אחי בילבלת את עצמך, בקיצור לך לישון בשקט בידיעה שיש אנשים שדואגים שזה לא יתבצע פעם שנייה.נכתב במקור על ידי ReDevil
אחי בילבלת את עצמך, בקיצור לך לישון בשקט בידיעה שיש אנשים שדואגים שזה לא יתבצע פעם שנייה.נכתב במקור על ידי ReDevil
|
|
ורק שתדע שאנחנו אחת המדינות עם הצבא החזק ביותר :cool:
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אין מצב ויש שואה....מדינות העולם לא ישתקו למעשים כאלה
אבל הרג המוני של יהודים כן יכול לקרות (חס וחלילה!!!) ממימוש האיומים של איראן והכור הגרעיני שלהם
RSLinks.org - Appz, Games, Movies, TV-Series - All in one - All RapidShare links.
נראה לי שאם מפלגה תקום בארץ גדולה כמו ארצות הברית אז יש מצב שהם יתקפו אותנו... יעני אף אחד לא יגן עלינו נגד ארצות הברית נראה לי אבל כמעט אין סיכוי שתעלה מפלגה כזאת שם אבל אם זה יה ארץ קטנה אז אין מצב כי יש לנו צבא סוסון ויגנו עלינו גם מדינות אחרות...
תיהיה שואה 100% אבל על האיסלם
משהו במימדים של השואה לא יכול ליהיות ...
ושמפלגה נאצית תעלה במדינת ליברלית ארה"ב זה בטוח לא יכול לקרות....
גם אם יש מפלגות כאלה יכלים למצוץ רק לא יכולים לעשות כלום...יש לנו היום מדינה וצבא..
אתה מטומטם =]
תמיד היו נאצים ואנטישמים .. שילכו להזדיין
slickskter@gmail.com
ברור!תיראה מה האיראנים עושים הרי זה כל כך שקוף שהם עושים את זה בשביל נשק!והעולם כלום לאאיכפת לו! מנים לימנוע אבל לא לוחצים עד הOוף
לא
לא קראתי את כל התגובות כאן.. אבל הפעם, בשביל להצליח לעשות שואה יש להם הרבה מחסומים לעבור שהעיקרי בהם הוא - צה"ל שלא ממש קל לעבור אותו.
ו... מהרגע שנודע על האטום שיש לנו לאף אחד אין כלכך ביצים להתעסק איתנו כי הם יודעים את הכוח שיש לישראל.
מהפה שלך לאלוהים.. אבל זה לא יקרה >.> יותר מדי יפי נפש בעולם הזה..נכתב במקור על ידי Moshe
Bring the Violence-
שואה?
חיחיחי למה מה קרההה מי שיפלוש לארף אני כאן כדאי לעזורר!!