חוצמזה
אם אני לא טועה,אפאחד לא יושב עם אקדח צמוד לרקה של אנשי שדרות ומחייב אותם להשאר.
בע
חוצמזה
אם אני לא טועה,אפאחד לא יושב עם אקדח צמוד לרקה של אנשי שדרות ומחייב אותם להשאר.
בע
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
יואב, הוצאת לי את המילים מהפה...![]()
המצב היה טוב יותר אם אנשים היו מפסיקים להילחם בצורה כל כך מפגרת ודבילית על פיסות אדמה![]()
עכשיו פייר, אני אגיד לך את האמת, שפוניתם מגוש קטיף ממש, אבל ממש לא היה לי אכפת איזה טראומות עברת או כמה המשפחה שלך סבלה. טובת המדינה היא לפניך, טובת הרוב לפני טובת המיעוט, נכון? זה מדינה דמוקרטית ובהליך דמוקרטי הוחלט על ההתנתקות ברוב, אז תקבל את זה.
בנוגע לשדרות, אין ממש מה לעשות. אני יודע שזה מחדל שאין להם מיגון נורמלי וזה באמת מעצבן. אבל שדרות כרגע לא בראש סדר העדיפויות של הממשלה.
אני לא רוצה להלהיט פה ויכוח אבל תחשבו שניה, מעבר למה שהתורה אומרת, מה עזרו לנו ההתנחלויות? רציני, הם לא עזרו בכלום.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
בגישה שלך אני לא מבינה למה לא הלכנו לאוגנדה....
לזה אתה קורא טובת מדינה? לזה אתה קןרא טובת הרוב? תגיד לי אתה עיוור או מה?! אתה חי בבועה??????
עכשיו מי חי בעזה? המחבלים!!!!! הם בדיוק נמצאים עכשיו במקומות שעד מלפני שנה אחים שלנו היו גרים שם ומה הם עושים משם עכשיו? הם משגרים קסאמים לעבר מדינת ישראל, איזה טובת מדינה ואיזה בטיח!!!!!
הם ממשיכים בפיגועים שלהם, הם ממשיכים בהחדרת נשק שלהם (אלוקים יודע מאיפה..) הם ממשיכים לקבל כסף על זה ממדינת ישראל, הם ממשיכים לחנך את הילדים שלהם להרוג יהודים, אבל אנחנו?? אנחנו נמשיך לאהוב אותם ולתת להם ולתת להם ולתת להם.....
לזה אתה קורא תהליך דמוקרטי?? פחחחחחחח זה היה תהליך דיקטטטורי!!!
לפשטר שרים כדי שההצבעה בכנסת תעבור? לזה אתה קןרא דמוקרטיה?
להגיד שיצעו לתהליך ההתנתקות רק אם מיתפקדי הליכוד יסכימו לזה ובסוף לא להקשיב להם?
אם זו דמוקרטיה אני צנצנת טוב?!
מה בראש סדר העדיפיות של הממשלה? תוכנית ההתכנסות המפגרת שאפחד בעולם אפילו לא תומך בה כי הוא מבין עד כמה התהליך החד צדדי הזה מטומטם???????
למה כל הזמן מדינת ישראל צריכה לתת לחארות האלה ולתת ולתת ולתת והם ימשיכו כל הזמן לטבוח בנו ולהרוג אותנו??? ואנשים מפגרים ממשיכים בדעה שלהם שצריך להמשיך ולתת להם...
יש רק פיתרון אחד ויחיד לדבר הזה.....אני אגיד את זה בשקט כדי שכל היפי נפש פה לא יפגעו, קוראים לפתרון הזה טרנספר!! כן כן טרנספר לערבים. ראש השב"כ שהוא בכלל לא ימני הציע את זה, לא במילים האלה מפורשות אלא הוא אמר :"שצריך להרחיק את הערבים כמה קילומטרים ממדינת ישראל..."(טוב נראה מה יעשו עם זה..)
אולי תפסיקו כבר לזיין תשכל על דברים שאתם כל כך לא מבינים בהם.
ברור וברור ששדרות היא לא כמו גוש קטיף וצריך להתייחס אליה אחרת לגמרי, אבל מה לעזאזל, מה לעזאזל אתם רוצים שצה"ל יעשה, מה?!
להכניס אוגדת טנקים לעזה כדי לעצור קסאמים ונחזור לאותו מצב כיבוש שהיינו בו פעם כדי לעצור 3 רקטות כל יום?! מה מה אתם רוצים?!!
נראה לכם שהם יושבים שם למעלה וצוחקים עליהם ושלא אכפת להם משדרות!? ברור שאכפת להם!!! אבל מה לעזאזל הם יכולים לעשות!?
