קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] "לנשק ליחזקאל את התחת"
    על ידי subwave בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-05-2011, 12:42
  2. בקיצור סאמק משעמם פה תחת איפה הספאמרים?!
    על ידי Shai_16 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 18:26
  3. משעמם לי תחת
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 00:11
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 19:17
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:16
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

לנשק ליחזקאל ת'תחת - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אבי מה הנקודה שלך? זה שהדוס שמח יותר הופך אותו יותר מוצלח?
    אולי החילוני פשוט היה מוטרד ממשהו? אולי היה לו משהו על הראש?
    אני מרגיש סבבה עם החיים שלי לא חסר לנו כסף (ולא אני לא אציין פה ב"ע כי זה בא מכוחות עצמנו ולא בגלל שאלוהים זרק לנו כסף)
    אני מאושר, זה נכון שאושר שווה יותר מכסף, אבל אני משלב בין שנהם, זה לא שעשיר הוא עצוב ועני הוא שמח. אני לא מסתכל על כסף כחומרי, אני מסתכל עליו כאמצעי לעשות אותי מאושר עם דברים שאני אוהב. אני לא מסתכל על האגורות ואני שונא אנשים קמצנים. אנשים שמשכנעים את עצמם שמרצדס לא משתלמת כי זה מבזבז מלא כסף לא יכולים להרשות לעצמם אחד, אפילו אם רוצים את האוטו מאוד. אנשים שיש להם מרצדס דלק זה לא בעיה בשבילם והם יכולים להנות מזה. זה לא נכון שכסף לא מביא לך אושר. כסף כן יכול להביא לך אושר (לא כמו משפחה ברור) כסף יכול להביא לך טלוויזית פלזמה, כסף יכול להביא לך פורשה, כסף יכול להביא לך בית ענק, כסף יכול לממן לך חופשות בח"ול. אל תגיד שזה לא כיף, כל הדברים האלו כיפים מאוד, ואם אתה בכוונה תתעקש לא לנסות להתעשר ולשבת כמו פראייר בבית ולהתפלל כל היום ולאכול כאפות מרבנים שלא מרשים לך לעשות כלום בחיים אתה לא יודע להנות מהם. מה רע בלאכול בייקון? אסור? למה? מה יקרה לך כבר? חצי מהמאכלים הטעימים בעולם לא כשרים.אם אתה מרגיש שטוב לך לגור בחורבה קטנה עם טלוויזיה בגודל אייפוד, לספור אגורות ולשבת בסובארו פשע מחלידה עם 5 ילדים שאתה לא יכול להעניק להם הרבה חוץ מתורה שיהיה לך בכיף. אני אישית מקווה לעשות הרבה כסף ולהפוך את החיים שלי לקלים הרבה יותר ויפים יותר. חיים פעם אחת חביבי ואני מקווה בשבילך שיום אחד תבין מה עשית. אלוהים יצר כזה עולם בשביל שחצי ממנו לא תראה ולא תרגיש בכלל?
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

bad demon הייתי אומר שקצת הגזמת לא ?
    דתיים לא גרים בבקתות עץ ומתפללים מתחת לעץ של השכנים :\

לא חסר דתיים שיש להם הרבה כסף ( לא יודע אם הם הרוויחו את הכסף הזה או קיבלו אותו
    אבל מה זה משנה להם )

כל מקרה
    אם יורשה לי
    בייקון זה לא טעים

איזה מאכלים לא כשרים טעימים ?
    חוץ מצ'יזבורגר כמובן

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הרעיון נחמד אבל הביצוע לא ממש
    כל מקרה אני חושב שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון (בלי לנסות להטיף לאחרים שהדת לא נכונה וכולנו באנו מהקוף) וכנראה שבחיים לא נדע מי צודק

<<<BlooD>>>
    אורח

אהבתי רצח..

משתמש כבוד האוואטר של ArIeL
    לייקים
    2
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    !Forca Barca

לא מצדד פה באף אחד.. רק הערה קטנה..
    שמעתם על
    לב לבייב?
    Nobody knows it but you've got a secret smile

And you use it only for me

Nobody knows it but you've got a secret smile

And you use it only for me

ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אריאל דרך על נקודה חזקה אבל נעזוב את זה
    בד דיאמון שלא תבין אותי לא נכון אני לא אומר שאין חילוני שמח אני בטוח שיש
    אבל לא ביחס למה שיש לדתיים שמה אני מתכוון פה בעצם זה שאם תשים חילוני במצב של הדתי הוא לא יהיה שמח כמוהו בטוחחח ופה אין לי בכלל על מה הלתווכח אני בטוח בזה
    אתה אומר "לאכול כאפות" לא הבנתי למה התכוונת אף רב לא "כופה" עלייך אם אתה לא רוצה ,
    ככה לפחות אני הורגלתי ואני עף פעם לא חוייבתי במשהו אני לא יודע מאיפה אתה מביא את כל השטויות שלך =\
    ובקשר לטלויזיה בגודל אייפוד = אין להם טלויזיה =|
    עוד משהו ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    595
    משפט מחץ
    אם הכאב הוא זמני, אז עד מתי?

ציטוט נכתב במקור על ידי Alonh
    אליהו זה קשקוש שהעם היהודי = הדת היהודית

סבבה יש מנהגים שהם מושתתים על הדת
    כל החגים, השבת וכל מיני דברים כאלה
    אבל אם מישהו לא שומר שבת הוא לא יהודי? בולשיט

אבי לא קראתי את כל מה שכתבת
    אבל בכל מקרה
    אין חילוניים עניים שהם שמחים ?
    אין דתיים עשירים שלא שמחים ?
    זה ממש לא קשור
    לא אמרתי שהדת והעם זה אותו דבר
    אמרת שהם מושתתים אחד על השני...ולא משנה כמה העולם יתקדם
    אי אפשר (לדעתי) להפריד בין השניים.
    "אני מיתר ומיתר זה אני"

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

חחחח באד דימון (אפשר לדעת אולי מה השם הפרטי שלך? תודה) אתה הורג אותי כל פעם מהדעות שיש לך על הדתיים ועל החרדים, אתה רואה אותם מרחוק כמו שאומרים ואתה בגלל זה מדבר יותר מידי שטויות. "ויראו אותו מרחוק" מה שנאמר על האחים שראו את יוסף ואז רצו להרוג אותו רשום "ויראו אותו מרחוק" הם לא הסתכלו עליו מקרוב, בעיניים ובגלל זה הם גם שנאו אותו, זה מה שקורה היום, דוגמא ספיציפית אתה, אתה מסתכל על החרדים\דתיים מרחוק אין לך שמץ של מושג על החיים האמיתים שלהם, אף פעם לא היית בבית שלהם אתה שומר מהם מרחק מה שנקרא ואני מתארת לעצמי שאף פעם לא תפסת שיחה רצינית עם מישו דתי ומפה נובעת כל התפיסה שלך.....(סתם משו שתחשוב עליו..)
    חח ועכשיו לנושא..
    מכירים את שלמה המלך? שלמה המלך הצדיק והמופרסם זכותו תגן עלינו, מה לא היה לו בחיים? אה? היה לו הכל ב"ה!!!!! כסף וזהב ב"ה לא היה חסר, נשים גם לא, סוסים, עבדים, מלכות יציבה, ללא אוייבים, היה החכם בעולם,כל דבר שתחשבו עליו, היה לו.!!! הכל מהכל!!! ובספרו הנודע קהלת מה הוא רושם? על חיפושיו אחרי המהות של העולם וכו'...מה המסקנה שלו בסוף?"סוף דבר הכל נשמע את האלוקים ירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם...."
    שכל התכלית של האדם בעולם זה לשמור מצוות, וזה לא אני אמרתי אלא שלמה המלך שטעם מהכל וראה את כל ההנאות בחיים כמו שאתם אומרים, אם הוא הגיע למסקנה הזאת מה צריך יותר מזה??
    אני לא אומרת שלא צריך כסף בחיים השאלה איפה אתה שם את זה, אם זה העיקר או רק דרך. תלוי איך מיסתכלים על זה.
    אתם חושבים שהתורה זה עול וזה חרא וזה לא כיף וזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות, ואני אגיד לכם ת'אמת מלפני כמה שנים גם אני הייתי לפעמים אומרת שיש דברים מעצבנים בהלכה וקשים ולמה בכלל הם באו וכל זה אבל עכשיו ב"ה כל דבר שנראה לי ככה אני מתחילה לברר למה בכלל עושים את זה ואני מבינה שכל ההלכות האלה נקבעו בשביל להיטיב לי ולא חלילה להזיק, הקב"ה לא רוצה בכלל ברעתנו!!!!!! הוא אבא שלנו , ומה אבא רוצה לתת לילדים שלו? רק טוב!!!!!
    כמה ילדים של עשירי עולם התאבדו?? אחוזים גבוהים הולכים ומיתאבדים!!! למה????? יש להם הרי הכל בחיים נכון? אז למה הם הולכים להתאבד ? תראו פעם הייתי בשיחה עם אחד חוזר בתשובה שכמו שאמרתי היה לו הכל בחיים בחור חתיך עם כסף בחורות חברים כל הטכנולגיה המיתקדמת אבל מה הוא אמר בשיחה? "הרגשתי שיש לי הכל אבל אין לי כלום, אין לי טעם בכלל להיות בעולם הזה שהכל פה חיצוני וחומרי..."

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אני יכול להביא כמה דוגמאות מהחיים שלי שאני מכיר אנשים שיש להם הרבה בחיים ושאני מתכוון להרבה זה מלאא ...
    כסף , נכסים ,בחורות וכו' וכו' אני מדבר איתכם על אנשים מבוגרים לא ילדים אנשים שעברו בחיים שלהם לא סתם.
    בד דיאמון אתה טועה כי אין לך מושג מה באמת הולך לדתיים בתוך הבית מה שאתה אומר זה רק ורק שטיפת מח חילונית
    אין לך באמת מידע מבוסס על מה שהולך בפנים , אתה לעולם לא לקחת ויכוח עם מישהו שיש לו ידע מבפנים ומבחוץ
    אני בטוח שאתה התווכחת עם כמה כן אני לא סותר את זה אבל מישהו שהיה ב"שני העולמות" אתה לא היית עם אחד כזה .
    ואתה יודע מה אני הייתי והיום אני האחד שהיה בשנים
    כמו שאמרתי אתה יכול להיות שמח ואני בכוונה חוזר על זה שמח והכל
    אבל מאושר מלימוד של דף גמרא נראה לך הגיוני ? פייי אתה לא מתאר לעצמך כמה אתה לא יודע איזה אושר זה מביא לך
    למרות שאתה יודע שאתה חוזר הביתה , אין הרבה אוכל , יש 6 - 7 ילדים קטנים , אין הרבה כסף , אבל שמחה אושר !!
    זה אתה לא יכול להשיג כמו שאמרתי בת'רד אחר ר-ו-ח-נ-י זה האמת .
    ואתה תמצא אותה בסוף "מתחת לאף"
    בהצלחה .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect