קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-09-2006, 01:32
  2. נו מה אתם שונאים אותי?
    על ידי שאול בפורום משוב
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 19:40
  3. נו מה אתם שונאים אותי?
    על ידי שאול בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 01:04
  4. מה אתם שונאים שעושים לכם שאתם משחקים?
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 14:01
  5. איפה כל הילדים הקטנים?
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 16:39
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

גם אתם שונאים את הילדים הקטנים? - עמוד 2

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי barak

והמטורף השני ...
    המטורף הוא טוני דרימר.

שנית אדג' דווקא כן מתאבק טוב הוא משלב יכולות מיקרופוניות מצוינות וגם התאבקות, מי שראה וורסלמאניה לא יכול להגיד שאדג' לא מתאבק טוב, זה דבר שסינה לא יעשה בחיים.

אבל מצד שני באמת יש הרבה ילדים שפשוט אוהבים ללכת עם הזרם, אז בחודשים האחרונים הזרם הזה היה לקלל ולעשות בוז לג'ון סינה, ולהגיד עד כמה ריי מיסטריו לא heavywhigt, בסדר אלה דברים שמביאים לWWE כסף ובסופו של דבר זו המטרה של היאבקות, זה עסק שאמור להזרים כספים. אבל זה גם לא אומר שהם מתאבקים חרא, ריי מיסטריו הוא high fly wrestler שכרגע דופקים אותו משום מה בקרבות משעממים שהוא מפסיד, ג'ון סינה תמיד יכול לעשות עוד כמה תרגילים ואני בספק אם גם אז אנשים יפסיקו לקלל אותו בגלל אותו זרם דפוק.

בקיצור תפסיקו להיות מושפעים, בקרוב שני האלופים יאבדו את החגורות.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

barak RoM שניכם מדברים כל כך הרבה שטויות.
    איזה זרם בדיוק יש,
    כאחד נניח שלא מבין בהיאבקות,אני רואה את ג'ון סינה לגיטימי לגמרי שאני אוהב אותו,כי הוא ה"אלוף" והוא הדמות הנערצת,בגלל זה הילדים אוהבים אותו.
    אבל בתור אחד שכן מבין בהיאבקות,ומבין קצת הרבה יותר מילד קטן שמושפע מהטלוויזיה,אני אומר לך בבירור,שסינה הוא לא מתאבק טוב,כלל לא,הוא פשוט יצר רע שוינס השקיע בו יותר מידי,הוא סה"כ מוצר ציבורי שהחברה ייצרה.
    על איזו נורמטיביות אתה מדבר בדיוק,סינה הוא פשוט אפס.
    הנורמטיביות נוצרת בגלל אותם ילדים קטנים שאוהבים את סינה.
    סינה הוא אפס וזהו אין מה להוסיף.

לRoM
    תקשיב,אם תביא לי מתאבק מסוים,ואני לא אכיר אותו,אני לא אשפוט אותו עד שלא אראה אותו בזירה נקודה.

ונחזור לדיון הקודם לתגובות הקודמות.
    ברק אתה אומר שאין אנשים שהם נטו היאבקות?
    תגיד לי מי זה קורט אנגל?תגיד לי מי זה כריס בנואה?,הם שניהם נטו היאבקות,שניהם יכולים להוביל את שתי התוכניות ביחד מבחינת היאבקות נטו.

כרגע אני חושב שהמתאבקים היחידים שיכולים להחזיק בחגורת הWWE,אדג',טריפס,מייקלס.

ריי מיסטיריו כבר לא מעניין,
    זה כבר מקרה יותר מידי עצוב.

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

טכיניקה-סינה

ממש לא נראה לי

חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי יש לו אחלה טכניקה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

חופשי אתם מדברים על סינה שהוא לא יודע להתאבק וכל זה...כאילו שמישהו מפה בכלל מגיע לרמה שלו...

