמו להתגלח בפנים כל יומיים.
לא רק שזה יגרד לך כמו בנזונה..זה כמעט בטוח יוציא לך פצעונים.
ככה שאם אתה מעדיף פצעונים על שיער(טבעי לאללה) אז שיהיה בפאנן.
בע אם מישהי אוהבת אותך לא יהיה אכפת לה איך אתה נראה
אבל בכללי אם אתה סתם מחפש זיונים אז תוריד מה כבר יכול להיות כאילו שזה לא יגדל חזרה