קעקוע יפה אבל הקטע של מבכי תל אביב הרס הכל
קעקוע יפה אבל הקטע של מבכי תל אביב הרס הכל
|
|
שמעו חברים אני יודע שאהבה שלי למכבי בחיים לא תשתנה וכה גם חבר שלי אז הוא החליט לעשות קעקוע אני יעלה פה עוד אחד של חבר אחר ותראו http://img464.imageshack.us/my.php?image=s41000033go.jpg
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
לא מש'ו :\
לא יודע, לא אהבתי..
יפה לאלללההה
אני רק מחכה לרגע שאני יעשה קעקועעע
וואיי וואיי
מאיזה גיל מותר לעשות? מגיל 16 לא?נכתב במקור על ידי Oman
12p גאה להיות שייך
מה אתם מפגריםםם תגידווו אל תעשה קעקוע של מכבי למה עוד יומים את יכול לאוהב את הבועלל תבינו קבוצת כדורגל בחיים לא משתנההה
אני בן 16 כל החיים שלי אני אוהב את בית"רר מה לעשות ואפעם לא אהבתי את הבועל או מכבי כמו ילדים אחרים בישוב לי שאהבו את מי שמקום ראשוןןן אז אלל תזיינו תשכלל שמחר את תעבור להבועלל
ועוד משו אל תעשה קעקוע כמו של חבר שלך למה זה לא יהיה יפהה גם בגלל שהעתקת מימנו וגם בגלל שכל קעקוע צרייך להיות אחר שונהה
איזה ילדים מסכנים באמא שלי מה זה תתעורר בגיל 50 תגלה שזה וזה??
מה אתם חיים בשביל להנות או מה תתאר איזה חרטוטים..
ועלק מה יקרה בעוד שנתיים תאהד קבוצה אחרת ניראה לכם שזה אפשרי יא גנובים אני פשוט נידהם כל פעם מחדש מהחרטוטים...
קעקוע נחמד אחלה רעיון
SPAIN
לא אחי אני לא יעשה קעקוע כמו שלו אני יקח רעיון נגיד גולגלת או משהו כזה והסמל של מכבי ליד או איש והסמל של מכבי על הכתף משהו בן זונה אבל יצא לו משהו קטלני אה?נכתב במקור על ידי triki
12p גאה להיות שייך
עושים דרקון..עושים נשר
עושים איזה סמל
צורת טרייבל יפה כזאת..
כאוס..
אבל WTF..
למה לעשות דברים מכוערים..
ובאמת חשבתי על זה..
למה לעשות קעקוע..
שהאהבה שלך..באמת יכולהלהשתנות אליו בעתיד?
הוא יסיר את זה יהיה לו צלקת וחבל
והקעקוע של הנחש יפה פצצות
מייעץ לך לעשות משהו קטן יותר מחברים שלך, אם אתה רוצה סמל של מכבי אז תעשה אחד.
תעשה של אישה ערומה על הברכיים עם כנפייים של מלאך בפרופיל ציבעוני לא שחור זה הכי מטורף שיש אני גם עושה
^^ תודה לי .. =]
קעקעוים יפים שאני יעלה את שלי ?
לפני שבוע עשיתי
אני עדין צריך למרוח משחהה
נכתב במקור על ידי Aviad
ראסמי יצאת קוקו :X
תעלה למה לא אולי זה יתן לי רעיון מישהו יודע באיזה גיל מותר לעשות קעקוע?!?! ודרך האגב הקעקוע של אושרי כהן מהשיר שלנו איזה חייתי אבל גדול מדי לפי דעתינכתב במקור על ידי xynet
12p גאה להיות שייך
זה לא ממש קשור לגיל
פשוט לפני גיל 18 אתה צריך אישור הורים (לפי החוק נירא לי) וגם זה תלוי איפה אתה עושה כאילו באיזה מקום אם זה מקום שכונה אז יתנו לך לעשות שם
אבל זה גם תלוי כמה מבוגר
אתה נראה
אני יעלה עוד מאט אני לא מוצא תמצלמה