חבל אחי... היית סוס
היית משקיע פוללל
תחזור לבקר מדי פעם![]()
חבל אחי... היית סוס
היית משקיע פוללל
תחזור לבקר מדי פעם![]()
|
|
בהצלחה בהמשך הדרך אחי....
So Long
אתה עושה שטות גדולה אחי חבל..
אני לא מכירה אותך..
אבל תראה כמה אנשים פה אוהבים אותך..
אבל אם זה מה שאתה צריך ומרגיש אז תעשה את זה......
ביי ביי....
חבל בגלל סיבה כזאת...
אני לא אומר ביי כי אתה תישאר!
כמה עצוב לי לשמוע ממך,
תחזור במהרה .
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תעזוב עם אתה עוזב..
אני.. מיתעבד
סתם אבל אל תעזוב לא קשור לאפחד פה!!!!!!!!!!! שילחו ל... אתה יודע מה..
שמע.... אולי ת'חושב שאתה אומר דברים נכונים... ת'אמת אולי פעם היה לי הבנה בערך כמו שלך - אבל ת'אמת אני לא הבנתי את האינטרסים האמיתיים כי פשוט חשבתי יותר מידי בתוך המסגרת.
כשהגעתי טיפה להנהלה וזה הבנתי שדברים מתנהלים באופן שונה. זה גם משהו שאתה צריך להבין...
נכון אתה מרגיש מקופח והכל... מבין אותך... אבל אין פרוטקציות בהנהלה.
ואני לא אומר שהנהלה אמורה להבין הכל.... ואני לא אומר שהנהלה היא יודעת הכל ואולי ת'יודע מה ת'צודק אולי אפילו אין מנהל ראשי אחד שיש לו מושג בעיצוב - אבל זה לא העניין לדעת את זה.
זה לא התפקיד שלהם. ההנהלה זה הדבק - וזה לא חייב להצריך הבנה כלשהי בכללללללללל לא בלינקים ולא בעיצוב ולא בכל דבר שאתה חשב...
ההנהלה זה בעצם הבסיס של הפורום... שים לב שההנהלה זה האנשים החשובים בפורום - האנשים שתרמו האנשים שעבדו האנשים שחיו ת'פורום מהרגע שהוא נולד האנשים שאולי ת'לא רואה בגלל סיבות כאלה ואחרות אבל תאמין לי שהם תרמו ת'נשמה.
זה שאתה חושב שזה פרוטקציות - זה פשוט כי אתה לא יכול להיות מעורב בכל פורום בכל רגע כדי לראות השקעה של בן אדם שהפך למנהל ראשי.
אני אומר ככה...
אתה רוצה לחזור - אני בטוח שיקבלו אותך בשמחה.
אתה לא רוצה לחזור - זה חבל כי זה הפסד לא רק שלי לא רק של ההנהלה שאתה מקניט בהודעה שלך ולא רק של שארית הפורום אלא גם הפסד שלך. למה יש לי ת'הרגשה שאתה עדיין מחבב ת'פורום.
אבל ת'יודע מה... אני מוכן לעזור בבחירה שלך.
אתה אומר לך הכל דוגרי עכשיו. אתה מתלונן אני אענה לך כמה שאוכל ואם לא אוכל אשאל....
אנחנו באים לעזור... אתה יכול לפרוש מבלי לדעת למה בכלל ת'פורש אתה יכול לפרוש כשאתה יודע שאתה צודק או שאתה יכול בכלל להבין שאולי טעית ותשאר.
ככה או ככה עוד 5 דקות לרשום הודעה לא יפול ממך כלום... תאכלס זה אני שעושה ת'עבודת שטח.
נסה אותי... אבל תעשה טובה - כפי שאני אהיה כנה איתך ואעזור לך אתה תשתף פעולה ותבין ותשכיל... אל תגיד דברים שאתה לא קיבלת הוכחת להם.
ת'רוצה הוכחות ... אני פה.
ת'לא רוצה - אז אל תזלזל באנשים שאני מעריך.
יום טוב...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()