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברק די שב בשקט.. מתי ראיתי משהו טוב מאדג'? רק בגלל שהוא היל אתה שונא אותו (יענו אתה לא מסתכל על ההתאבקות בכלל) אדג' עשה הרבהההההההההההההההההההההההה יותר ממה שסינה עשה\יעשה בחיים שלו..
    הוא מסוגל להביא קרבות ברמה גבוה מאוד.
    לא משנה מה יהיה תהיה בטוח שהקרב של טרי פאנק וטומי דרימר נגד אדג' ופולי יהיה טוב מאוד
    אדג' מצוין בקרבות הארדקור וקרבות זוגות של הארדקור זה בכלל
    ורום מה לעזאזל.. למה מישהו ידע? אתה בדיוק רואה את כל האינדיז שאתה יודע?
    עד שאתה לא רואה תבנאדם מתאבק מן הסתם אתה לא תדע אם הוא טוב או לא.
    והובסטנק שתבין זה לא שמיסטיריו חרא זה בכלל לא.. מיסטיריו חרא בקרבות של משקל כבד.. בזמן האחרון גם למייקלס נהייתה חצי בעיה כזאת אבל שיהיה... ברגע שתשים את מיסטיריו עם אנשים בגודל שלו תאמין לי יהיה טוב..
    בTNA עושים את ההפרדה הזאת.. ובגלל זה ה X דויז'ן מצליח מאוד וגם המשקל כבד.. הכי "חזק" ב X שם זה סמואה ג'ו.. והוא לא עושה יותר מדי תרגילי פאווארהאוס אז יש אחלה בחלה של קרבות
    Bring the Violence-

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

אז נסגור שסינה תותח ואתם סתם דפוקים במוח?
    מי שלא מסכים יקבל באן

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

barak
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Motkot
    barak RoM שניכם מדברים כל כך הרבה שטויות.
    איזה זרם בדיוק יש,
    כאחד נניח שלא מבין בהיאבקות,אני רואה את ג'ון סינה לגיטימי לגמרי שאני אוהב אותו,כי הוא ה"אלוף" והוא הדמות הנערצת,בגלל זה הילדים אוהבים אותו.
    אבל בתור אחד שכן מבין בהיאבקות,ומבין קצת הרבה יותר מילד קטן שמושפע מהטלוויזיה,אני אומר לך בבירור,שסינה הוא לא מתאבק טוב,כלל לא,הוא פשוט יצר רע שוינס השקיע בו יותר מידי,הוא סה"כ מוצר ציבורי שהחברה ייצרה.
    על איזו נורמטיביות אתה מדבר בדיוק,סינה הוא פשוט אפס.
    הנורמטיביות נוצרת בגלל אותם ילדים קטנים שאוהבים את סינה.
    סינה הוא אפס וזהו אין מה להוסיף.

לRoM
    תקשיב,אם תביא לי מתאבק מסוים,ואני לא אכיר אותו,אני לא אשפוט אותו עד שלא אראה אותו בזירה נקודה.

ונחזור לדיון הקודם לתגובות הקודמות.
    ברק אתה אומר שאין אנשים שהם נטו היאבקות?
    תגיד לי מי זה קורט אנגל?תגיד לי מי זה כריס בנואה?,הם שניהם נטו היאבקות,שניהם יכולים להוביל את שתי התוכניות ביחד מבחינת היאבקות נטו.

כרגע אני חושב שהמתאבקים היחידים שיכולים להחזיק בחגורת הWWE,אדג',טריפס,מייקלס.

ריי מיסטיריו כבר לא מעניין,
    זה כבר מקרה יותר מידי עצוב.
    תבין משהו ב-WWE אין דבר כזה מתאבק שהוא נטו האבקות אין דבר כזה זו הצגה..לכל אחד יש דמות לכל אחד יש סטורילין זה לא שמתאבק מנצח לפי יכולת שלו..
    אתה רוצה לראות נטו האבקות תראה בושידו...איגרוף תאילנדי...

