אפשר להספיד אותם כי פשוט מגיע להם.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בכל מקרה זה שהם מארחים יכול לפגוע בהם כי הם פחות שיחקו עם הנבחרת השנה...ושהם שיחקו הם לא הציגו יכולת כזאת גדולה...1:4 לאיטליה, 2:2 ליפן....זה לא תוצאות של טוענת לכתר...
אפשר להספיד אותם כי פשוט מגיע להם.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בכל מקרה זה שהם מארחים יכול לפגוע בהם כי הם פחות שיחקו עם הנבחרת השנה...ושהם שיחקו הם לא הציגו יכולת כזאת גדולה...1:4 לאיטליה, 2:2 ליפן....זה לא תוצאות של טוענת לכתר...
|
|
א. באצטדיונים בגרמניה הבעלות על מכירת המשקאות החריפים עברה לבעלות אמריקאיתנכתב במקור על ידי Hoobastank
כל הבירות מתוצרת ארה''ב אל תתפלא אם הקהל יהיה גועש ורועש
דבר שני וחשוב יותר
פולין היא לא נבחרת שאפשר לזלזל בה
שמות גדולים אמנם אין בה אבל היא קבוצה מאוד חזקה שבטוח תפריע ולא תתן שימחצו אות
זהו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
דרך אגב היה היום משחק של אנגליה נגד ג'מייקה נגמר 0:6 לאנגליה במשחק נחמד מאוד עם שער עצמי, שער של אואן, לאמפרד, שלושער של קראוץ' (שרקד את "ריקוד הרובוט" אחרי הגול השני).
בקיצור חתיכת הצהרת כוונות של אנגליה לקראת המונדיאל שנתנה את תצוגת השערים הטובה ביותר שלה בעידן אריקסון.
וכן יואב באמת ראיתי את העניין הזה של הבירות והתגובות הנלהמות על כך, מצחיק ביותר עכשיו הקהל הגרמני לא יהיה שיכור.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 03-06-2006 בשעה 20:20.
גם ברזיל ניצחה 6:0 אם אני לא טועה ויהיה קשה לעמוד מול הכוכבים שלה ועוד דבר יש כמה נבחרות שלפי דעתי לגרמניה יהיה קשה להתמודד איתן אחת מהן זו פולין היא נבחרת חזקה מאוד ויהיה לגרמניה קושי מולה ואם אני יפרסם היום או מחר עוד שני נבחרות כנראה מחרנכתב במקור על ידי Hoobastank
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
אין בירות-אין משחקים
חכה הם ירימו קמפיין נגד זה הם לא פראיירים
אגב אנגליה,ראיתי את המשחק
ג'מייקה היא אוסף של כלום ושומדבר שנבחרת ישראל ביום חלש יכולה לנצח
אנגליה לא נתנה תצוגה גדולה
קראוץ' הראה שהוא מסוגל להבקיע וזהו
אואן הראה שיש לו עוד טיפה ממה שעשה אאותו מייקל אואן
הקישו רהאנגלי נראה סביר
ההגנה בסדר
אבל[ואני אשתמש במונח של ידיד הקוף חח] דחילאק
שבוע לפני תחילת המונדיאל
נבחרת אנגליה מתאמנת עם חבורת רוקדי סאמבה ג'מייקנים
ברזיל מתעללת בחבורת נגרים שווצרית
וכאני שואל
שבוע לפני המונדיאל,הנבחרות נראות לא ממש מחוברת הסגל לא ממש מבריק ואתם עושים לי משחקי אימון מול קבוצות דרג ט'?
מזאת ההכנה הלקויה הזאת ברצינות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ברזיל ניצחה 8:0 קבוצה שוויצרית, לא הייתי מחשיב את זה כמשחק הכנה למרות שגם ככה ברזיל כל כך מאיימת, בקשר לפולין לא יודע אני לא כל כך מחשיב אותם אבל מי יודע אולי הם יפתיעו למרות שאני בספק שמקום ראשון הוא אופציה בשבילהם.נכתב במקור על ידי tip tip
ותפרסם עוד נבחרת אחת מחר, תן זמן לדון על אנגליה וגרמניה.
האמת אתה צודק פה יש פה חרא של הכנה אבל עדיין הם רוצים להראות שהם יכולים לפרק נבחרות אז את גמייקה הם ניצחו 6 קבוצה אחרת יכולים לנצח 3 או 1:0 קטן זה לא משנה כול המטרה של משחקים כאלו זה להראות מי הכי חזק במנודיאל וברגע זה כמו שזה זאת ברזיל... ויואב אני הולך לפרסם פה את ספרד או נושא אחר לא יודע נראה כבר מחר אני יפרסם את ספרד ואת ברזיל שנדון בהםנכתב במקור על ידי linkin
12p גאה להיות שייך
אל תפרסם עכשיו
פרסמת את ספד ואת גרמניה וזה מעולה
תן לדון בהם חח
אממ להראות מי הכי חזק זה להתחרות מול קובצות חזקות
להתחרות מול קבוצות דרג ט' זזו לא חוכמה גדולה
אנגליה לא מפחידה אףאחד עם 6-0 על ג'מייקה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
דווקא לא לפי דעתי היא כן מפחידה קבוצות יותר חלשות ממנה שלא יקבלו השפלה כי מה שעשו לגמייקה זאת השפלה לאללה השאלה היא אם אנגליה יכולה לעשות דברים כאלו לנבחרות יותר חזקות מגמייקה לא השפלה אבל עדיין תוצאה סבירהנכתב במקור על ידי linkin
12p גאה להיות שייך
וזה מה שאני אומר
עובדה שבזמן ההכנה שלהם הם לא עשו את זה
שיחקו מול נחברת הונגרית שבנינו גמרה ת'סוס בימי פושקאש
חבל באמת אם הם ימעדו במהשך
הכנה לקויה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ג'מייקה באמת היו עלובים במשחק הזה, אבל אל תשכח רוב השחקנים באמת משחקים באנגליה ליגה שנייה למרות המשחק לא משהו שלהם.
הנבחרת כן שיחקה במונדיאל 98 משהו שאנחנו לא עשינו הרבה זמן אז לא הייתי אומר שהם כאלה גרועים.
בדיוק דיברתי על זה עם אבא שלי
ב98 הם שיחקו ושיחקו בסדר לעומת המשחק היום
אי אפשר פשוט אי אפשר להתכונן ככה לטורניר שמחכים לו 4 שנים
עם חבורה כל כך מוכשרות פחות מרבע גמר זה כשלון
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני מניח שהשיטה של לשחק מול קבוצות קטנות בשביל לממש את כל התוכניות שתיכננו באימונים זו שיטה נכונה שמעלה קצת את המוראל, תאר לך להפסיד לפני מונדיאל זה קצת מדכא את המוראל.
יש הרבה התחשבות בדברים כאלה.
אבל תאר לך לתרגל 4-5 משחקים מול קונוסים מאי ליד מיאמי
תגיע למונדיאל,רגע האמת קבוצות טובות יעלו על זה ויפרקו אותך
אז משחק ראשון נותנים מול למחים
משחק שני מעלים רמה
צריכים להתקדם
ביקצור,אנגליה עוד לא הראתה לנו כלום ואסור לשפוט לפי המשחק היום
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יואב הם משחקים נגד קבוצות דרג ט' כדי שיהיה להם אפשרות לבחון את השחקנים בלי לחץ מהיריב
וד"א פולין ממש לא חזקה אם הולכים לפי המשחק הכנה אחרון, וגם אם כן מכל בית עולות 2 קבוצות אז גם אם יקרה לא ייאמן.. גרמניה תסיים מקום שני