בואנה אל תלכלך, זה שאתם הדרדתם לסוג ת' לא אומר שבארסה ליברפול הם סוג ז'.נכתב במקור על ידי Michael
עד עכשיו לא התערבתי אבל זה עובר כל גבול.
לפחות הם משחקים חוקי :s86:
בואנה אל תלכלך, זה שאתם הדרדתם לסוג ת' לא אומר שבארסה ליברפול הם סוג ז'.נכתב במקור על ידי Michael
עד עכשיו לא התערבתי אבל זה עובר כל גבול.
לפחות הם משחקים חוקי :s86:
|
|
טוב שהשיפוט אף פעם לא לטובת ברצלונה....:eye:נכתב במקור על ידי Ran
מיכאל זה שהקבוצה שלך מתפרקת זה לא סיבה סתם לרדת על קבוצות אחרות
בארסה הייתה קבוצה טובה פי 3 מיובה בשנתיים האחרונות
ורוב הפעמים השיפוט דווקא היה נגדה
ליגת האלופות תסתדר יפה מאוד בלי יובה ( לא שהם עשו משהו )
ובליגה האיטלקית ... אולי נראה משולש של מילאן אינטר פיורנטינה
אולי גם רומא יעשו משהו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
בחיים זה לא יקרה
סיבה פשוטה-יובה זה דבר יותר מדי גדול מכדי להוריד ליגה תוריד אותה תהרוס את הסרייה א'
גם אם יורידו זה ממש לא ישנה כי אחרי שנה היא תחזור כי הסרייה ב' זה ממש בדיחה
לא שאני יודע ממש פרטים על זה אבל נראה לי מגוחך כל הקטע הזה
הסייריה B יותר קשה מאמצע הטבלה של הליגה הראשונה
יש שם קרבות הישרדות משהו מטורף
מטחנת עצמות נדבד לא ישרוד שם יומיים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יש שם מגרשים שכונה קבוצות כמו טריסטינה וכל מיני חרא אחר ..
ואלון אני לא יודע לפי מה אתה מחליט שבארסה יותר טובים כי בארסה לא ניצחו את יובה ונכון יובה נפלו פעמיים ברבע גמר ובארסה זכו אבל עדיין להגיע למסקנות לגבי שנתיים אחרונות זה הגזמה
Indianapolis colts Champions!!!
קרבות הישרדות
לא עלייה
מה כבר יש שם מי ישמע
טוב מיכאל כמה דברים דבר ראשון יובנטוס אף פעם לא היו פקטור חשוב בליגת האלופות חוץ מי ב-96 אז אין לאוהדי יובנטוס כולכך על מה לדבר גם ב-2003 שכבר יובנטוס עשו משהו והגיעו לגמר מילאן היו שם כדי להשתיק אותם אחת ולתמיד,דבר שני כול הקבוצות סוג ז' האלה הם קבוצות הרבה יותר טובות מיובנטוס במיוחד בארסה שהיא כרגע ללא ספק הקבוצה הטובה באירופה ואני אומר את זה למרות שאני שונא אותם,אז לכול אוהדי יובנטוס תילמדו להשלים אם המציאות גם אם לא תירדו לסריה בי, יש לכם קבוצה מסריחה ששיחדה את כול שופטי הליגה האיטלקית+משבצי השופטים בליגה ככה שזה לא כולכך קשה לקחת אליפות גם אם זה היה רק ב-2005 שכול השופטים נותנים ליובנטוס פנדלים ולשאר הקבוצות פוסלים נגד יובנטוס גולים.נכתב במקור על ידי Michael
נ.ב אני בטוח שאם תעשה סטטיסטיקה של הליגה האיטלקית אתה תיכל ליראות שיובנטוס מקבלים יותר פנדלים מכול קבוצה אחרת בסריה אה ולרוב הם לא מוצדקים!!!
יובה לא הייתה פקטור בליגת האלופות חוץ מ96? יובה הייתה 3 פעמים בגמר! ב97 הפסידה לדורטמונד ב98 לריאלנכתב במקור על ידי XFecToR
וב99 יובה הייתה קרובה לגמר אבל הפסידה ליונייטד (הובילו כבר 2-0 בבית ואז יונייטד חזרו וניצחו 3-2) ואחר כך באה הירידה... ב2003 אם לא ההרחקה של נדבד יובה כנראה הייתה זוכה.
ואי אפשר לדעת אם בארסה יותר טובה מיובה כי היא לא שיחקה נגדם, זה שהם זכו בליגת האלופות לא אומר שהם הקבוצה הטובה באירופה.
לפני שנה ליברפול היו הכי טובים ?? לפני שנתיים פורטו ?? דווקא שלוקחת קבוצה חזקה אז פתאום היא הכי טובה ..
בארסה הייתה יותר טובה מיובה השנה ניצלו ניצחו את צ'לסי וזכו בצדק !
אבל לפני שנתיים הם לא השיגו יותר ..
ואם אני לא טועה לגבי ליגת אלופות יובה היו הכי הרבה בגמר חוץ מריאל ואני מדבר רק על ליגת אלופות לכן מי אמרשאין להם היסטוריה בליגת אלופות זה שמילאן זכו בגביע אלופות הרבה פעמיים .. בקיצור תמשיך להמציא תירוצים פנדלים כמה משחקים מילאן ניצחו שנה שעברה בדקה ה90 והרבה מהם שערים לא חוקיים בקיצור תמשיכו לבכות אבל יובה אלופה שנתיים רצוף ומילאן לא
Indianapolis colts Champions!!!
נכתב במקור על ידי XFecToR
אוייי נו כמה שאתה מחרבש בשכל זה לא יאומן כמה בילבולי שכל
קודם כול תבין שכדורגל זה לא משחק של סטיסטיקות מצידי תחשב לי כמה צעדים פירלו עושה במשחק זה לא יעזור בכלום למילאן כול עוד יובה זוכה באליפות אחרי אליפות אחרי אליפות זה לא כל כך עוזר למילאן.
חוץ מזה כל ההפרחה הזאת באוויר שיובה היא לא פקטור בצמפיונס זה אחד הקשקושים הכי גדולים ששמעתי בזמן האחרון,אם יובה לא בצמפיונס אתה מפסיד המון אחוזי רייטינג מכירות כסף מכרטיסים וכו',כנ"ל לגבי הסריייה א'.
ולסיכום כול עוד לא הוכיחו את זה רשמית אף אחד לא שיחד אף אחד אז אתה יכול להפסיק להנפיץ,אני מודע לזה שאוהדי מילאן שבוזים כי שבה עזב אותם וההגנה מתפרקת לגמרי ואם פירלו עוזב אז אפילו הטמבלים בכחול שחור יהיו עדיפים על מילאן אז אתם מפריחים לשמיים כל מיני הצהרות,בנתיים כל מה שיש לכם לעשות זה לשבת בשקט ולאכול את הכובע ולדעת ששוב מילאן הפסידה את האליפות במחזורים האחרונים כרגיל.
לגבי שנה הבאה אני יתייחס קצת,עם שבה לא זכיתם באליפות כבר שנתיים אז עכשיו בלעדיו אתם רוצים לזכות???
תהיו ריאליים[לא מדריד]בחייכם בלעדיו אין לכם סיכוי אפילו להחזיק חצי עונה במרוץ צמוד.
אז מה זה אומר אם לא שהם הקבוצה הטובה באירופ הם עברו את כו ל הקבוצות הטובות בדרך לגמר וכרגע הם הכי טובים!נכתב במקור על ידי Michael
בוא נערוך השוואה קטנה עם קצת מספרים למרות שזה דבר שאני לא ממש אוהב להתעסק בו השוואה בין שלושת הליגות הגדולות והאלופות שלהןנכתב במקור על ידי XFecToR
צ'לסי שיחקה 38 משחקים בליגה ניצחה 29 סיימה 4 בתיקו והפסידה 5 יחס שערים 22-72 סה"כ 91 נק'
ברצלונה שיחקה גם 38 משחקים ניצחה 25 סיימה 7 בתיקו והפסידה 6 משחקים יחס השערים הוא 35-80 סה"כ 82 נק'
יובה שיחקה גם 38 משחקים ניצחה 27 סיימה 10 משחקים בתיקו והפסידה רק משחק אחד עם יחס שערים 24-71 ו91 נק' בסה"כ.
תסתכל על המספרים ושוב אני אומר שאני לא אוהב להתעסק איתם ותבחן בעצמך לפיהם איזה קבוצה באמת היא הטובה באירופה.
מישהו שם לב שהשופט הנורווגי, הוגה הרחיק את דל הורנו בשמינית הגמר ובגמר הרחיק את להמאן, בשני המקרים צהוב היה מספיק...נכתב במקור על ידי XFecToR
למה אף אחד לא מדבר על זה? בגלל שזאת ברצלונה?
נערך לאחרונה על ידי One Man Army; 01-06-2006 בשעה 18:26.
שחכתה להוסיף נתונים פנדלים הרחקות ופסיל תגולים לא מוצדקים בנתונים ליובנטוס וזה בכלל לא מרשים הנתונים של יובנטוס מילאן כבשה הרבה יותר השיגה רק 3 נקודות פחות והגיעה יותר רחוק בליגת האלופות כנ"ל ברצלונה אז זה רק מראה לך שגם הנתונים שהבאתה לא מראים כלום בעצם!!!!!!!!!!!!!!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon