אם היא תוגרל מול הולנד היא תעוף,אם מול ארגנטינה[לא נראה לי שיקרה..רק במידה ומקסיקו מנצחת את פורטוגל] היא גם תעוף
אני לא מבין מה יש להם שם\= כל כך מוכשרים וכל כך מפגרים
אם היא תוגרל מול הולנד היא תעוף,אם מול ארגנטינה[לא נראה לי שיקרה..רק במידה ומקסיקו מנצחת את פורטוגל] היא גם תעוף
אני לא מבין מה יש להם שם\= כל כך מוכשרים וכל כך מפגרים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
פשוט הצורת משחק שהם משחקים לא מתאימה להם,הם משחקים 4-5-1
הם חייבים לשנות שיטה כי במונדיאל אי אפשר לשחק עם חלוץ אחד,ראו דוגמא כל הנבחרות שעלו לשמינית בנתיים עם 2 חלוצים לפחות.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
תודה =]
פורטוגל כמו שאמרו כאן נראים רע .
למרות הניצחון ...
יהיה מעניין בצ'כיה !!
אני בעדם ובעד ארה"ב![]()
פורטוגל נראית רע רק בגלל פאולטה, הוא לא חלוץ מספיק דומיננטי אפשר לנסות לשחק עם פוסטיגה במקום או ביחד.
אבל רונאלדו, פיגו ודקו באמת עשו דברים נהדרים על המגרש פיגו היה מעורב ב2 גולים כך שהוא עשה את שלו היום.
ההצלבה היא מאוד קשה אבל לא לשכוח שפורטוגל ניצחה כבר קבוצות כמו הולנד (דוגמא לכך הוא הניצחון על ברזיל וניצחון על אנגליה ביורו).
לא חושב שברמות האלו מותר לפיגו ודקו להציג כזאת יכולת..במיוחד מול נבחרת אומללה כמו איראן
רונאלדו? מיותר להזככיר אותו..שחקן שעשו ממנו מינימום אוזביו וכל כך מאכזב וזה כבר שהם מאכזבים
משחק מתוך 2 שהם נותנים תצוגה לא משכנעת ואני לא חושב ששליטה במגגרש זה משכנע
אמנם 2 נצחונות מ 2 משחקים אבל בכל זאת,פורטוגל שמאיימת על האליפות לא יכולה להציג כזאת יכולת עלובה מול אחת הנבחרות היותר שכונות במונדיאל
הובה באמא שך בא לי איזה דיון עם חפירות
בוא נפתח?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחח דקה 2 1-0 לגאנה על צ'כיה
אל תדאג יואבי הם יעשו מהפך
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
אני מקווה
יאן קולר חסר מאוד. המהירות של בארוש גם כן חסרה לא יודע זה לאנראה אותו דבר
לגאנה צמחו ביצים הם משחקים חזק קשוח ונראה שהם לא מפחדים
סעמק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני אישית מעדיף שגאנה תנצח כי אז יש סיכוי שארגנטינה תפגוש אותה בשלב הבא
הגיע הזמן לאיזה הפתעה לא?
גאנה ממש מרשימים אותי.
לא הגיע שום זמן=\
לא על הנבחרת שלייזה לא כיף אלון
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
טוב חברה נגמר 2:0 לגאנה עם אדום לצ'כיה והגנאים עוד החמיצו פנדל
אני מרחם על כל אלה שנםלו בווינר
תשבע
פלג לקח חזק כושילראבק=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
צ'כיה היו חושך...
גאנה מדהימים, פנסטיל עם דגל ישראל לול!
ברוכה הבאה ההפתעה הראשונה של מודניאל 2006 =]
ארה"ב לא רעה בכלל 1-1 כרגע.
דה רוסי חתיכת הומו מפגר סע הביתה איזה אידיוט לא מאמין .. נקווה שליפי ירביץ להם והם יתחילו לשחק איטליה במחצית גרועה ביותר יצאו עם 1-1 ו10 שחקנים לשתי הקבוצות נראה מה יהיה במחצית השנייה
Indianapolis colts Champions!!!
איזה אידיוט הדה רוסי הזה! ככה באים למונדיאל? ככה לבזות את עצמך מול כל העולם? ולעשות נזק לנבחרת שלך?
חחח אם היו אומרים לי שיהיה מרפק במשחק ישר הייתי חושב שגאטוסו יתן אותו. זה אירוני שהוא נכנס בתגובה להרחקה של מרפק. 2 האדומים מוצדקים כנראה גם בארה"ב המוח של השחקנים לא מקצועני במיוחד.
עם הגנה כמו של איטליה הדרך היחידה שהם יכולים לספוג זה מעצמי מסריח איזה באסה זההההההה. למרות שהיו להגנה כמה טעויות שלא היו צריכות להיות.
אני רואה את דל פיירו נכנס עכשיו ומשנה את המשחק\ נכנס במחצית השניה במקום איזה חלוץ ומשנה תמשחק.
ליפי צריך להציא אחד מהקשרים עכשיו שיש לו 10 על 10.