רשת הביטחון שצה"ל הקים בגבול עזה היא הרשת הכי מתקדמת שקיימת ושאפשר בכלל להקים בכל העולם, אבל מול לוחמת גרילה אין דבר כזה 100%.
מתי לעזאזל אתם תבינו את זה
אני מסתכל כל יום על המטומטמים האלה משדרות שאומרים שלממשלה לא אכפת מהם.
כל חילות צה"ל מקצים את כל המשאבים שיש ברשותם כדי להגן עליהם כמיטב יכולתם 24 שעות ביממה מהאוויר מהים ומהיבשה ו 80% מירי הקסאמים הם מסכלים, מה לעשות זה עדיין לא מספיק טוב בשבילם.
ברור שאני לא יכול לתאר לעצמי איך זה לחיות במצב כזה, אבל מה לעזאזל אתם רוצים!?
תפסיקו לרדת על הממשלה ועל צה"ל ותתחילו לרדת על הערבים שיורים עליכם, לא על מי שמנסה להגן עליכם.
קצת רק קצת כבוד, ואני מאוד מצטער בשם צה"ל שעוד לא המציאו את הלייזר שיסכל 100% מהרקטות שנופלות עליכם, אבל עוד פעם, מה לעזאזל אתם רוצים!?!??
מתי אתם כלכם תבינו שאין שום, שום פיתרון לבעיית הקסאמים חוץ מלפנות את הגדה, מתי!?!?
צה"ל ייכנס לעזה ויעצור את הקסאמים ל X זמן שהוא יהיה שם, וכשהוא ייצא המצב יחזור לבדיוק מה שהוא עכשיו, ואז שוב הבכי יתחיל, למה צה"ל לא עושה כלוםםםם למה הממשלה לא מתייחסתתת אלינוווו :~( וכל שאר הבולשיט.
אין שום פתרון למדינת ישראל נגד הקסאמים \ פיגועים חוץ מהפסקת הכיבוש בכל שטחי הפלסטינים.
עד שהאנשים המטומטמים במדינה הזאת לא יבינו את זה אנחנו לא נתקדם לשום מקום, ורק שתבינו, לי פשוט, אבל פשוט לא אכפת.
כבר מזמן נמאס לי מהימניים המטומטמים במדינה הזאת שיותר בורים מכל ערבי שלא היה בבית ספר יום אחד בחייו, שייבלעו כל דבר שיגידו להם כל עוד זה משהו שלילי נגד גוף ציבורי כזה או אחר, העיקר שזה אנטי " משהו ".
אני מסתכל על התגובות ב YNET על כל כתבות מסוג זה של ימניים מטומטמים, למשל שנופל קסאם, או איזה פשלה של צה"ל \ משטרה, או אפילו דברים טובים שעשו בצה"ל \ ממשלה \ משטרה, ואני מקבל בחילה שהאנשים האלה הם אזרחים במדינת ישראל.
אני כל כך מסכיםא יתך במה שאתה אומר
הלוחמה של הערביםה יא לוחמה של טרור ולא של צבא מאורגן ולכן מאוד קשה להתנגד לה
לוחמי הגרילות הם כמו גרגירי חול.. בגלל שהם לא קבוצה או צבא מאוחד מאוד קשה להלחם ולצאת כנגדם=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אם אתה כזה פטריוט שמדינת ישראל חשובה לו אתה תצא כמו גדול מכל מקום שהממשלה שלך אמרה לך לצאת ממנו.נכתב במקור על ידי linkin
לפני שלושים שנה להכנס לגוש קטיף היה אולי צעד נכון.
ובגלל זה זה היה לפני שלושים שנה
בתהליך לשלום צריך לעשות וויתורים גם אם זה כואבים.
אבל אתם חושבים רק על עצמכם ולא על שאר שבעת מיליום האנשים שחיים במדינת ישראל.
נראה לכם של 3\4 ממדינת ישראל שמה זין על הרצונות שלכם? ממתי 8000 איש יכתיבו ל 7,000,000 את החוקה ואת דרך החיים שהם ייחיו בהם?
למה בגלל שאתם רוצים להיות שם אז אנחנו צריכים להמשיך לחיות במלחמה?
ותעשה טובה, תפסיק עם הבולשיט של " אחרי ההתנתקות הכל היה גרוע יותר ".
אנחנו בתהליך, בניסיון לעשות שלום באיזור שלנו, וגם במלחמה, במלחמה יש נפגעים, משני הצדדים, אם תסתכל פעם על סטטיסטיקה של פלסטיניים הרוגים מול ישראלים, תראה שהסטטיסטיקה היא בערך 10 אזרחים פלסטיניים על כל אזרח ישראלי.
אנשים כמוני וכמוך שלא פשעו ולא עשו דבר רע בכל חייהם חוץ מהחטא האיום שהם נולדו בעזה, עוד " חטא " שלא באשמתם.
אז נכון שאני תומך בצה"ל בכל פעולה שלו נגד הטרור ואני יודע מצויין שאין דרך להמנע מפגיעה באזרחים.
אבל לפחות אתם תבינו את המצב ותסתמו כבר את הפה עם כל הבכיינות הזאת שיצאה כבר שנה שעברה מכל החורים.
אני יודע טוב מאוד שפינוי הגדה הוא צעד מסוכן ואני בעצמי עוד לא סגור על זה שזה הצעד הנכון לפנות את הגדה בלי שום הסכם, אבל אני גם יודע שאנחנו חייבים להתקדם באיזשהי צורה, ואולמרט יודע את זה גם.
אי אפשר להשאר באותו המקום ולחכות לערבים שייתבגרו, אם זה עם הסכם או בלי הסכם.
אויוי
WTF ההודעה הדרמתית המיותרת הזאת?
הדיון שליושלך לא ממש יעזור פה,
קאסמים לאחרונה הפכו להיות חלק מהמציאות בעל כורחנו אז יש לך שתי אופציות
לשבת בבית כמו שאתה רגיל ולהמשיך לחיות את החיים,ולסבול בשקט
או לצאת לרחוב ולהפגין כל כך,ואם אתה רציני אני מוכן לבוא איתך וליסוע עד לשדרות אבל אנשים לא רציניים
עד שקסאם לא יהרוג אנשים בבאר שבע,אשקלון,עומר,מיתר ,להבים, זה לא יזיז לאף אחד
לא התנתקות ולא נעליים.
עוד משנת 1936 במאורעות תרצ"ו הכיר האצ"ל והמפלגה הרוייזיוניסטית שעם הערבים אפשר לדבר אך ורק בכוח.
וכמו שחברי הטוב שקנאי המקמקמק היה אומר "מה שלא הולך בכוח,הולך ביותר כוח"
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
תקרא רגע את הודעה מספר #20, ותן לי בבקשה את התגובה שלך עליה.נכתב במקור על ידי A-41
נותנים להם אצבע עם הרוצים את כל הידנכתב במקור על ידי v33t
הדרך מחשבה של אנשים היא שגוייה המשורש
אתם חושבים שאם ניתן להם ככה וככה אז יהיה שלום,אז לא
אחד מעמודי התווך של החמאס,בעצם של האיסלאם,זה ארץ הקודש,כמו שא"י מוקדשת לנו אז גם מבחינתם היא מקודשת להם
לכן כל פיתרון "זמני" של נתינה פה או נתינה שם וכל מה שחושבים שה"הודנה " זה דבר טוב כל זה לא נכון.
הודנה בכלל זה הסכם שעשה מוחמד עם הנוצרים ואז אחרי 10 שנים של הודנה הוא כבש אותם,ככה שזה לא מבשר טובות.
גוש קטיף זה לא פיתרון,כבר למדנו על בשרנו שמהלך חד צדדי הוא לא פיתרון,לעם ישראל כבר נמאס ומצידו לחיות עם שתי מדינות לשני עמים ,רק תפעלו על פי "חיה ותן לחיות".
אני לעומת זאת לא מאמין בזה,אני מאמין שמלחמה כמו בלחמה צריך לפעול,ובעוצמה.
מדינת ישראל עומדת כיום על התקן "המדינה הכי חזקה במזחר התיכון" ואין על זה עוררין,תגדיו מה שתגידו.
יחד עם הגיבוי של ארה"ב למרות כל הגינויים החריפים של האו"ם על הזי ןשלי.
אנחנו לא צריכים לדאוג להראות טוב בפני העולם,אלא להיות ולהראות טוב בפני עצמנו ובפני האזרחים בארץ ישראל.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אני מצטער שאני מקפיץ את הדיון הזה אבל הייתי חייב! התגובה של v33t כל כך נכונה!
אני תומך ב100% בחיסול בכירי החמאס וארגוני הטרור, ותומך בכל פעולה שצה"ל עושה. אין ברירה אבל חפים מפשע חייבים להיהרג כי הם משתמשים בהם כמגן אנושי. וכמו שצה"ל אומר-זה לא אשמתנו, זה אשמת הארגונים.
בנוגע להתנתקות אתם חייבים לקלוט שכוחה של מדינה לא נמדד ע"פ עוצמתה הצבאית יותר! זה היה רוולנטי לפני 60 שנה! כוחה של מדינה היום נמדד ע"י הכלכלה שלה. לישראל יש את הכלכלה האדירה ביותר במזרח התיכון, ויש לנו כלים לעשות מצור כלכלי על הפלסטינים. עובדה שהמצב של הפלסטינים רק הורע מאז שיצאנו מהרצועה, כי לא שלטנו בה ויכולנו לערוך מצור כלכלי ששיתק אותם.
אבל מה לעשות שמתנחלים בורים וחסרי שכל שבאים להגשים "אידיאולוגיה" וחושבים שבזה שהם יושבים בשטחים לא מועילים בגרוש הם בעצם מסייעים למדינה ומגשימים נבואת תנ"ך מסכנה. בגלל זה אנחנו צריכים לדאוג להם+למיליוני ערבים שיושבים בגדה. מה אני רוצה את הערבים!? מה אכפת לי מהם?! אני לא רוצה לשלם מיסים בשבילם! אבל זהו, בגלל שהמתנחלים החביבים שלנו תקועים להם בגדה ומסרבים לרדת מהעץ שהם טיפסו עליו מההתחלה אנחנו צריכים לדאוג למליוני ערבים שאין לנו צורך בהם אין טעם! פשוט אין טעם לשבת בגדה! זה רק מזיק לכלכלה שלנו! ברגע שנצא משם אפשר לערוך עליהם מצור כלכלי מסיבי שישתק את האוכלוסיה שלהם והם יקלטו שהטרור לא עוזר להם, שהוא רק הורס להם את החיים.
ולא! טרנספר זה לא פיתרון הגיוני ולא פרקטי. לאן נזרוק אותם? לים? אף מדינה מסביב לא רוצה אותם. ירדן ומצרים עשו את מהלך המאה שויתרו לנו על השליטה בגדה ובעזה.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
WTF?!
מאיפה אתם יודעים מה קרה בשנת 36 ומי היו כל האנשים שתמכו בפינוי גוש קטיף?!
אני בקושי יודע מי ראש הממשלה..(בצחוק...)
תאכלס, הרעיון הכי טוב, שיחזרו לשטחים שלהם(איראן, עיראק, גרוזיה, צכוסלובקיה, כורדיסטן, טורקמניסטן, אפגאניסטן וכו').
הם באו להתיישב במדינה לא שלהם, ומצפים שיישתקו להם על זה?
הם באו אלינו עם טילים. מאז האינתיפאדה, הכל שונה, ואפחד לא יכול להגיד אחרת.
נכון שיש תקופות של שקט, ואז בא הבום.
עוד פיגוע. כל פעם זה קורה מחדש.
לפי דעתי, זה או להכנס אליהם עם טנקים, מטוסים, ימי, וכו', כי הם מבינים רק כוח,
או...
לנסות לעשות הפסקת אש או שלום איתם.
אלו האפשרויות היחידות.
וד"א, רונן?
מה אנחנו יכולים לעשות בקשר לשדרות?
אנחנו לא גרים שם, לא יכולים לתרום כספית, פיזית או בדרך כלשהי.
אז מה אפשר לעשות?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אנחנו שולטים בעם שלם.
עם, לאום, שנשלט במשך 40 שנה ע"י עם אחר.
זה מצב בריא לכובש ולנכבש?
זה מקשה על ישראל להתפתח כלכלית בטחונית ומוריד את איכות החיים.
רק להוריד את המשקולת הפלסטינית של 2 וחצי מיליון פלסטינים והקמת מדינה פלסטינית בגדה המערבית ובעזה בהסכם שלום כמובן יפסיק את הכיבוש ויאפשר לישראל להתקדם ולהיות מדינה מערבית נורמלית.
אני מזדהה עם המצב של שדרות וזה פשוט בושה שאין מיגון בבתי ספר וכל זה, אבל היום צה"ל ניסה לחסל חולייה ואופס, פגע בבניין מגורים והרג אישה בהריון.
איזה יופי, אבל לא נורא היא ערבייה אז אפשר להרוג אותה נכון?
חייבים לפעול להפסקת אש עם החמאס שתאפשר פתיחה של מו"מ.
בשביל שלום וחיים נורמליים צריך לוותר
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
דוגרי אין ממש מה לעשות חוץ מלזיין לפלסטינאים ת'צורה (אחי ביחידה מובחרת בצבא ואני יודע מה זה)..
אבל אם תעשה את זה כל העולם יקום עלייך, כי אתה שוכח שחיים שם גם משפחות חפות מפשע. יש הרבה סוגים של אנשים.
לדעתי רק מבצע מתמשך כמו "חומת מגן" יעזור ככה כולם יהיו בעוצר עד שהם יפסיקו אים בכלל.
נכתב במקור על ידי Carter
אתה אדיוט? ממ לא חשוב=\
אלון אני מבין כל פעם מחדש כשאתה אומר את זה ונכון,יש שם בתוך חוליות הטרור הזה עם נכבש שהמצב שלו לא בשמיים.
אבל אחרי הכל כל עוד הם לא מגנים את הרצח בעם שלך ומגני את פעילו תהטרור ולפעמים נותנים מחסה לפעילי טרור הם חלק מהמלחמה
אין מה לעשות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]