THE WHOLE FUCKING SHOW ! !!
RVD RVD RVD !! FUCK YEAH !! EC F`N W !![]()
![]()
THE WHOLE FUCKING SHOW ! !!
RVD RVD RVD !! FUCK YEAH !! EC F`N W !![]()
![]()
|
|
נכתב במקור על ידי Real Madrid
עיזבו הבנאדם לא מבין בגרוש ברסלינג RVD אחד המתאבקים המובילים בWWE
אחי לפני כמה זמן אתה רואה רסלינג ואל תמציא שאתה רואה כמה שנים כי ניראה אתה
לא מבין בגרוש RVD ב100 מתאבק יותר טוב מסינה אתלטי יותר טכני יותר איי פליינג
סינה 0 ליד RVD אז שב בשקט
שמע עם הנתונים הפיזיים של סינה הוא לא אמור להיות high flying wrestler אלא פשוט מתאבק בריון כזה.נכתב במקור על ידי fassass
כל התרגילים של RVD זה שטויות בועט פעם אחת מפספס ואז נותן מלמטה בעיטה וההוא עף בדיוק כמו התרגילים של מיסטיריו
אל תגיד לי שאתה מעדיף את סינה על פני RVD.נכתב במקור על ידי Real Madrid
היה אירוע טובבב ממש טוב..
אבל תכלס הקרב הכי יפה ומטורף היה של סאבו וריי חבל שנגמר ללא הכרעה...
גם הקרב של ה-FBI מול סופר קריזי וטאירי(טג'ירי חח לא יודע) היה ממש יפה..
וכמובן אלוף חדש =)) יהיה מעניין לראות איך דברים יתפתחו עכשיו עם סינה...היה קרב נחמד..
נכתב במקור על ידי Hoobastank
עדיין אתה רואה את סינה קופץ מהטופ רופ למרות שזה נכון סינה לא אמור להיות היי פליינג אבל
עדיין להחשיב את RVD ליד סינה נו באמת תחשבו איזה פיודים הביא RVD יכולת האבקות
שלו גם יותר טובה משל סינה סינה רק כריזמאטי ויכולות מיקרופון חוץ מזה שום דבר מיוחד
שמעו...קודם כל זה לא דבר טוב ש RVD לקח את האליפות למה עכשיו היא תעבור להיות אליפות של ECW
ולא יהיה יותר אליפות WWE !
אז מה אתם שמחים ?
ולדעתי...סינה זיין אותו והגיע לו לנצח תגידו מה שאתם רוצים ראיתי את כל הקרב וככה זה נראה לי...
ואני בן 19 ואני לא מבין למה אתם כל כך שונאים אותו נכון שאין לו הרבה תרגילים...זה למה ?
הוא חדש יחסית ב WWE
משתפרים עם הזמן מה לעשות...
וראית באיזה כבדות הוא נחת, מזלו שהוא לא שבר משהו וגם שהוא קפץ הוא סתם נחת עם אגרוף בקיצור הייתי ממליץ לסינה להשאיר את הטופ רופ ליותר קטנים ממנו.נכתב במקור על ידי fassass
וWanted אני שמח כי אני אוהב את RVD וECW וחושב שמגיע לRVD לזכות בתואר.
למה אתה מארק אבל??נכתב במקור על ידי Real Madrid
RVD הוא מתאבק טכני וטוב...אם אתה לא יודע אל תגיד סתם
אם ECW תישאר וגם חגורה ואם RVD לא יפסיד את החגורה אז יכול להיות שיברו את שני הרוסטרים וז לא מה שאני רוצה או שאולי יעשו בתקופה של ה-UNDISPUDET CHAMPION אולי
לדעתי מה שיעשו זה יעבירו את תואר הWWE לאדג' בvengence וRVD יהיה עם חגורת הECW heavywhight championchip.