אותי צ'רלטון מעצבנים ורשויות השידור עוד יותר מעצבנות.. כוסאמק, המון אנשים בארץ רוצים לראות את המונדיאל, הם יודעים את זה אבל מה הם לא יקנו... הכל פה סביבי הכסף.. סבבה תשלום, 100 שקל מסימום!!!!!!!!!!
אותי צ'רלטון מעצבנים ורשויות השידור עוד יותר מעצבנות.. כוסאמק, המון אנשים בארץ רוצים לראות את המונדיאל, הם יודעים את זה אבל מה הם לא יקנו... הכל פה סביבי הכסף.. סבבה תשלום, 100 שקל מסימום!!!!!!!!!!
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
|
|
סעודיה כולם טחונים לכן לא אכפת להם שזה עולה
חוץ מזה .. הגענו למצב שאנחנו לוקחים דוגמא ממדינות ערב?
בנוסף, לקנות משחקים בודדים זה שונה לגמרי כי אפשר
לקנות משחקים מעניינים
ולא לשלם על חרא כמו פולין אקוודור קוסטה ריקה וטוגו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
lolנכתב במקור על ידי MeToRaF
איזה חרטטן עכשיו בדקתי מה אתה מזין את השכל =\
לא עולה גרוש סתם שטויות אתה מדבר .. .
ד.א
אפילו עם זה עולה 5 לישט יש לך מושג מה זה ? ??? 40 שקל, הלוואי זה היה עולה 40 שקל
slickskter@gmail.com
סתם גנבים בני זונות.
מדינה מטומטמת.
אל תקנו את החבילה של המונדיאל ואל תשלמו יותר אגרה.
מצאתי באינטרנט את האתר הזה http://livefooty.doctor-serv.com/he/ - איכות מסריחה, אבל זה מה יש. אפשר לראות משחקים בערוצים של איכות LOW על אינטרנט מגה וחצי ככה. אם יש לכם 5 מגה נראה לי אפשר לראות טוב בלי תקיעות על הערוצים של איכות גבוהה.
זה לא טלוויזיה, אבל צ'רלטון זונות אז זה מה יש.
שתהיו בעניין אבא שלי היה מוכן לקנות את החרא הזה מצ'רלטון ב 99 שקל מבצע עם בנק לאומי כבר יומיים אנחנו מנסים על הטלפון כל הזמן יס בנק לאומי אינטרנט הכל והם אפילו לא עונים לך הבני זונות. הם עונים רק על החבילות של ה 190 ו 309 שקל.
אם הכניסה לבריכה הייתה בחינם יש על מה לדבר כל עוד הם לוקחים על הכניסה לבריכה שיקבלו תתביעה של החיים מצידי
כוסעומו מה זה מלווה?
לפחות לא לזיין תמח כי היום בדיוק הזמנתי דרך לאומי ב99נכתב במקור על ידי חן
כוסעומו מה זה מלווה?
מה אתה מזיין בשכל ?נכתב במקור על ידי SlickK
זה עולה 400 לישט .
בוא אוכיח לך, 10x40=400
זאת אומרת שיש 10 משחקים במונדיאל זה שווה 400 לישט .
אף אחד מהעולם לא מקבלים חינם, רק משלמים !
איזה בניזונות, יש לי תוכנה לצפיה מונדיאל 2006 בחינם !
איכות ברמה גבוהה, למי שיש לו תוכנה שיתוף קבצים של uTorrent.