עוד משהו שלא תבין אותי לא נכון אני לא תופס מסינה מתאבק גדול אבל פאקינג נמאס שכל אחד עושה ממנו נכה חסר יכולות לגמרי כי זה לא נכון..ושוב ההאבקות שאנחנו צופים זה לא נטו האבקות אין מה לעשות לא אתה יכול לשנות את זה ולא אני אני..
    דבר נוסף אנגל זה המתאבק שאני הכי אוהב ב-WWE ואם באמת יש מישהו שיש לו יכולת והקרב שלו לא חוזר על עצמו זה אנגל...בנואה מתאבק אדיר לא כיום לצערי וזה פשוט כי דוחקים אותו לפינה וכמובן הפציעה הארוכה שלו..
    במקרה של ריי אני מסכים איתך מקרה עצוב גם אני מהאלה שהייתי בהלם שהוא זכה באליפות ברסלמניה...

עכשיו ל-Dead Or Alive
    אמרתי שאני שונא את אדג'?? ואלה לא זכור לי..אמרתי שאני שונא אותו בגלל שהוא היל?? גם זה לא זכור לי
    דווקא הבחור מבחינת מיקרופון מאוד אבל מאוד משעשע אותי אז תעשה טובה במקום להגיד לי לשבת בשקט אל תכניס לי מילים לפה...
    ונכון אדג' הוא הארדקור גדול אולי..עוד איזה מתאבד אבל זה לא אומר שיש לו יכולת האבקות גדולה..הדבר המפגר בקרב האחרון שהיה לו ב-WWE VS ECW אני מדבר מול טומי דרימר זה היה דפוק כ"כ ודי משעמם כך דעתי לא ראינו האבקות בגרוש חוץ ממכות מפחים וכו'..והקטע הכי מסריח בסוף מספיר הוא מנצח ?!? חה חה יכולת עלק..
    שלא נדבר על הבאטל רויאל שהיה..ואו איזה קרב הוא הביא פשוט ענק .....!!!! לא ככה??
    חוץ מהקרב שלו ברסלמניה הוא לא הראה פאקינג כלום בזמן האחרון...גם לא בפיוד המשולש..
    תעשה טובה

לייקים
    0
    נקודות
    448

אחי עזוב נראה לי הם מסתכלים על באמת כמו שאמרת אם הוא דמות טובה הוא תותח....אני מניאק אם הם מסתכלים על האבקות.....
    (פניתי לדיד או אליב)

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ברק..
    בבאטל רויאל אי אפשר להדהים כי זה לא קרב התאבקות אמיתי
    בפיוד המשולש הוא לא עשה כלום כי עיקר הפיוד התמקד על סינה ואייץ'.. מן הסתם לא יתנו פוש מבין ה3 לזה שנחשב הכי פחות..
    ומזה הקטע הזה בסוף מנצח מספיר? לה.. זה הפינישר שלו מן הסתם הוא ינצח בספיר..
    הקרב עצמו היה סביר.. הוא לא נחשב הארדקור.. חכה למחר.. תראה תקרב שלהם תחזור ותגיב.

אה עוד משו.. הקרב המשולש שהיה בבקלאש היה טוב מאוד. הקרב של סינה ואייץ' ברסלמניה היה סביר.. למה נהיה כ"כ טוב? אדג' הצטרף >.>
    Bring the Violence-

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי barak

שלא נדבר על הבאטל רויאל שהיה..ואו איזה קרב הוא הביא פשוט ענק .....!!!! לא ככה??
    חוץ מהקרב שלו ברסלמניה הוא לא הראה פאקינג כלום בזמן האחרון...גם לא בפיוד המשולש..
    תעשה טובה
    אחי עזוב את הבאטל רויאל, באף באטל או רויאל ראמבל לא שופטים מתאבקים, כי זה סה"כ נכנסים לזירה ודופקים אגרופים ובעיטות מטומטמות ומנסים להעיף, עד שהאנשים בזירה מצטמצמים. אבל חלק מהדמות שלו זה להיות מאין רשע מתוחכם.

אבל בוורסלמניה הוא היה טוב, ואני יכול להעלות לך קרב שלו בוורסלמאניה 17, קרב TLC 2 כלומר "שולחנות, סולמות וכיסאות" זה היה קרב זוגות משולש על תואר הזוגות, פשוט קרב יוצא מן הכלל.

כל אלה שרק עכשיו התחילו לראות תמיד אומרים את זה חכו קצת עוד 3 חודשים אתם תתחילו לשים לב איך אתם שונאים את סינה מתאבק עלוב
    ומישהו פה אמר שאם מביאים מתאבק חדש וכל זה אותו דבר קרה עם בובי לאשלי מתאבק חדש סוס שבחיים שלי לא ראיתי אותו לפני ואני חושב שהוא ברמה הרבה יותר גבוה מסינה
    ובכלל אדג' אין על מה לדבר מי שראה את כל הקרבות TLC שלו ידע לעריך אותו יותר מסינה
    Punk Not DeaD! ! !

AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
    GIGABYTE K8NSC
    1024MB DUAL CHANNEL
    LEADTEK 7600GT 256MB AGP
    LG L1970HR LCD MONITOR
    KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
    PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND

לייקים
    0
    נקודות
    448

מסכים עם כל מילה

barak
    אורח

אתם צודקים אדג' הוא חתיכת מתאבד הוא ענק בקטעים האלהההה...אני לא אומר שלא...
    אבל זה לא אומר שיש לו טכניקת האבקות ויכולות...
    ואני ממש לא צופה של 3 חודשים חח ....ואני לא כזה מעריץ של סינה ממש לא..אבל לא מפריע לי לראות אותו ממש במין אבנט..אין מה לעשות ממש רק האיחוד אולי יציל את המין איבנט אם יהיה בכלל כזה..
    עזוב אותך אחי אדג' בקרב משולש היה רק תפאורה שנינו יודעים את זה חח...
    תשמע אני מקווה כמו כולם שסינה יאבד כבר את האליפות
    מה שמעצבן אותי אבל ששונאים אותו כמו לא יודע מה והרוב פה מושפעים ולא בגלל שום דבר אחר..
    שלא תבינו אותי לא נכון שאני מתלהב מסינה...למרות שאני נהנה לראות את השואו שלו...

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

דיברו על הנושא 1000 פעם כבר והאמת שאפילו אצלי שרק התחלתי לראות האבקות לפני 8 חודשיים בערך הכי אהבתי את סינה ובטיסטה כי ככה WWE רוצים שיאהבו הם לא רוצים שיאהבו את אורטון לדוגמא כי הוא היל וקל לשנוא אותו ... אחרי שרואים כמו חודשיים מתחילים להבין יותר וזה משעמם לראות את סינה עושה אותו דבר הוא כל צפוי שזה מגעיל וזה שהוא כל הזמן נשאר אלוף ועשו אותו כאילו הוא לא יפסיד אף פעם השתגעו לגמרי ..

ומי שידבר על אנגל ובנואה נכון הם כנראה המתאבקים הטובים ביותר של האבקות נטו אבל רוב הצופים של WWE ואני אחד מהם אוהב לא רק את האבקות עצמה אלה גם את הסיפור והדרמה וכל מה שקורה לכן רק האבקות בלי סיבה אני מהר יפסיק לראות ככה זה אני .. נכון גם פיוד טוב לא מספיק אם אין קרב טוב אבל הקרב זה לא תמיד העיקר ..

נ.ב אני שונא את אדג' מהסיבה היחידה תראו איזה חברה יש לו ... :s45:

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

וואי ליטה שווה :s86:

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,657 | הודעות: 8,174,244 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect