אבי מה הנקודה שלך? זה שהדוס שמח יותר הופך אותו יותר מוצלח?
אולי החילוני פשוט היה מוטרד ממשהו? אולי היה לו משהו על הראש?
אני מרגיש סבבה עם החיים שלי לא חסר לנו כסף (ולא אני לא אציין פה ב"ע כי זה בא מכוחות עצמנו ולא בגלל שאלוהים זרק לנו כסף)
אני מאושר, זה נכון שאושר שווה יותר מכסף, אבל אני משלב בין שנהם, זה לא שעשיר הוא עצוב ועני הוא שמח. אני לא מסתכל על כסף כחומרי, אני מסתכל עליו כאמצעי לעשות אותי מאושר עם דברים שאני אוהב. אני לא מסתכל על האגורות ואני שונא אנשים קמצנים. אנשים שמשכנעים את עצמם שמרצדס לא משתלמת כי זה מבזבז מלא כסף לא יכולים להרשות לעצמם אחד, אפילו אם רוצים את האוטו מאוד. אנשים שיש להם מרצדס דלק זה לא בעיה בשבילם והם יכולים להנות מזה. זה לא נכון שכסף לא מביא לך אושר. כסף כן יכול להביא לך אושר (לא כמו משפחה ברור) כסף יכול להביא לך טלוויזית פלזמה, כסף יכול להביא לך פורשה, כסף יכול להביא לך בית ענק, כסף יכול לממן לך חופשות בח"ול. אל תגיד שזה לא כיף, כל הדברים האלו כיפים מאוד, ואם אתה בכוונה תתעקש לא לנסות להתעשר ולשבת כמו פראייר בבית ולהתפלל כל היום ולאכול כאפות מרבנים שלא מרשים לך לעשות כלום בחיים אתה לא יודע להנות מהם. מה רע בלאכול בייקון? אסור? למה? מה יקרה לך כבר? חצי מהמאכלים הטעימים בעולם לא כשרים.אם אתה מרגיש שטוב לך לגור בחורבה קטנה עם טלוויזיה בגודל אייפוד, לספור אגורות ולשבת בסובארו פשע מחלידה עם 5 ילדים שאתה לא יכול להעניק להם הרבה חוץ מתורה שיהיה לך בכיף. אני אישית מקווה לעשות הרבה כסף ולהפוך את החיים שלי לקלים הרבה יותר ויפים יותר. חיים פעם אחת חביבי ואני מקווה בשבילך שיום אחד תבין מה עשית. אלוהים יצר כזה עולם בשביל שחצי ממנו לא תראה ולא תרגיש בכלל?

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת