קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 26-06-2011, 12:59
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-08-2009, 00:47
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-11-2008, 21:06
  4. [אחר] ה-TPower לוח האם שכובש את העולם ! נא להכיר !
    על ידי MighT בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-06-2008, 10:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 62

seria B האם אוהדי יובנטוס יצטרכו להתחיל להכיר תשם הזה??? כניראה שכן! - עמוד 2

Ran
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael
    להזכירך, יובה לקחה את האליפות של 2006 בצדק, הפרשה היא לגבי האליפות של שנת 2005
    חוץ מזה, מילאן, פארמה ולאציו גם נחקרות אז לא תשמחו יותר מדי.
    בלי יובה אין ליגה, מי ירצה לראות את מילאן הפוקסיונרים או אינטר הלוזרים? מי ירצה לראות את הסריה א?
    וגם אם ירדו הם לא יתפרקו תוך שנה הם יחזרו ויפתחו למילאן ולכל אירופה את הת*ת, דל פיירו המלך הודיע שהוא ישאר גם אם יובה תירד, אני מקווה שהרוב ישארו במועדון.

ולמי איכפת שלמילאן יש יותר זכיות בליגת האלופות? הם שנתיים כבר בלי תואר
    להפסיד לליברפול בפנדלים אחרי שהובילו 3-0 במחצית זה מראה על האופי של הקבוצה...
    ליגת האלופות יורדת ברמה... 3 שנים ברציפות קבוצות סוג ז' זוכות בליגה האלופות (פורטו, ליברפול ובארסה) ומגיעות לשלבים הגבוהים.

FORZA JUVE
    בואנה אל תלכלך, זה שאתם הדרדתם לסוג ת' לא אומר שבארסה ליברפול הם סוג ז'.

עד עכשיו לא התערבתי אבל זה עובר כל גבול.
    לפחות הם משחקים חוקי :s86:

2. קישורים ממומנים

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ran
    בואנה אל תלכלך, זה שאתם הדרדתם לסוג ת' לא אומר שבארסה ליברפול הם סוג ז'.

עד עכשיו לא התערבתי אבל זה עובר כל גבול.
    לפחות הם משחקים חוקי :s86:
    טוב שהשיפוט אף פעם לא לטובת ברצלונה....:eye:

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

מיכאל זה שהקבוצה שלך מתפרקת זה לא סיבה סתם לרדת על קבוצות אחרות
    בארסה הייתה קבוצה טובה פי 3 מיובה בשנתיים האחרונות
    ורוב הפעמים השיפוט דווקא היה נגדה

ליגת האלופות תסתדר יפה מאוד בלי יובה ( לא שהם עשו משהו )
    ובליגה האיטלקית ... אולי נראה משולש של מילאן אינטר פיורנטינה
    אולי גם רומא יעשו משהו

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

Gigi Buffon
    אורח

בחיים זה לא יקרה
    סיבה פשוטה-יובה זה דבר יותר מדי גדול מכדי להוריד ליגה תוריד אותה תהרוס את הסרייה א'
    גם אם יורידו זה ממש לא ישנה כי אחרי שנה היא תחזור כי הסרייה ב' זה ממש בדיחה
    לא שאני יודע ממש פרטים על זה אבל נראה לי מגוחך כל הקטע הזה

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

הסייריה B יותר קשה מאמצע הטבלה של הליגה הראשונה
    יש שם קרבות הישרדות משהו מטורף
    מטחנת עצמות נדבד לא ישרוד שם יומיים

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

יש שם מגרשים שכונה קבוצות כמו טריסטינה וכל מיני חרא אחר ..

ואלון אני לא יודע לפי מה אתה מחליט שבארסה יותר טובים כי בארסה לא ניצחו את יובה ונכון יובה נפלו פעמיים ברבע גמר ובארסה זכו אבל עדיין להגיע למסקנות לגבי שנתיים אחרונות זה הגזמה

Indianapolis colts Champions!!!

Gigi Buffon
    אורח

קרבות הישרדות
    לא עלייה
    מה כבר יש שם מי ישמע

להזכירך, יובה לקחה את האליפות של 2006 בצדק, הפרשה היא לגבי האליפות של שנת 2005
    חוץ מזה, מילאן, פארמה ולאציו גם נחקרות אז לא תשמחו יותר מדי.
    בלי יובה אין ליגה, מי ירצה לראות את מילאן הפוקסיונרים או אינטר הלוזרים? מי ירצה לראות את הסריה א?
    וגם אם ירדו הם לא יתפרקו תוך שנה הם יחזרו ויפתחו למילאן ולכל אירופה את הת*ת, דל פיירו המלך הודיע שהוא ישאר גם אם יובה תירד, אני מקווה שהרוב ישארו במועדון.

ולמי איכפת שלמילאן יש יותר זכיות בליגת האלופות? הם שנתיים כבר בלי תואר
    להפסיד לליברפול בפנדלים אחרי שהובילו 3-0 במחצית זה מראה על האופי של הקבוצה...
    ליגת האלופות יורדת ברמה... 3 שנים ברציפות קבוצות סוג ז' זוכות בליגה האלופות (פורטו, ליברפול ובארסה) ומגיעות לשלבים הגבוהים.

FORZA JUVE
    טוב מיכאל כמה דברים דבר ראשון יובנטוס אף פעם לא היו פקטור חשוב בליגת האלופות חוץ מי ב-96 אז אין לאוהדי יובנטוס כולכך על מה לדבר גם ב-2003 שכבר יובנטוס עשו משהו והגיעו לגמר מילאן היו שם כדי להשתיק אותם אחת ולתמיד,דבר שני כול הקבוצות סוג ז' האלה הם קבוצות הרבה יותר טובות מיובנטוס במיוחד בארסה שהיא כרגע ללא ספק הקבוצה הטובה באירופה ואני אומר את זה למרות שאני שונא אותם,אז לכול אוהדי יובנטוס תילמדו להשלים אם המציאות גם אם לא תירדו לסריה בי, יש לכם קבוצה מסריחה ששיחדה את כול שופטי הליגה האיטלקית+משבצי השופטים בליגה ככה שזה לא כולכך קשה לקחת אליפות גם אם זה היה רק ב-2005 שכול השופטים נותנים ליובנטוס פנדלים ולשאר הקבוצות פוסלים נגד יובנטוס גולים.
    נ.ב אני בטוח שאם תעשה סטטיסטיקה של הליגה האיטלקית אתה תיכל ליראות שיובנטוס מקבלים יותר פנדלים מכול קבוצה אחרת בסריה אה ולרוב הם לא מוצדקים!!!

לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XFecToR
    טוב מיכאל כמה דברים דבר ראשון יובנטוס אף פעם לא היו פקטור חשוב בליגת האלופות חוץ מי ב-96 אז אין לאוהדי יובנטוס כולכך על מה לדבר גם ב-2003 שכבר יובנטוס עשו משהו והגיעו לגמר מילאן היו שם כדי להשתיק אותם אחת ולתמיד,דבר שני כול הקבוצות סוג ז' האלה הם קבוצות הרבה יותר טובות מיובנטוס במיוחד בארסה שהיא כרגע ללא ספק הקבוצה הטובה באירופה ואני אומר את זה למרות שאני שונא אותם,אז לכול אוהדי יובנטוס תילמדו להשלים אם המציאות גם אם לא תירדו לסריה בי, יש לכם קבוצה מסריחה ששיחדה את כול שופטי הליגה האיטלקית+משבצי השופטים בליגה ככה שזה לא כולכך קשה לקחת אליפות גם אם זה היה רק ב-2005 שכול השופטים נותנים ליובנטוס פנדלים ולשאר הקבוצות פוסלים נגד יובנטוס גולים.
    נ.ב אני בטוח שאם תעשה סטטיסטיקה של הליגה האיטלקית אתה תיכל ליראות שיובנטוס מקבלים יותר פנדלים מכול קבוצה אחרת בסריה אה ולרוב הם לא מוצדקים!!!
    יובה לא הייתה פקטור בליגת האלופות חוץ מ96? יובה הייתה 3 פעמים בגמר! ב97 הפסידה לדורטמונד ב98 לריאל
    וב99 יובה הייתה קרובה לגמר אבל הפסידה ליונייטד (הובילו כבר 2-0 בבית ואז יונייטד חזרו וניצחו 3-2) ואחר כך באה הירידה... ב2003 אם לא ההרחקה של נדבד יובה כנראה הייתה זוכה.
    ואי אפשר לדעת אם בארסה יותר טובה מיובה כי היא לא שיחקה נגדם, זה שהם זכו בליגת האלופות לא אומר שהם הקבוצה הטובה באירופה.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

לפני שנה ליברפול היו הכי טובים ?? לפני שנתיים פורטו ?? דווקא שלוקחת קבוצה חזקה אז פתאום היא הכי טובה ..
    בארסה הייתה יותר טובה מיובה השנה ניצלו ניצחו את צ'לסי וזכו בצדק !
    אבל לפני שנתיים הם לא השיגו יותר ..

ואם אני לא טועה לגבי ליגת אלופות יובה היו הכי הרבה בגמר חוץ מריאל ואני מדבר רק על ליגת אלופות לכן מי אמרשאין להם היסטוריה בליגת אלופות זה שמילאן זכו בגביע אלופות הרבה פעמיים .. בקיצור תמשיך להמציא תירוצים פנדלים כמה משחקים מילאן ניצחו שנה שעברה בדקה ה90 והרבה מהם שערים לא חוקיים בקיצור תמשיכו לבכות אבל יובה אלופה שנתיים רצוף ומילאן לא

Indianapolis colts Champions!!!

Gigi Buffon
    אורח

אוייי נו כמה שאתה מחרבש בשכל זה לא יאומן כמה בילבולי שכל
    קודם כול תבין שכדורגל זה לא משחק של סטיסטיקות מצידי תחשב לי כמה צעדים פירלו עושה במשחק זה לא יעזור בכלום למילאן כול עוד יובה זוכה באליפות אחרי אליפות אחרי אליפות זה לא כל כך עוזר למילאן.
    חוץ מזה כל ההפרחה הזאת באוויר שיובה היא לא פקטור בצמפיונס זה אחד הקשקושים הכי גדולים ששמעתי בזמן האחרון,אם יובה לא בצמפיונס אתה מפסיד המון אחוזי רייטינג מכירות כסף מכרטיסים וכו',כנ"ל לגבי הסריייה א'.
    ולסיכום כול עוד לא הוכיחו את זה רשמית אף אחד לא שיחד אף אחד אז אתה יכול להפסיק להנפיץ,אני מודע לזה שאוהדי מילאן שבוזים כי שבה עזב אותם וההגנה מתפרקת לגמרי ואם פירלו עוזב אז אפילו הטמבלים בכחול שחור יהיו עדיפים על מילאן אז אתם מפריחים לשמיים כל מיני הצהרות,בנתיים כל מה שיש לכם לעשות זה לשבת בשקט ולאכול את הכובע ולדעת ששוב מילאן הפסידה את האליפות במחזורים האחרונים כרגיל.
    לגבי שנה הבאה אני יתייחס קצת,עם שבה לא זכיתם באליפות כבר שנתיים אז עכשיו בלעדיו אתם רוצים לזכות???
    תהיו ריאליים[לא מדריד]בחייכם בלעדיו אין לכם סיכוי אפילו להחזיק חצי עונה במרוץ צמוד.

יובה לא הייתה פקטור בליגת האלופות חוץ מ96? יובה הייתה 3 פעמים בגמר! ב97 הפסידה לדורטמונד ב98 לריאל
    וב99 יובה הייתה קרובה לגמר אבל הפסידה ליונייטד (הובילו כבר 2-0 בבית ואז יונייטד חזרו וניצחו 3-2) ואחר כך באה הירידה... ב2003 אם לא ההרחקה של נדבד יובה כנראה הייתה זוכה.
    ואי אפשר לדעת אם בארסה יותר טובה מיובה כי היא לא שיחקה נגדם, זה שהם זכו בליגת האלופות לא אומר שהם הקבוצה הטובה באירופה.
    אז מה זה אומר אם לא שהם הקבוצה הטובה באירופ הם עברו את כו ל הקבוצות הטובות בדרך לגמר וכרגע הם הכי טובים!

Gigi Buffon
    אורח

אז מה זה אומר אם לא שהם הקבוצה הטובה באירופ הם עברו את כו ל הקבוצות הטובות בדרך לגמר וכרגע הם הכי טובים!
    בוא נערוך השוואה קטנה עם קצת מספרים למרות שזה דבר שאני לא ממש אוהב להתעסק בו השוואה בין שלושת הליגות הגדולות והאלופות שלהן

צ'לסי שיחקה 38 משחקים בליגה ניצחה 29 סיימה 4 בתיקו והפסידה 5 יחס שערים 22-72 סה"כ 91 נק'
    ברצלונה שיחקה גם 38 משחקים ניצחה 25 סיימה 7 בתיקו והפסידה 6 משחקים יחס השערים הוא 35-80 סה"כ 82 נק'
    יובה שיחקה גם 38 משחקים ניצחה 27 סיימה 10 משחקים בתיקו והפסידה רק משחק אחד עם יחס שערים 24-71 ו91 נק' בסה"כ.

תסתכל על המספרים ושוב אני אומר שאני לא אוהב להתעסק איתם ותבחן בעצמך לפיהם איזה קבוצה באמת היא הטובה באירופה.

לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

מישהו שם לב שהשופט הנורווגי, הוגה הרחיק את דל הורנו בשמינית הגמר ובגמר הרחיק את להמאן, בשני המקרים צהוב היה מספיק...

למה אף אחד לא מדבר על זה? בגלל שזאת ברצלונה?
    נערך לאחרונה על ידי One Man Army; 01-06-2006 בשעה 18:26.

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    בוא נערוך השוואה קטנה עם קצת מספרים למרות שזה דבר שאני לא ממש אוהב להתעסק בו השוואה בין שלושת הליגות הגדולות והאלופות שלהן

צ'לסי שיחקה 38 משחקים בליגה ניצחה 29 סיימה 4 בתיקו והפסידה 5 יחס שערים 22-72 סה"כ 91 נק'
    ברצלונה שיחקה גם 38 משחקים ניצחה 25 סיימה 7 בתיקו והפסידה 6 משחקים יחס השערים הוא 35-80 סה"כ 82 נק'
    יובה שיחקה גם 38 משחקים ניצחה 27 סיימה 10 משחקים בתיקו והפסידה רק משחק אחד עם יחס שערים 24-71 ו91 נק' בסה"כ.

תסתכל על המספרים ושוב אני אומר שאני לא אוהב להתעסק איתם ותבחן בעצמך לפיהם איזה קבוצה באמת היא הטובה באירופה.
    שחכתה להוסיף נתונים פנדלים הרחקות ופסיל תגולים לא מוצדקים בנתונים ליובנטוס וזה בכלל לא מרשים הנתונים של יובנטוס מילאן כבשה הרבה יותר השיגה רק 3 נקודות פחות והגיעה יותר רחוק בליגת האלופות כנ"ל ברצלונה אז זה רק מראה לך שגם הנתונים שהבאתה לא מראים כלום בעצם!!!!!!!!!!!!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect